Watson- sve ce biti u redu. Drzimo fige na najjace🤞 ja se nocas/jutros probudila tocno u 04h00. Otisla pisloiti i onda pokusavala zaspati - nemoguca misija. Ne znam.kad sam zaspala. Mjehur me "pekao" kao da imam upalu mjehura, jos sam mislioa kako cu si ujutro odmah skuhat uvin h caj. Sadsve ok. Malo sise osjetljive, nista posebno 🤷♀️
Dobro nam dosle nove cure !Nije bitno tko je od kuda nego da medusobno dijelimo savjete i budemo podrska, jos bolje da smo iz raznih krajeva ,svasta se moze i nauciti!
Ja sam takoder vjerovala naivno da cu ostati T cim mi to zazelimo
Danas mi je dan D…idem gin na redovan pregled i cekamo nalaz spermiograma,pokusavam ne misliti na to ali ba si neide.
Danas cemo znati na cemu smo!
Saljme vam pozdrave i pred vikend da smo se sve opustile i uzivale 👆♥
Sretno watson sa pregledom i nalazima🤞🤞 javi kako je prošlo.
Jutro iz sunčane Istre 🏝
Imam jedno mozda cudno pitanje 🙈 dali je neki simptom... trne mi lijeva noga haha mislim da sam vec u nekoj od grupa procitala nesto vezano uz trnce u nogama 😌 nez ako je glupo zanematite poruku :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Leoni Dobrodosla!!!❣Missy87I meni ti je tak, sve su se moje frendice poudavale, imaju djecu, a ja ostala zadnja 😆 Nemas vise s kim ni podruzit se posteno, a shvacam i njih, imaju malu djecu, muza kojem treba skuhat dok se vrati s posla, tu su obaveze te itd. I onda stalno ispitivanja, kad ce svadba, kad ce djeca, a barem jedno, bla bla, niko se ne zapita nikad da je nekima malo teze zaceti, da nije dovoljno da samo ppgledaju muza i op evo trudna! Preintimna su ta pitanja i trudim se izbjegavati ih na raznorazne nacine, il jednostavno kazem kad bude bilo, bit ce svi obavjesteni i to je to😊
Eh da, ta pitanja... Preintimna i neugodna, barem meni.
I nemas se s kim druziti, vecinom se druge sa zenama koje imaju djecu, a mi koje nemamo nismo toliko bitne jer nemamo te teme o djeci. Barem ja tako gledam.. I ako se nadjemo vecinu vremena sutimo, ja ne znam o djeci toliko i nemam tih iskustva, a one vise nemaju o zivotu bez djece...
A slobodnih zena mojih godina bez djece tesko je naci za kavicu.. I razgovor!
❤️🙏🏻
Dobro jutro cure moje 😆
Trudna nisam, procurilaaaaaaa! I bas mi je zao :( aliiiii, s druge strane i nije jer je dosla nakon tooooliko vremena! 18.4 je bila zadnjaaaa i sad je evooo 🤩
Uglavnom sin me probudio jer se njemu ne spava, on bi se igrao 😆 i isla sam piskit i kad ono obrisem se aaa sluzava krv 😮 reko hajd hvala Bogu da me teta posjetila, nije me zaboravila 😆 e sad cekanje da prođee pa idemo u hvatanje LH 😆
Ma neka nje ajde, sad ce se sve izregulirat i u 8mj skupa slavimo plus 🤩
Stavi me na listu za 21.8 😆 sad kad sam unjela novi ciklus cak mi je i aplikacija pokaziva tocno kad mi je ovulacija bila, 7.7 i 8.7 😆
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam se rodila i odrasla u Sydneyu (ratno dijete, majka tražila azil).
Znala samo engleski i njemački pričati do unazad 10 godina. Odlučila biti liječnica. Život nas vratio domovini, prevela diplome, naučila hrvatski, upisala medicinu. Stažiram kao liječnica opće prakse u jednom selu u Slavoniji pored Osijeka.
Da se opet rodim bila bih farmaceut. Puno je lakše i manje stresno od posla kojim se trenutno bavim. Barem tako mislim. Mozda se varam.
U kojem selu? ☺️ Ja sam u selu pored Valpova živjela dok nismo preselili u Njemacku ☺️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
pupetta - ➕ ❤️
Na čekanju ➕🤞 :
Maša25 - 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 31. 07.
Andela111 - 02.08
Leoni - 03.08.
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Mare. su 09.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.
Pupa 19.08.
Sanjarka88 19.08.
Tinchica 20.08.
Valentina_23 21.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Leoni blago tebi, ovde kod mene je 19° 😐😑
Samo da vam pokazem koliko sam luda 😅😂
https://ibb.co/9tqh80p
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Dobro nam dosle nove cure !Nije bitno tko je od kuda nego da medusobno dijelimo savjete i budemo podrska, jos bolje da smo iz raznih krajeva ,svasta se moze i nauciti!
Ja sam takoder vjerovala naivno da cu ostati T cim mi to zazelimo
Danas mi je dan D…idem gin na redovan pregled i cekamo nalaz spermiograma,pokusavam ne misliti na to ali ba si neide.
Danas cemo znati na cemu smo!
Saljme vam pozdrave i pred vikend da smo se sve opustile i uzivale 👆♥
Sretno🤞❣️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Leoni blago tebi, ovde kod mene je 19° 😐😑
Samo da vam pokazem koliko sam luda 😅😂
https://ibb.co/9tqh80p
Kod nas je 20°, ali nije hladno.. Ja vise volim kad je taman, kad nije ni previse vruce ni previse hladno☺️
Nije to nista 😆 nisi luda, ja za ova 3 mj ne znam ni sama koliko sam novaca dala za testove 😆 ali eno ovulacijske trakice me cekaju🤞☺️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji