Doka kraljice cestitam od srca!!!!! Ne sjecam se da je netko na 8DPO vadio betu, to mi je vise Zarin stil hehhehehe salim se ! Zelim ti reci da zapalis jednu svijecu jer vam je tako brzo uspjelo,vjeruj mi!
Neka ti je smirena i sretna trudnoca ♥
Mi cemo se morati pomuciti,kao do sada nismo,nalaz spermiograma nije najbolji,pise smanjeni broj sperm.,nije tako lose da ne bi islo prirodno no treba sada uzimati dodatke prehrani pa opet ponoviti test itd.
Gin mi je rekao ako u sljedecih 5.mj ne bude nista da idemo dalje, potpomognuta itd.
Eto…nije sve u opustanju! Kosa mi se digne na to "opusti se i sve je u glavi" jer nije !
Ako vam nejde tri mjeseca a imate godinice cure ne mucite se i oboje napravite preglede,vece su sanse za zacece ako se na vrijeme reagira.
Mi cemo nastaviti sa tempiranim odnosima-folikulometrija pa cemo vidjeti,mozda nije sve tako sivo 😩
Žao mi je što je sad tako, ali može. I dobro je što se to može popraviti uzimanjem dodataka i što postoji način da dođete do bebice ako to i ne upali. Držim fige, sretno i samo hrabro. 💕💕 Postoje parovi kojima imaju puno puno lošije nalaze, i situacije pa su uspjeli a vjerujem da ćete i vi♥️ od srca ti želim plus i da se ne morate dugo sad s tim svim boriti💞
Pozdrav drage trudilice, prebacila sam se sa lh trakica tu. Naime sto mene zanima jete sljedece, treba da dobijem sutra O je bila, i znam kada tacno, jutros sam radila test, i gle cuda pokazuje mi drugu crticu ali ta druga je skroz tamo negdje. Zar ne bi trebala da bude, blizu jedna druge? Radila sam onaj stapicni test, tacnije pino test
Pozdrav drage trudilice, prebacila sam se sa lh trakica tu. Naime sto mene zanima jete sljedece, treba da dobijem sutra O je bila, i znam kada tacno, jutros sam radila test, i gle cuda pokazuje mi drugu crticu ali ta druga je skroz tamo negdje. Zar ne bi trebala da bude, blizu jedna druge? Radila sam onaj stapicni test, tacnije pino te
Uslikano je na omotu točno gdje treba biti kontrolna i testna crtica da bi test bio POZ. Sve drugo nije poz test. Vjerojatno misliš na onu 'crticu' na pregibu.
👩33g
👨42g
👦4g
Da, mi zene obicno uvijek prvo pomislimo da je u nama problem kod zaceca, a mozda je bas u muskarcu, mi sve preglede obavimo, i sve bude u redu pa se cudimo, a oni obicno nikakve osim ako ih ne natjeramo jer oni uvijek smatraju da je s njima sve ok. Moj decko dosta pusi, i previse, i to mu zamjeram malo, ne mora znaciti ali isto moze itekako utjecati na plodnost.
Moj decko isto dosta pusi 😒 k tome jos i kava , pokoja cugica, dok bi ja najradije da je na detox caju 🤣🤦♀️
Watson ne brini, ta dijagnoza je stvarno u redu s obzirom na to kakvih sve ima. Znam da je tesko jer se nama uvijek cini da je ono sto se nama dogodi najgore, ali isto tako je moguce da je ovaj ciklus bio dobitan. Na kraju krajeva potreban je samo jedan spermic 🙏❤ Sretno!
Baby P 03/21 💙
Maša , ne odustaj. Sledeći ciklus je već tvoj. 😘😘
Watson isto tako,samo polako. Jedna moja koleginica sa bivsim muzem nije mogla da ima dece, tj imala je spontani, a njenom sadasnjem muzu je isto ustanovljeno da ne može imati dece. I sta se desi,dva deteta iz prve naprave. Tako da ne odustaj 😘😘
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Watson znaci mjenjaj muza, to ti Sandricak zeli reci 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Salim se naravno
Bit ce to u redu sigurno ❤❤❤❤
Dobro jutro cure☺️
Ja sam se ovo jutro probudila u potopu 🤦♀️ nikad mi se za zivota nije desilo da mi prijeđe na gacice, a danas ujutro je bio haos 🤦♀️
Drzim vam svima fige da ugledate plusice 🤞
Maša koji ti je dpo?
Što se tice pusenja mislim da to nema bas neke veze, moj tata pusi ko turciin, ali doslovno, i ima nas 5 😆 moj muz također pusi isto puno, pa imamo vec jednog sincica, tako da ja mislim da pušenje bas nema neku ulogu, mozda i ima, ali ne bas tako veliku 🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pozdrav i moje poštovanje za sve dame!
Naime, radi se o tome da sam 17.juna imala spontani pobačaj u 6 sedmici (prva trudnoća), kompletni spontani, prosla bez kiretaže. Krvarila 8 dana, na kontrolnom pregledu utvrđeno čisto materište i kanali. Poslije toga imali smo nezaštićene odnose. Da napomenem da nisam dobila menustraciju u narednom periodu poslije krvarenja prilikom spontanog. Danas sam uradila test i pokazao je plusić, jako me obradovao, ali me zaintigriralo zar je moguće ako nisam dobila niti jedan menzes poslije krvarenja od spontanog? Ako je neko imao slično iskustvo bilo bi mi drago da podijeli isto. Hvala.
Valentina , neznam tocno. Danas sam treba dobit mengu.
Dali postoji jos uvijek nada da mi nije nista pokazalo, a da sam trudna? Ili da je trudnoca bi bila barem neka sjenica? 😏😏
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji