Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Srpanj 2020. 08:15

Znaci toliko je vruce da mi je i toplomjer pošandrcao, ja ga upalim kad ono umjesto nula pise 32.00 😂 Nocas je bas pakleno bilo, tek oko 3 sam zaspala, ne volim ljeto uopce.
    Cure kud ste se sve razbjezale? Nadamo se da cete se nakon godisnjeg sve vratiti 😞
    Vjerojatno ovisi od osobe do osobe al meni ovaj forum ne stvara neki pritisak, ja i dalje sve laganini bez onog e sad moram bit trudna itd, osim sto sam naucila svasta drago mi je da imam s kime podjeliti te sve stvari sto u privatnom zivotu bas ne zelim s nikim. Al istina, ovo je teska godina bila za nas sve, pogotovo mi koji zivimo na zagrebackom podrucju, taj potres, korona pa poplava, i meni je kuca malo nastradala od potresa al nista strasno, sanirat ce se, treba se maknut malo odavde ko ima mogucnosti u svakom slucaju.

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 08:19

Tinchica🦋

Znaci toliko je vruce da mi je i toplomjer pošandrcao, ja ga upalim kad ono umjesto nula pise 32.00 😂 Nocas je bas pakleno bilo, tek oko 3 sam zaspala, ne volim ljeto uopce.
    Cure kud ste se sve razbjezale? Nadamo se da cete se nakon godisnjeg sve vratiti 😞
    Vjerojatno ovisi od osobe do osobe al meni ovaj forum ne stvara neki pritisak, ja i dalje sve laganini bez onog e sad moram bit trudna itd, osim sto sam naucila svasta drago mi je da imam s kime podjeliti te sve stvari sto u privatnom zivotu bas ne zelim s nikim. Al istina, ovo je teska godina bila za nas sve, pogotovo mi koji zivimo na zagrebackom podrucju, taj potres, korona pa poplava, i meni je kuca malo nastradala od potresa al nista strasno, sanirat ce se, treba se maknut malo odavde ko ima mogucnosti u svakom slucaju.

Potpisujem 😊 al nismo svi isti

Kod mene jutros ljepljivi iscjedak, mozda bi mogla o kroz 2-3 dana, bar mi je tako bilo prosli ciklus
    Vidit cemo 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy87
    31. Srpanj 2020. 08:26

Ajme, Zg.. Moj brat je tamo i necakinje, nikad se nisam toliko brinula kao u ovoj godini! 
    Sto vas je sve snaslo! 🙁
    Nadam se da ce sada dalje biti mirnije sto se tice kise, poplava..🙁🙏
    Tinchica to se sve popravi, bitno da ste vi svi ok! 

Ja uvijek zaboravim, imam povremeno grcenje, onako na par sekundi i prestane,sličan PMS-u. To je mnogo ranije nego sto obicno imam. 

❤️🙏🏻

watson009
    31. Srpanj 2020. 08:32

Nema bjezanja cure moje,samo hladenje glave na 2-3 tjedna dok traje odmor...prvo sam mislila tako kada smo krenuli,ma bitiiii ceeee brzo a sada kada ulazimo u 7mj "rada"  briga postaje sve veca pa mi treba odmor. Istina,otkrili smo puno o nama pa sada bolje ciljamo plodne dane...
    Godisnji odmor samim time dolazi da "ohladi" glavu,da uzivam sa svojim dragim na moru opusteno i da ne razmiljam o nicemu sto me opterecuje! 
    Isto tako privatno nemam s kime ovako otvoreno pricati, ili su sama pametovanja sto i kako da napravim ili ljudi misle da sam poludila 

Ovdje se razumijemo i najveca smo virtualna moguca podrska ♥👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Missy87
    31. Srpanj 2020. 08:40

watson009

Nema bjezanja cure moje,samo hladenje glave na 2-3 tjedna dok traje odmor…prvo sam mislila tako kada smo krenuli,ma bitiiii ceeee brzo a sada kada ulazimo u 7mj "rada" briga postaje sve veca pa mi treba odmor. Istina,otkrili smo puno o nama pa sada bolje ciljamo plodne dane…
    Godisnji odmor samim time dolazi da "ohladi" glavu,da uzivam sa svojim dragim na moru opusteno i da ne razmiljam o nicemu sto me opterecuje!
    Isto tako privatno nemam s kime ovako otvoreno pricati, ili su sama pametovanja sto i kako da napravim ili ljudi misle da sam poludila

Istina, ni ja nemam privatno s kime ovako otvoreno pricati jer se odmah pametuje, kao znaju po sebi, ok znaju, ali ne znaju moje tijelo. A svatko je drugaciji..

❤️🙏🏻

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 08:51

watson009

Nema bjezanja cure moje,samo hladenje glave na 2-3 tjedna dok traje odmor…prvo sam mislila tako kada smo krenuli,ma bitiiii ceeee brzo a sada kada ulazimo u 7mj "rada" briga postaje sve veca pa mi treba odmor. Istina,otkrili smo puno o nama pa sada bolje ciljamo plodne dane…

❤️

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 08:52

Irena gdje si? Sandricak?
    Kona sta kaze temp danas? 

Nikkii
    31. Srpanj 2020. 09:04

Pozdrav, je li neka od vas ili znate za slucaj da je bila trudna a na pocetku nije imala bolove u grudima? Imala sam 1 dan svijetlo smedji iscjedak i 2 dana tamnocrveno/smedji koji je stao. Imam mucnine, jake glavobolje, a mjenjam raspolozenja strasno vec 2 tj. Ciklus mi je nekih 40,50 dana, a proslo je 30 dana od zadnje menstruacije. Zanima me vase misljenje i iskustva? Je li prerano za test? 🤔

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 09:26

Nikkii

Pozdrav, je li neka od vas ili znate za slucaj da je bila trudna a na pocetku nije imala bolove u grudima? Imala sam 1 dan svijetlo smedji iscjedak i 2 dana tamnocrveno/smedji koji je stao. Imam mucnine, jake glavobolje, a mjenjam raspolozenja strasno vec 2 tj. Ciklus mi je nekih 40,50 dana, a proslo je 30 dana od zadnje menstruacije. Zanima me vase misljenje i iskustva? Je li prerano za test? 🤔

Nikad ti nisu kraci ciklusi od 40 dana? Znas li kad ti je ovulacija? 

Nikkii
    31. Srpanj 2020. 09:32

Sanjarka88 🦋

Nikkii

Nikad ti nisu kraci ciklusi od 40 dana? Znas li kad ti je ovulacija?

Nikad nisu kraci, znaju biti samo duzi. Nisam mogla odrediti ovulaciju iz razloga sto mi svaki put bude drugačiji ciklus. 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.