Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    23. Srpanj 2020. 20:29

Ja mislim da meni ni ovaj mesec nista od trudnoće.  Evo boli me stomak 8 dana pre nego sto treba da dobijem ,bas donji stomak i bolovi u pms kao i inace. Bas sam se nesto zbedirala 😒

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

23. Srpanj 2020. 21:04

Lara glavu gore Beta ti je bas dobra! Opusti se 😍 
    Pupetta kakvo je stanje kod tebe? ❤️
    Sandricak ajde glavu gore znaš da kažu da predmenstrualni bolovi i simptomi u ranoj trudnoći znaju biti isti, stoga dont worry be happy 🥰 nemoj se prerano nit veselit nit bedirat opusti se :) 
    Valentina držim fige da ne dođe 😍😊

valentina98
    23. Srpanj 2020. 21:20

Sandricak1

Ja mislim da meni ni ovaj mesec nista od trudnoće. Evo boli me stomak 8 dana pre nego sto treba da dobijem ,bas donji stomak i bolovi u pms kao i inace. Bas sam se nesto zbedirala 😒

Drzim 🤞🤞 da vjestica ne dode.. Nemoj se bedirati, nemoj biti tuzna.. Saljem zagrljaj 💙💙

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

23. Srpanj 2020. 21:31

Nemojte se unaprijed zivcirati i tugovati
    Dok M ne dodje nije gotovo ❤

23. Srpanj 2020. 21:31

Ancioo kako si ti?

23. Srpanj 2020. 22:10

Andela111

Drugim curama zelim od srca pluseve! Stvarno , nikada ovako drage cure nisam ni pomislila da cu sresti na ovom forumu…puno srece vam zelim da vam se svi snovi ostvare.❤️

Ovo mjesto i služi da smo jedne drugima podrška.
    Nemoj biti u bedu i pokušaj raditi ono što te čini sretnom da makneš misli od toga. =)
    Osim toga M ti treba doći tek za 9 danaaa.... nemoj biti unaprijed razočarana.... pričekaj nije još ništa gotovo ;)

23. Srpanj 2020. 22:12

Sandricak1

Ja mislim da meni ni ovaj mesec nista od trudnoće. Evo boli me stomak 8 dana pre nego sto treba da dobijem ,bas donji stomak i bolovi u pms kao i inace. Bas sam se nesto zbedirala 😒

Nemoj se ni ti bedirati... kao što sam rekla andeli.... M još nije došla i još ništa nije gotovo =)
    Možda je ta bol neki znak... pomalo =)

Missy87
    23. Srpanj 2020. 22:15

Uvijek treba imati podrsku zena koje isto prolaze, tako da od mene velika podrska svima!
    Mi smo prosli mj svaki drugi dan nakon M, ovaj mjesec vec 3 dana za redom,gledam jel i nocas ili ujutro cemo 🤔😁
    Ja imam 33 god i sve moje prijateljice imaju djecu, dvoje, troje.. To mi je onda jos veci nazovimo "teret", jer svi napadaju kada cu..
    A zapravo se nekad opustim.. Kad ne razmisljam o njima.. 😁
    Dok sam bila mlada mislila sam odmah ce to, mozda  i bi da sam onda radila, sada je vec teze.. 

❤️🙏🏻

Hope
    23. Srpanj 2020. 22:16

Sandricak meni su jucer počeli bolovi,tj grcici kao pred mengu,bas kao da trebam dobit.. Znaci 9 dana ranije 🤷‍♀️🤦‍♀️

Hope
    23. Srpanj 2020. 22:17

A danas su me i cicke počele boljet.. Bas mi se čini ovo kao PMS 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.