Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2020. 22:33

Missy87

Uvijek treba imati podrsku zena koje isto prolaze, tako da od mene velika podrska svima!
    Mi smo prosli mj svaki drugi dan nakon M, ovaj mjesec vec 3 dana za redom,gledam jel i nocas ili ujutro cemo 🤔😁
    Ja imam 33 god i sve moje prijateljice imaju djecu, dvoje, troje.. To mi je onda jos veci nazovimo "teret", jer svi napadaju kada cu..
    A zapravo se nekad opustim.. Kad ne razmisljam o njima.. 😁
    Dok sam bila mlada mislila sam odmah ce to, mozda i bi da sam onda radila, sada je vec teze..

to mi je baš grozno kada neko ispituje parove kad će imati djecu s onim jednim tonom... možda neki ne mogu imati odmah, ili imaju problem pa im na taj način bude još i teže...
    nemoj da te to obeshrabri.... tvoj muž i ti si trebate biti na prvom mjestu i sada ovo vrijeme iskoristiti da se još i više zbližite i da imate jedno u drugome podršku, da sa željom i ljubavi napravite to slatko stvorenje.... sve će doći na svoje i sve će se posložiti onako kako treba...
    ja uvijek kažem neke stvari se s razlogom deševaju... vidim kako su se meni kockice slagale u životu oko nekih stvari... i stvarno ima smisla.... a kao bunila sam se zašto nešto neće moći drugačije, ranije... itd 

pupetta
    23. Srpanj 2020. 22:37

Lara86 ja se ne bih brinula na tvome mjestu, rana je  trudnoca i stvarno vecina zena ima takvo iskustvo kada ranije odu na pregled. Za tjedan/dva ce sve biti na svome mjestu 😊
    Anci00 ja sam dobro, nemam nista novih simptoma u odnosu na prije, osim sto primjecujem promjene raspolozenja 😂 pregled mi je za 2 tjedna 🥰 kako si ti? Jel se pripremas za novi ciklus? 😊

Baby P 03/21 💙

23. Srpanj 2020. 22:58

Leonida94

Zdravo devojke, nova sam ovde pa rekoh da vas pozdravim

Mi pokusavamo od februara, pre toga sam pila pilule 2 godine. Radili sve analize i sve je uredno, ali se nista ne desava.

P. S.
    ja se izvinjavam, ali nisam iz Hrvatske. Morala sam da se registrujem jer non stop pratim i citam ovaj forum. Nadam se da cete me lepo prihvatiti.

pozdrav leonida94 i dobrodošla...
    nastavite i dalje pokušavati... možda ste bili i pod stresom.... bitno da su svi nalazi uredi, a vi samo hopsajte kako to mi kažemo tu na forumu... nema veze što nisi iz Hrvatske.. ja dok ne moram pisat na bilo kojem drugom jeziku dobro je, valjda sama ne bi sebe skužila šta sam htjela reći hahaha....

23. Srpanj 2020. 23:01

Leonida94

Pandica.14

Leonida94

Mi pokusavamo od februara, pre toga sam pila pilule 2 godine. Radili sve analize i sve je uredno, ali se nista ne desava.

P. S.
    ja se izvinjavam, ali nisam iz Hrvatske. Morala sam da se registrujem jer non stop pratim i citam ovaj forum. Nadam se da cete me lepo prihvatiti.

pozdrav leonida94 i dobrodošla…
    nastavite i dalje pokušavati… možda ste bili i pod stresom…. bitno da su svi nalazi uredi, a vi samo hopsajte kako to mi kažemo tu na forumu… nema veze što nisi iz Hrvatske.. ja dok ne moram pisat na bilo kojem drugom jeziku dobro je, valjda sama ne bi sebe skužila šta sam htjela reći hahaha….

Hvala ti na dobrodoslici 😊😍 razumela sam te sta zelic napisati.
    Ako ne bude ovaj mesec idem ma HSG, pa cemo videti.

da li znaš kada točno imaš ovulaciju? jesi li probala pratiti možda lh trakicama?

• Lara86
    23. Srpanj 2020. 23:03

pupetta

Lara86ja se ne bih brinula na tvome mjestu, rana je trudnoca i stvarno vecina zena ima takvo iskustvo kada ranije odu na pregled. Za tjedan/dva ce sve biti na svome mjestu 😊
    Anci00 ja sam dobro, nemam nista novih simptoma u odnosu na prije, osim sto primjecujem promjene raspolozenja 😂 pregled mi je za 2 tjedna 🥰 kako si ti? Jel se pripremas za novi ciklus? 😊

Hvala ti na podrsci, mnogo mi znaci, i ja se nadam da je stvarno rano, samo me brinu ti smedjkasti iscjedci, i to sto se cak ni gestacijska vrecica ne vidi, ali opet ne gubim nadu 😍

Sandricak1
    23. Srpanj 2020. 23:08

Devoje hvala na podršci, da tome i sluzimo jedna drugoj ovde.  🥰😇 ali nekako sam ubeđena da nisam t,uvek mi je ovako pred prokletnicu 😏😑
    Probaću da razmišljam pozitivno  tj uopšte da ne razmišljam.  Mada tesko,jer sta sam danas uradila,naručila sam ovulacijske testove i testove za trudnoću ,i to 6 komada.  🙄 
    Pokušaću da se opustim,eto od subote nam kreće odmor,pa ćemo malo na more,onda cu da skrenem misli malo .
    Eto,i moje sve drugarice imaju decu.  Mozda mi je i to jos kao dodatni pritisak u glavi,tipa da kasnim i tako to,mada znam da ne kasnim,desice se vec jednom. 
    Saljem vam virtuelne poljupce i zagrljaje,divne ste sve 
    😍🥰🥰😘❤❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    23. Srpanj 2020. 23:10

Leonida94

Mi pokusavamo od februara, pre toga sam pila pilule 2 godine. Radili smo sve analize i sve je uredno, ali se nista ne desava.

P. S.

Dobrodosla 🌷 zelim ti vec ovaj ciklus da preselis na proljetne bebe 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Srpanj 2020. 23:12

Cure meni svi vasi simptomici zvuce bas pozitivno 
    Figeeee na najjace, bit ce testica sljedeci tjedan ❤️🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sandricak1
    23. Srpanj 2020. 23:13

Hope

Sandricak meni su jucer počeli bolovi,tj grcici kao pred mengu,bas kao da trebam dobit.. Znaci 9 dana ranije 🤷‍♀️🤦‍♀️

Znači istooo.  I to kao da ce svaki cas da krenee 😑😑😑
    Treba nam strpljenja 😐😶😶😆

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sandricak1
    23. Srpanj 2020. 23:14

Leonida94

Mi pokusavamo od februara, pre toga sam pila pilule 2 godine. Radili smo sve analize i sve je uredno, ali se nista ne desava.

P. S.

Dobrodošla i jos brze otisla, kao i sve mi odavde . 🥰🥰😍

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.