Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    09. Kolovoz 2020. 21:41

https://ibb.co/KqJbPgb

👦2012💙

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 21:42

https://ibb.co/G9ptrDg

👦2012💙

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 21:43

https://ibb.co/wg67WgL

👦2012💙

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 21:43

https://ibb.co/HFrfds3

👦2012💙

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 21:44

https://ibb.co/p1QZzYQ

👦2012💙

Hope
    09. Kolovoz 2020. 22:22

Ej,citam vas doslovno svaki dan,nemam puno toga za reci,osim da svima ovdje šaljem pozitivu da čim prije dođu do cilja..
    Jagodice došla sam vidjeti jesi se javila sa prvog pregleda ❤️ Čekamo vijesti..
    Watson znam da nisi tu i da odmaraš mozak od svega,al mislim na tebe i nadam se sa tobom ❤️
    Zara jesi ti obavila svoj prvi pregled? Ako da,kako je prošlo? ❤️
    Cure moje zelim vam svima sreću i pozitivne misli ➕🤞🏼❤️

Jagodica125
    09. Kolovoz 2020. 22:54

Drage zene, evo da vam javim da sam bila na 1. pregledu i da je sve u redu🥰 4 tjedna sam trudna i beba se jos igra skrivaca dolje (na slikici - mala tockica koja doslovce zivot znaci), pa mi je doktor kod ultrazvuka rekao da se nesto nazire, i to kako mu se cini u maternici (sto je dobro), ali da budemo 100% sigurni izvaditi betu. Nalaz dobila - beta : 835 🥳 ja i dragi smo presretni. Doktor rekao da je sve u redu i skladu sa tjednom 🙏 Prepisao mi je Utrogestan za ocuvanje i odrzavanje trudnoce, 3x dnevno, odmah sam nakon pregleda stavila vaginalete i sad nakon tusiranja, prije spavanja isto.
    A sad sto je bilo drugacije ovaj mjesec - puuuno vise vodenja ljubavi iz ciste zelje i uzivacije. Odnosi 4 dana prije i 3 dana poslije O, uz obvezno dizanje nogu i jastuk pod guzu 😅 i opustenost, dobra vibra. Caj od vrkute i folacin tablete. Osijecam da je bebi dobro🥰 Jednostavno to osijecam. Znam🥰 Rekao mi doktor, znate morat cete za to pricekati, za ovo cekati, ovoga se nacekati i onda mi dodao: "Prvo sto vas dijete nauci, pa cak i dok ga jos niste vidjeli na ultrazvuku jest - strpljenje"😅 rekoh, nema problema doktore, Mama je tu. Mama ce cekati, sve u svoje vrijeme🥰 nikad nisam shvacala zasto kazu da se zena osijeca "blazeno", ali zaista se oaijecam tako. Jedva cekam dozivjeti sve ono sto trudnca donosi. Blagoslovljena sam njome i uzivam u njom. Zelim vam svima plusice, cure🙏 i taj osijecaj da vise nista nije toliko bitno, sve je drugo je sporedno jer je jedna mala tockica postala centar moga Svijeta🥰

Bella🌟
    09. Kolovoz 2020. 23:00

Jagodica125

Drage zene, evo da vam javim da sam bila na 1. pregledu i da je sve u redu🥰 4 tjedna sam trudna i beba se jos igra skrivaca dolje (na slikici - mala tockica koja doslovce zivot znaci), pa mi je doktor kod ultrazvuka rekao da se nesto nazire, i to kako mu se cini u maternici (sto je dobro), ali da budemo 100% sigurni izvaditi betu. Nalaz dobila - beta : 835 🥳 ja i dragi smo presretni. Doktor rekao da je sve u redu i skladu sa tjednom 🙏 Prepisao mi je Utrogestan za ocuvanje i odrzavanje trudnoce, 3x dnevno, odmah sam nakon pregleda stavila vaginalete i sad nakon tusiranja, prije spavanja isto.
    A sad sto je bilo drugacije ovaj mjesec - puuuno vise vodenja ljubavi iz ciste zelje i uzivacije. Odnosi 4 dana prije i 3 dana poslije O, uz obvezno dizanje nogu i jastuk pod guzu 😅 i opustenost, dobra vibra. Caj od vrkute i folacin tablete. Osijecam da je bebi dobro🥰 Jednostavno to osijecam. Znam🥰 Rekao mi doktor, znate morat cete za to pricekati, za ovo cekati, ovoga se nacekati i onda mi dodao: "Prvo sto vas dijete nauci, pa cak i dok ga jos niste vidjeli na ultrazvuku jest - strpljenje"😅 rekoh, nema problema doktore, Mama je tu. Mama ce cekati, sve u svoje vrijeme🥰 nikad nisam shvacala zasto kazu da se zena osijeca "blazeno", ali zaista se oaijecam tako. Jedva cekam dozivjeti sve ono sto trudnca donosi. Blagoslovljena sam njome i uzivam u njom. Zelim vam svima plusice, cure🙏 i taj osijecaj da vise nista nije toliko bitno, sve je drugo je sporedno jer je jedna mala tockica postala centar moga Svijeta🥰

Baš mi je drago, uživajte ♥️♥️

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2020. 23:14

Jagodice divno ❤️ uzivaj u svojoj tockici 🥰🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2020. 23:17

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Inana1 dana kasni 🤞
    Mare. su 09.08..
    MisicaMia 13.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 16.08.
    Sanjarka88 17.08.
    Pupa 19.08.
    Valentina_23 21.08. 
    Tinchica 22.08.
    Mara Kokosica - 23.08.
    Watson- 24.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Tissa - 27.08. 
    Mokosh - 28.08.
    Maša25 - 29.08.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    Missy87 04.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.