Watsonbas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupettaja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako… 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.sujoš malo onda 🤞🏼
Sanjarkašta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Ja evo pokusavam nagovorit malog da se spusti kod babe da zabetoniramo 😂 al nece 😩 sram me bilo 🙈
Upravo sam se skoro upisala od smijeha 😂😂
Drage moje, na moru sam pa telefon ostavim u Hotelu , a sada cu da vam odgovorim na pitanja😉 :
Ovulaciju sam imala 20. 07. dakle 14 dan nako O mi je danas , a 29 dan ciklusa. Inace dobijam 28, 29 sa tim da su mi se poremetili ciklusi od kada radimo na deci. Dakle sutra ce biti 30 dan ciklusa i 15 dan nakon Ovulacije.
Nisam jos dobila ali imam grceve , malo ih ima pa prestanu, pa se vrate i tako konstantno poludecu. Ali to je najava da dolazi. Bar sam se iskupala danas i juce u bazenu i na moru. Volela vih da sam T … ali telo mi govori da nrma nista od toga . A muka mi je ujutru treci dan vec ali to je uobicajeno, malo jaca muka danas.
Drage moje, na moru sam pa telefon ostavim u Hotelu , a sada cu da vam odgovorim na pitanja😉 :
Ovulaciju sam imala 20. 07. dakle 14 dan nako O mi je danas , a 29 dan ciklusa. Inace dobijam 28, 29 sa tim da su mi se poremetili ciklusi od kada radimo na deci. Dakle sutra ce biti 30 dan ciklusa i 15 dan nakon Ovulacije.
Op op jos jedan plusic u najavi 🙏🏻👌🏻🤞🏻💪🏻➕😉
🙋🏻♀️ + 🙋🏻♂️ - 26 god. Bez dijagnoza oboje.
3/18 - 1/20 - kontracepcija.
10 meseci pokusavanja prirodno.
12/20_Stimulacija (Puregon)-13 js 🧚🏻♀️ 3 oplodjene, OHSS 🏨
ET jedna blastocista 🌞 ➡️ beta negativna
2 🐧🐧
Hvala vam sto drzite fige… divne ste … volela bih i ja vise od svega ali…. eto… ni jedan simptom pa ni grudi da me zabole.
Heeej 😑 ne gubi nadu! Ja znam dve trudnice, tek u 4 mesec su ih pocele boleti grudi 😊
🙋🏻♀️ + 🙋🏻♂️ - 26 god. Bez dijagnoza oboje.
3/18 - 1/20 - kontracepcija.
10 meseci pokusavanja prirodno.
12/20_Stimulacija (Puregon)-13 js 🧚🏻♀️ 3 oplodjene, OHSS 🏨
ET jedna blastocista 🌞 ➡️ beta negativna
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji