Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    30. Srpanj 2020. 21:24

Tinchica🦋

Evo ja opet s pitanjima 😂 dakle zanima me cure dal ovo znaci na trakici ikakav predznak da se blizi ovulacija il ne znaci nista?
    https://ibb.co/wQFJrd3

Meni je juce bio pik,obje crtice iste,danas uradila dva testa...jedan oko oko 14h drugi oko 18h..I takva oba,jedva se druga nazirala...Pa hajd budi pametan.Po tome bi moglo znaciti da ovulacija prosla Ali tem jos nije porasla. Zna li neko to protumaciti?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Hope
    30. Srpanj 2020. 21:26

Curke,jeste preživjele dan?
    Ove vrućine me dokrajče preko dana i sad sam za nis,a imam veša za peglat 😂 to će pričekat vikend čini mi se 😂
    Ja još uvijek nisam dobila M,od simptoma prijavljujem jedino bolne grudi,i to je sve..
    Znaci niti mi se piški znatno vise kao prije,stvarno ništa..
    Al eto,mogu rec sam sam 90% sigurna da sam T ☺️ Vidjet ćemo kroz koji dan kad se odlučim za testic 💃🏼🤞🏼
    Kako ste mi vi? Kako preživljavate ovu vrućinu?

Hope
    30. Srpanj 2020. 21:53

Leoni pa to je jedna jako velika ruta? Ja nebih mogla to nikada. 😂 svaka ti čast 
    Kako ti stojiš? Koji ti je DC?

Bella🌟
    30. Srpanj 2020. 21:55

Hope

Curke,jeste preživjele dan?
    Ove vrućine me dokrajče preko dana i sad sam za nis,a imam veša za peglat 😂 to će pričekat vikend čini mi se 😂
    Ja još uvijek nisam dobila M,od simptoma prijavljujem jedino bolne grudi,i to je sve..
    Znaci niti mi se piški znatno vise kao prije,stvarno ništa..
    Al eto,mogu rec sam sam 90% sigurna da sam T ☺️ Vidjet ćemo kroz koji dan kad se odlučim za testic 💃🏼🤞🏼
    Kako ste mi vi? Kako preživljavate ovu vrućinu?

🤭🤭 Testić i + , držim fige🤞😁😁💕

30. Srpanj 2020. 21:56

Uff mi smo super s vrucinama. Cijeli dan na plazi haha kod mene tek krenuli nekakvi konkretni simptomi. Ubijaju me ovi produljeni ciklusi, nikad ne znam kad sto ocekivati 🙈

Bella🌟
    30. Srpanj 2020. 21:56

Maja1102

Drage moje, ja sam se odlucila posvetiti sebi i svom tijelu ovaj mjesec, kad prode vjestica nista od ovog ciklusa, nazalost jer muz ide na put, a ja imam mogucnost biti na moru do 9mj tako da se bacam na treniranje i izbacivanje losih tvari iz svog organizma. Mislim da cu se tako malo odmoriti od planiranja bebice i razmisljanja hoce doci ili nece, treba mi odmor. Vama svima drzim figice da sve uspijete u sljedećem ciklusu!!!! Javljat cu vam se svakako i citati cu vas svaki dan. Hvala vam sto ste bile uz mene kad god mi je trebala pomoc,savjet i sve ostalo. Šaljem vam virtualni zagrljaj svima i puse iz suncanog Pelješca. <3 :)

Uživaj i odmaraj🤗🤗💛

• duga89
    30. Srpanj 2020. 23:11

Curke, pozdrav!
    Meni test pokazao plusic, odma se javila ginekologu obzirom na prijašnji spontani... na ultrazvuk ništa nije vidio... Beta 1023... zabrinuta sam! Ne znam koliko mi tocno kasni jer su ciklusi neredoviti... jel moguće da na ovu vrijednost bete nije mogao vidjeti ultrazvukom!?!?

Sara 🌸
    30. Srpanj 2020. 23:12

anabelaaaa

Tinchica🦋

Evo ja opet s pitanjima 😂 dakle zanima me cure dal ovo znaci na trakici ikakav predznak da se blizi ovulacija il ne znaci nista?
    https://ibb.co/wQFJrd3

Meni je juce bio pik,obje crtice iste,danas uradila dva testa…jedan oko oko 14h drugi oko 18h..I takva oba,jedva se druga nazirala…Pa hajd budi pametan.Po tome bi moglo znaciti da ovulacija prosla Ali tem jos nije porasla. Zna li neko to protumaciti?

Anabela, O se obicno događa 12-36 h nakon pika. Sto znaci da je tebi jucer bio pik ako su ti obe crte jednake boje bile. Pik u pravilu ne traje dugo, tako da te dvi trakice sto si napravila se ponasaju po skolski. Nemoj zaboravit. hopsat danas i sutra 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

watson009
    30. Srpanj 2020. 23:19

Hope draga od ♥ ti zelim plusic !!!!
    Bas sam se najezila na tvoju objavu!!!! Ja bih pisnula na tvom mjestu al znam da si se vec jednom razocarala pa puses na hladno 😞  
    Zara di si nam ? Sto se dogadalo danas ? Jesi vadila betu ? 
    Cure koje love LH pik,hopsaju i ne iscekuju M od srca vas pozdravljam,meni je sutra zadnji dan M pa krecemo u novi ciklus svaki drugi dan jer ne smijemo cesce.
    Duga89 nezz sto da ti kazem, pretpostavljam da vec imas dogovoreni iduci pregled,vjerojatno si prerano isla na UZV,pogledaj na netu koliko je tjedana trudnoce za tu vrijednost bete! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    30. Srpanj 2020. 23:20

Andela111

Devojke testice u ruke Hope, drzim fige….

Draga lijepo se provedi na odmoru,mozda te iznenadi plusic pa vam bude jos ljepse...🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.