Andela zelim ti svu srecu ❤️
Ja bi da neko radi testicc :P sad mi je zao da nisam ja ujutro pisnula 😂🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Andelam mi radimo od 4mj.
Kratko vrijeme.. ali ima vremena jos pred nama!
❤️🙏🏻
Volela bih da cujem koliko dugo radite na bebama otprilike? Hvala❤️
mi smo poceli onak od 04/20 ali vec sam bila napisala, nama puno smetnji pravi njegov terenski posao, teren se uvijek nekako dogodi kad su meni dani najbitniji :/
I kod nas svaki drugi dan, ovaj je mjesec cak bilo 3 dana za redom! 😄
Danas odmor a sutra nastavljamo svaki drugi.. ❤️
❤️🙏🏻
Andela111 i mi smo krenuli od 2.mj, ali tada nisam nista pratila ,samo O po kalendaru...
Nas dvije smo isle ovaj mjesec zajedno na folikulometriju jel da ?
Ima da bude plus !!
I da,znale su zenice pisati da se ne osjecaju trudno,mislim da je to individualno!
Mi cemo iduci ciklus (ako ovaj ne uspije) svaki drugi dan oko plodnih dana,ne smijemo svaki dan! a na folikul.necu ici jer je dr.na godisnjem...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Volela bih da cujem koliko dugo radite na bebama otprilike? Hvala❤️
Mi od 9mj prosle god. Doduse od 1mj do 5mj sam bila na kontracepciji zbog jajnika pa onda sad od 6mj smo krenuli dalje u pogon😁🤪
Polako ali sigurno haha...Jedino sto to iscekivanje i nadanje ubije u pojam svaki mj haha
Mi pokusavamo od 4 mjeseca..Nije toliko puno a nekako se ucini kao vjecnost kad se ceka.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anci00 hvala ti draga sto me se uvijek sjetis 😚 Super se osjecam, tu i tamo sam umorna i osjetim zatezanje u maternici, ali nista strasno. Grudi i dalje bolne i nateknute. Primjecujem da sam dosta emotivna i rasplacem se na svasta 😂 na aplikaciji pise da je beba u ovom tjednu velicine borovnice 😍❤
Pregled mi je iduci tjedan pa cu vam javiti stanje 😊
Baby P 03/21 💙
Anci00hvala ti draga sto me se uvijek sjetis 😚 Super se osjecam, tu i tamo sam umorna i osjetim zatezanje u maternici, ali nista strasno. Grudi i dalje bolne i nateknute. Primjecujem da sam dosta emotivna i rasplacem se na svasta 😂 na aplikaciji pise da je beba u ovom tjednu velicine borovnice 😍❤
Pregled mi je iduci tjedan pa cu vam javiti stanje 😊
Samo naprijed <3 javi nam seee cim obavis pregled :)
Sortiraj odgovore
Najstariji