Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    15. Lipanj 2020. 11:03

NeverGiveUp55

Sanjarka88

Vidi se nesto daaaa
    Koji ti je dc? Dpo?

Posto imam neuredne M neznam kad mi je bila ovulacija…
    Test sam isla radit jer sam se osjecala napuhana i imala sam bol u ledima i u maternici kao da tribam dobit a netribam i dan prije nego san test napravila plakla san po dana radi pizdarija i gluposti, a jucer sam bila super volje odjednom mi se okrenilo postala sam tako zivcana, zarucnik dosa kaze ocemo ic kod prijatelja ja poludila bez razloga hahah😂

Koliko znan, isti ovaj test si stavila prije par dana u temu "Jesam li trudna". Nije li vrime da napraviš novi? Sigurno ti crtica triba bit tamnija.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

15. Lipanj 2020. 11:10

NeverGiveUp55

Sanjarka88

Vidi se nesto daaaa
    Koji ti je dc? Dpo?

Test sam isla radit jer sam se osjecala napuhana i imala sam bol u ledima i u maternici kao da tribam dobit a netribam i dan prije nego san test napravila plakla san po dana radi pizdarija i gluposti, a jucer sam bila super volje odjednom mi se okrenilo postala sam tako zivcana, zarucnik dosa kaze ocemo ic kod prijatelja ja poludila bez razloga hahah😂

tako i ja, ovaj mj sam pokusala sa c b smajlicima uhvatit i mislim da sam pokrila jednom-dvaput
    dole me ubi sve, a jucer i prekjucer samo revem ko glupaca neka :D hahah tako da te razumijem
    samo sto ja imam sve simptome da cu dobiti ali mi je zbog tebe jako drago! eo i sad dok ti pisem komentar oci mi pune suza

15. Lipanj 2020. 11:49

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Sanjarka88

Vidi se nesto daaaa
    Koji ti je dc? Dpo?

Koliko znan, isti ovaj test si stavila prije par dana u temu "Jesam li trudna". Nije li vrime da napraviš novi? Sigurno ti crtica triba bit tamnija.

Je je stavila sam al tila san jos drugih misljenja... 🤞
    Budem sutra ako izdrzim haah😂

15. Lipanj 2020. 11:50

anci00

NeverGiveUp55

Sanjarka88

Vidi se nesto daaaa
    Koji ti je dc? Dpo?

tako i ja, ovaj mj sam pokusala sa c b smajlicima uhvatit i mislim da sam pokrila jednom-dvaput
    dole me ubi sve, a jucer i prekjucer samo revem ko glupaca neka :D hahah tako da te razumijem
    samo sto ja imam sve simptome da cu dobiti ali mi je zbog tebe jako drago! eo i sad dok ti pisem komentar oci mi pune suza

Neznam uoce kad je bila al dosta smo aktivni po tom pitanju hahah pa se nadan da san pokrila sve 🤞
    Hahha onda se razumijemo 😂😂 nista nije gotovo dok god vjestica nedode 😘😘 hvala ti punoo 😘 nadam se da ces i ti sto prije ugledat svoj plusic❤️

15. Lipanj 2020. 12:13

NeverGiveUp55

Pozdrav curke evo mene opet 😁sta vi mislite jel ovo pozitivan test?
    Nadam se da ste mi sve dobro😁
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z

I u mene je ovako, ne znam sto da mislim vise totalno sam zbunjena ovim testovima..

15. Lipanj 2020. 12:17

https://ibb.co/rF44YXQ Curke sto mislite, da li je ovo uopste vazeci test? Ja kao da vidim tu crtu, ali clerblue mi takodjer pokazuje kao blagi plusic, nisam upratila ovulacija kad je bila. Trebala sam dobiti, sad 11, ali nista, imam neka stezanja stomaka, napuhnost, sto nr mora da znaci mogu biti i simptomi pms-a.... 

15. Lipanj 2020. 12:44

dete_sunca

NeverGiveUp55

Pozdrav curke evo mene opet 😁sta vi mislite jel ovo pozitivan test?
    Nadam se da ste mi sve dobro😁
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z

I u mene je ovako, ne znam sto da mislim vise totalno sam zbunjena ovim testovima..

Jel ti dosla M? 

15. Lipanj 2020. 12:45

dete_sunca

https://ibb.co/rF44YXQ Curke sto mislite, da li je ovo uopste vazeci test? Ja kao da vidim tu crtu, ali clerblue mi takodjer pokazuje kao blagi plusic, nisam upratila ovulacija kad je bila. Trebala sam dobiti, sad 11, ali nista, imam neka stezanja stomaka, napuhnost, sto nr mora da znaci mogu biti i simptomi pms-a….

Vidim neku sitnu blagu crticu🤞 kako ti je kod clearblue?? 

15. Lipanj 2020. 12:55

https://ibb.co/4shQFWb
    Vidis ovako ke kod mene bilo... Pise na slici 

• Mimi_Mimi
    15. Lipanj 2020. 13:23

NeverGiveUp55

https://ibb.co/4shQFWb
    Vidis ovako ke kod mene bilo… Pise na slici

I kod mene je bila ista takva blaga blagaa crta jedva vidljiva i dobila za par dana Mengu🙍‍♀️🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.