Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    24. Srpanj 2020. 07:15

Jutro svima 🤗
    Leoni Dobrodošla i sretno😘😘😘

24. Srpanj 2020. 07:49

Leoni Dobrodosla!!!
    Missy87 I meni ti je tak, sve su se moje frendice poudavale, imaju djecu, a ja ostala zadnja 😆 Nemas vise s kim ni podruzit se posteno, a shvacam i njih, imaju malu djecu, muza kojem treba skuhat dok se vrati s posla, tu su obaveze te itd. I onda stalno ispitivanja, kad ce svadba, kad ce djeca, a barem jedno,  bla bla, niko se ne zapita nikad da je nekima malo teze zaceti, da nije dovoljno da samo ppgledaju muza i op evo trudna! Preintimna su ta pitanja i trudim se izbjegavati ih na raznorazne nacine, il jednostavno kazem kad bude bilo, bit ce svi obavjesteni i to je to😊

watson009
    24. Srpanj 2020. 07:53

Dobro nam dosle nove cure !  Nije bitno tko je od kuda nego da medusobno dijelimo savjete i budemo podrska, jos bolje da smo iz raznih krajeva ,svasta se moze i nauciti!
    Ja sam takoder vjerovala naivno da cu ostati T cim mi to zazelimo
    Danas mi je dan D...idem gin na redovan pregled i cekamo nalaz spermiograma,pokusavam ne misliti na to ali ba si neide.
    Danas cemo znati na cemu smo! 
    Saljme vam pozdrave i pred vikend da smo se sve opustile i uzivale 👆♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

24. Srpanj 2020. 07:53

Tinchica🦋

Leoni Dobrodosla!!!Missy87I meni ti je tak, sve su se moje frendice poudavale, imaju djecu, a ja ostala zadnja 😆 Nemas vise s kim ni podruzit se posteno, a shvacam i njih, imaju malu djecu, muza kojem treba skuhat dok se vrati s posla, tu su obaveze te itd. I onda stalno ispitivanja, kad ce svadba, kad ce djeca, a barem jedno, bla bla, niko se ne zapita nikad da je nekima malo teze zaceti, da nije dovoljno da samo ppgledaju muza i op evo trudna! Preintimna su ta pitanja i trudim se izbjegavati ih na raznorazne nacine, il jednostavno kazem kad bude bilo, bit ce svi obavjesteni i to je to😊

Tako je i kod mene, imam osjecaj da svi samo nesto od nas cekaju, ocekuju...  meni to dosta psihicki bude tesko

Sanjarka88
    24. Srpanj 2020. 07:54

pupetta - ➕ ❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Maša25 - 26.07
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Irena0809 - 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07. 
    Sandricak - 31. 07. 
    Andela111 - 02.08
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Mare. su 09.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    Pupa 19.08.
    Sanjarka88 19.08.
    Tinchica 20.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

irenaa0809
    24. Srpanj 2020. 07:55

Dobro jutro drage moje. Pozdrav iz tmurnog Slavonskog Broda. Sanjarka mi cak i kavu mozemo popiti, ja ljetujem u Splitu heheh. Nocas sam imala takvu mucninu, zgaravicu da je to uzas zivi. Sise su pocele boliti a raspolozenje mi je ringispil samo takav, malo mi se valja u sljokicama a malo repetira pistolj hahahaha. Jos 5 dana do nezeljene gospodje. Nadam se da nece doci. I sve se lomim da pljunem 100kn i kupim onaj superrani test :/ uffffffff

Sanjarka88
    24. Srpanj 2020. 07:57

Dobro jutro svima ☕ 

Ja sam referentica, volim svoj posao ali da se opet rodim ja drugi put bi izabrala 🤣
    Iz okolice Splita sam 😊
    Ima vas bas dosta iz inozemstva 

Watson sretno danas, sve nam javi 🤗

Sanjarka88
    24. Srpanj 2020. 07:59

valentina_23

Dobro jutro cure moje 😆
    Trudna nisam, procurilaaaaaaa! I bas mi je zao :( aliiiii, s druge strane i nije jer je dosla nakon tooooliko vremena! 18.4 je bila zadnjaaaa i sad je evooo 🤩
    Uglavnom sin me probudio jer se njemu ne spava, on bi se igrao 😆 i isla sam piskit i kad ono obrisem se aaa sluzava krv 😮 reko hajd hvala Bogu da me teta posjetila, nije me zaboravila 😆 e sad cekanje da prođee pa idemo u hvatanje LH 😆

Ma neka nje ajde, sad ce se sve izregulirat i u 8mj skupa slavimo plus 🤩

24. Srpanj 2020. 08:00

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro svima ☕

Ja sam referentica, volim svoj posao ali da se opet rodim ja drugi put bi izabrala 🤣
    Iz okolice Splita sam 😊
    Ima vas bas dosta iz inozemstva

Watson sretno danas, sve nam javi 🤗

Nisam u toku, gdje nam je Watson danas

24. Srpanj 2020. 08:15

Ja sam se rodila i odrasla u Sydneyu (ratno dijete, majka tražila azil).
    Znala samo engleski i njemački pričati do unazad 10 godina. Odlučila biti liječnica. Život nas vratio domovini, prevela diplome, naučila hrvatski, upisala medicinu. Stažiram kao liječnica opće prakse u jednom selu u Slavoniji pored Osijeka.
    Da se opet rodim bila bih farmaceut. Puno je lakše i manje stresno od posla kojim se trenutno bavim. Barem tako mislim. Mozda se varam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.