U mene najdosadniji dio ciklusa 😅
Lije iz mene ko iz kabla 🙄
Jedva cekam sljedeci tjedan da krenem piskit lh trakice 😅 do tad me veseli bazalna 😅 u sto mi se zivot pretvori 🤣
Inace, jel radite svi? Ima li koja iz Splita? 😊 Odakle ste?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U mene najdosadniji dio ciklusa 😅
Lije iz mene ko iz kabla 🙄
Jedva cekam sljedeci tjedan da krenem piskit lh trakice 😅 do tad me veseli bazalna 😅 u sto mi se zivot pretvori 🤣
Inace, jel radite svi? Ima li koja iz Splita? 😊 Odakle ste?
Pa ono dok cekas ovulaciju da dodje,a kad prodje nikakoo da prodje jos dve sedmice,jaooo. I sve nam se trenutno svodi na cekanje.. jaooo 😆😆
Ja nikada nisam bila u Hrvatskoj, jako bih volela nekada. Moj tata je služio vojsku u Splitu kad je bio mlad, rekao mi je da je prelepo. Dalmaciju bih bas volela da posetim, 😍😍😍
Ja sam inače iz centralne Srbije ali zivim i radim u Švajcarskoj s tim sto poslednja 4 meseca ne radim,jer je ova situacija sa koronom i nema uopste posla u firmi. Tako da trenutno uzivam. 😍🥰 gde ti zivis,radis itd ?😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Leonida94 evo dobrodošlica i od mene ☺️ I da sto prije ugledaš željeni plusic,kao i sve ostale žene na formu i šire ❤️
Sanjarka nisam iz Splita,iz Zagreba sam.
Radim,radim.. A ti?
Kakvi su vaši poslovi? Volite li to sto radite?
Da malo promjenimo temu 😅
Uvijek treba imati podrsku zena koje isto prolaze, tako da od mene velika podrska svima!
Mi smo prosli mj svaki drugi dan nakon M, ovaj mjesec vec 3 dana za redom,gledam jel i nocas ili ujutro cemo 🤔😁
Ja imam 33 god i sve moje prijateljice imaju djecu, dvoje, troje.. To mi je onda jos veci nazovimo "teret", jer svi napadaju kada cu..
A zapravo se nekad opustim.. Kad ne razmisljam o njima.. 😁
Dok sam bila mlada mislila sam odmah ce to, mozda i bi da sam onda radila, sada je vec teze..
to mi je baš grozno kada neko ispituje parove kad će imati djecu s onim jednim tonom… možda neki ne mogu imati odmah, ili imaju problem pa im na taj način bude još i teže…
nemoj da te to obeshrabri…. tvoj muž i ti si trebate biti na prvom mjestu i sada ovo vrijeme iskoristiti da se još i više zbližite i da imate jedno u drugome podršku, da sa željom i ljubavi napravite to slatko stvorenje…. sve će doći na svoje i sve će se posložiti onako kako treba…
ja uvijek kažem neke stvari se s razlogom deševaju… vidim kako su se meni kockice slagale u životu oko nekih stvari… i stvarno ima smisla…. a kao bunila sam se zašto nešto neće moći drugačije, ranije… itd
Slazem se s tobom. S tim ispitivanjem te jos vise zbune i zabrinu.
Sve dodje na svoje. Dogodi se kada najvise treba.
Drago mi je da se i tebi slozilo kada je trebalo, neka ti samo tako nastavi!
Kod nas uvijek ima ljubavi i paznje, kao i kod svih parova, uzivamo u tome, nije da smo opsesivni sada.. Doci ce kad bude najpotrebnije 🙂
Mislim da treba strpljenja 🙂
Ionako smo si najbitniji!
I mogu reci da je divno kada imas podrsku od ljudi koje nikad nisi vidio.. Hvala vam! ❤️❤️
❤️🙏🏻
Leonida94evo dobrodošlica i od mene ☺️ I da sto prije ugledaš željeni plusic,kao i sve ostale žene na formu i šire ❤️
Sanjarkanisam iz Splita,iz Zagreba sam.
Radim,radim.. A ti?
Ja dolazim iz malog mjesta Hercegovac, inace sam iz Daruvara. Ne radim nigdje, jos sam na lijecenju nakon operacije na mozgu (AVM), a dragi i ja imamo u planu za Svedsku..
A vi?
❤️🙏🏻
Ja... ocito ne mogu spavati 😂🤦♀️ ja sam iz Zagreba. Po struci referentica, ali radim van struke, trenutacno u korisnovkoj podrsci. Trazim novi posao, ovaj me psihicki ubija 🥴
Dobro jutro cure moje 😆
Trudna nisam, procurilaaaaaaa! I bas mi je zao :( aliiiii, s druge strane i nije jer je dosla nakon tooooliko vremena! 18.4 je bila zadnjaaaa i sad je evooo 🤩
Uglavnom sin me probudio jer se njemu ne spava, on bi se igrao 😆 i isla sam piskit i kad ono obrisem se aaa sluzava krv 😮 reko hajd hvala Bogu da me teta posjetila, nije me zaboravila 😆 e sad cekanje da prođee pa idemo u hvatanje LH 😆
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Zdravo devojke, nova sam ovde pa rekoh da vas pozdravim
Mi pokusavamo od februara, pre toga sam pila pilule 2 godine. Radili smo sve analize i sve je uredno, ali se nista ne desava.
P. S.
ja se izvinjavam, ali nisam iz Hrvatske. Morala sam da se registrujem jer non stop pratim i citam ovaj forum. Nadam se da cete me lepo prihvatiti.
Dobrodosla 🤩 i jos brze osla 🥰 🤞🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Leonida94evo dobrodošlica i od mene ☺️ I da sto prije ugledaš željeni plusic,kao i sve ostale žene na formu i šire ❤️
Sanjarkanisam iz Splita,iz Zagreba sam.
Radim,radim.. A ti?
Ja dolazim iz malog mjesta Hercegovac, inace sam iz Daruvara. Ne radim nigdje, jos sam na lijecenju nakon operacije na mozgu (AVM), a dragi i ja imamo u planu za Svedsku..
A vi?
Ja sam iz Slavonije, ali živimo u Njemackoj evo druga godina ☺️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jutrooo dame, LEONI dobrodosla na nase temice, na nase radosti suze i zivciranja :)
Doka1 ma evo osjecam se kao da me traktor pregazio, lije ko iz kabla iz mene vec treci dan odnosno danas vec manje... inace traje 3-4 dana pa eo pripremam se za akcijanje preko vikenda
joooj cini mi se iduci tjedan toliko napet koliko vas ima simptoma, bit ce testicaaaaaa i plusica - jedva cekam
saljem vam svima virtualne zagrljaje lijep dan
Sortiraj odgovore
Najstariji