A OVA BUDALA KOJA PIŠE DA JE TRUDNA JOŠ OD OVULACIJE JE IZVADILA BETU KOJA IZNOSI 22 :)))) :))))
ZNACI DA SAM TRUDNA PAR DANA, NEPUNI TJEDAN <3 <3 <3
NE MOGU VAM OPISATI SREĆU. MADA JOŠ POSTOJI OPASNOST BIOKEMIJSKE I SVEGA ALI NEMA VEZE .
SJETITE SE MOG OPTIMIZMA <3 ZNALA SAM DA JE OVO DOBITAN CIKLUS. A CICKE MI OTPADAJU. TO MI JE BIO NAJVECI POKAZATELJ. SVIMA KOJIMA JE PROSLO 8 DANA OD O A ZELE ZNATI CIM PRIJE SAVJETUJEM DA ODU VADITI BETU PRIVATNO ILI U BOLNICU PUTEM UPUTNICE. SRECAAAA CURE, SRECAAAA
VOLIM VAS SVE <3
Cestitke od ❤️
Nek bude skolska 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
pupetta - ➕ ❤️
Na čekanju ➕🤞 :
Maša25 - 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07. ➕❤️
Sandricak - 31. 07.
Andela111 - 02.08
Leoni - 03.08.
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Mare. su 09.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.
Pupa 19.08.
Sanjarka88 19.08.
Tinchica 20.08.
Valentina_23 21.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
HVALA VAM DRAGE MOJE ZENICE <3 NE IDEM NIKUDA S OVOG PORTALA. OVDJE BODRIMO JEDNA DRUGU I NAVIJAMO KAO PRAVE PRIJATELJICE.
VECERAS MORAM RECI MUZU DA CE NAM NAGODINU SVADBU KRASITI JEDNO MALO BIĆE STARO 5 MJESECI :)
Doka1 pa svaka čast!! 😍😍
Irena sačekaj još koji dan nemoj se unaprijed bedirat 😍
Anđela nadam se da će ti sto prije proći upala ta dole, ta Candida je zaista nepodnošljiva 😖
HVALA VAM DRAGE MOJE ZENICE <3 NE IDEM NIKUDA S OVOG PORTALA. OVDJE BODRIMO JEDNA DRUGU I NAVIJAMO KAO PRAVE PRIJATELJICE.
VECERAS MORAM RECI MUZU DA CE NAM NAGODINU SVADBU KRASITI JEDNO MALO BIĆE STARO 5 MJESECI :)
A reci mi ,jesi li pratila bese lh trakice ? Koji dan ste imali odnose? 🥰🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Leoni blago tebi, ovde kod mene je 19° 😐😑
Samo da vam pokazem koliko sam luda 😅😂
https://ibb.co/9tqh80p
Kaj je bila rasprodaja😂
👦2012💙
Leoni blago tebi, ovde kod mene je 19° 😐😑
Samo da vam pokazem koliko sam luda 😅😂
https://ibb.co/9tqh80p
Kaj je bila rasprodaja😂
🙈🙈🙈 da je bar bila rasprodaja. 😂😂😂 eto,taman imam 6 testova pocnem od sutra i svaki dan po jedan i sve ih istrosim do pocetka M 😂😂😂
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Dobro nam dosle nove cure !Nije bitno tko je od kuda nego da medusobno dijelimo savjete i budemo podrska, jos bolje da smo iz raznih krajeva ,svasta se moze i nauciti!
Ja sam takoder vjerovala naivno da cu ostati T cim mi to zazelimo
Danas mi je dan D…idem gin na redovan pregled i cekamo nalaz spermiograma,pokusavam ne misliti na to ali ba si neide.
Danas cemo znati na cemu smo!
Saljme vam pozdrave i pred vikend da smo se sve opustile i uzivale 👆♥
Drzim 🤞🤞🤞
Cekamo izvjestaj
👦2012💙
Jutro iz sunčane Istre 🏝
Imam jedno mozda cudno pitanje 🙈 dali je neki simptom… trne mi lijeva noga haha mislim da sam vec u nekoj od grupa procitala nesto vezano uz trnce u nogama 😌 nez ako je glupo zanematite poruku :P
Istra💗
Volim Istru
Ljeta provodila u Novigradu i okolici 💗
👦2012💙
A OVA BUDALA KOJA PIŠE DA JE TRUDNA JOŠ OD OVULACIJE JE IZVADILA BETU KOJA IZNOSI 22 :)))) :))))
ZNACI DA SAM TRUDNA PAR DANA, NEPUNI TJEDAN <3 <3 <3
NE MOGU VAM OPISATI SREĆU. MADA JOŠ POSTOJI OPASNOST BIOKEMIJSKE I SVEGA ALI NEMA VEZE .
SJETITE SE MOG OPTIMIZMA <3 ZNALA SAM DA JE OVO DOBITAN CIKLUS. A CICKE MI OTPADAJU. TO MI JE BIO NAJVECI POKAZATELJ. SVIMA KOJIMA JE PROSLO 8 DANA OD O A ZELE ZNATI CIM PRIJE SAVJETUJEM DA ODU VADITI BETU PRIVATNO ILI U BOLNICU PUTEM UPUTNICE. SRECAAAA CURE, SRECAAAA
VOLIM VAS SVE <3
Weeee
Cestitam
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji