Sanjarka88ovo su trakice zadnja 3 dana, danas jos nisam, kasnije cu, samo sto nezz dal je normalno da temp tak varira, prekjucer 36.05, jucer je bila 36.07 a danas 36.03, jedino sto mogu jos uzeti u obzir da je bilo sparno jucer ujutro a danas ugodno, mozda i zato varira🤔
https://ibb.co/tMNM3QX [ibb.co]
To mjeris s digitalnim toplomjerom?
Da
Pa nisu ti to neke velike oscilacije, mislim da su normalne
To da ti je 36.5, pa 36. 7 pa 36.3…. To bi vec bilo mozda neobično
Al ovo na drugu decimalu ne vdim problem 😊
Eh al nemam onaj na dvije decimale bas za mjerit bazalnu nego obican dig. toplomjer, pa pisem po svojim pretpostavkama 😄 Nego jel ima u dm, bipi il mulleru za kupit taj bazalni inace i kolka mu je cijena?
Ni ne trebaš taj posebni, po meni. Temperatura kad poraste nakon O to je primjetno. Piši šta piše kad izmjeris
👦2012💙
Cure citam vas rjede ali tu sam,Leoni sretno na HSG i bas me zanima sto ce ti reci,pliz javi!
Naravno, javljam se 😊 hvala
🙋🏻♀️ + 🙋🏻♂️ - 26 god. Bez dijagnoza oboje.
3/18 - 1/20 - kontracepcija.
10 meseci pokusavanja prirodno.
12/20_Stimulacija (Puregon)-13 js 🧚🏻♀️ 3 oplodjene, OHSS 🏨
ET jedna blastocista 🌞 ➡️ beta negativna
2 🐧🐧
Sanjarka88ovo su trakice zadnja 3 dana, danas jos nisam, kasnije cu, samo sto nezz dal je normalno da temp tak varira, prekjucer 36.05, jucer je bila 36.07 a danas 36.03, jedino sto mogu jos uzeti u obzir da je bilo sparno jucer ujutro a danas ugodno, mozda i zato varira🤔
https://ibb.co/tMNM3QX [ibb.co]
To mjeris s digitalnim toplomjerom?
Da
Pa nisu ti to neke velike oscilacije, mislim da su normalne
To da ti je 36.5, pa 36. 7 pa 36.3…. To bi vec bilo mozda neobično
Al ovo na drugu decimalu ne vdim problem 😊
Eh al nemam onaj na dvije decimale bas za mjerit bazalnu nego obican dig. toplomjer, pa pisem po svojim pretpostavkama 😄 Nego jel ima u dm, bipi il mulleru za kupit taj bazalni inace i kolka mu je cijena?
Mislim da ima, ali ne znam cijenu
Ja mjerim s obicnim alkoholnim, meni je dovoljan 😊
👨👩👧👦
🙋♀️32 (Folat-Solgar, Magnezij + Vitamin C+B, Vitamin D3) 🙋♂️37
Za trecu srecu 👣 trudimo se od 7/20 🤞
+ 11.08. ❤️
Missed ab. 9/20 u 7tt 💔
Cekamo nalaze pape i briseva pa u nove pokusaje 12/20 🤞🌈
Papa ✅ brisevi ✅
“Na svako moje zašto, ti si imao zato, i uvijek je sve je imalo smisla” 🙏 [secure.fertilityfriend.com]
Watsonbas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupettaja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako… 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.sujoš malo onda 🤞🏼
Sanjarkašta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Ja evo pokusavam nagovorit malog da se spusti kod babe da zabetoniramo 😂 al nece 😩 sram me bilo 🙈
👨👩👧👦
+ 11.08. ❤️
Missed ab. 9/20 u 7tt 💔
Papa ✅ brisevi ✅
“Na svako moje zašto, ti si imao zato, i uvijek je sve je imalo smisla” 🙏 [secure.fertilityfriend.com]
Kona - cestitam ti od srca 🥳🥰💕 Hope- ajde nama svima ucini uslugu u pisni na taj testic i razveseli ovo nase Sestrinstvo jos jednim + 🤗🙏 Meni samo sto nije dosla, imam onaj osijecaj dolje “sad ce krenut, samo sto nije” 😂 pa i najavljena je za sutra, jos se ona stigne ukazat 🤣🤦♀️🤷♀️
🤞🤞🤞 Nece se ukazat 💪
👨👩👧👦
+ 11.08. ❤️
Missed ab. 9/20 u 7tt 💔
Papa ✅ brisevi ✅
Devojke, skrecem sa teme… Htela bih postaviti ovo sto imate vi za prikaz koji je dc ili trudnoce. FertilityFriend.com
Skinula sam App ali kako ga mogu umetnuti ovde?
2 🐧🐧
Devojke, skrecem sa teme… Htela bih postaviti ovo sto imate vi za prikaz koji je dc ili trudnoce. FertilityFriend.com
Skinula sam App ali kako ga mogu umetnuti ovde?
I ja sam probala,pa mi ne ide😬
Najbolje da si pisemo mi u opisu kada nam je bila M, a kada O 😅🤦🏻♀️
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji