Ja mislim da meni ni ovaj mesec nista od trudnoće. Evo boli me stomak 8 dana pre nego sto treba da dobijem ,bas donji stomak i bolovi u pms kao i inace. Bas sam se nesto zbedirala 😒
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Lara glavu gore Beta ti je bas dobra! Opusti se 😍
Pupetta kakvo je stanje kod tebe? ❤️
Sandricak ajde glavu gore znaš da kažu da predmenstrualni bolovi i simptomi u ranoj trudnoći znaju biti isti, stoga dont worry be happy 🥰 nemoj se prerano nit veselit nit bedirat opusti se :)
Valentina držim fige da ne dođe 😍😊
Ja mislim da meni ni ovaj mesec nista od trudnoće. Evo boli me stomak 8 dana pre nego sto treba da dobijem ,bas donji stomak i bolovi u pms kao i inace. Bas sam se nesto zbedirala 😒
Drzim 🤞🤞 da vjestica ne dode.. Nemoj se bedirati, nemoj biti tuzna.. Saljem zagrljaj 💙💙
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Nemojte se unaprijed zivcirati i tugovati
Dok M ne dodje nije gotovo ❤
Drugim curama zelim od srca pluseve! Stvarno , nikada ovako drage cure nisam ni pomislila da cu sresti na ovom forumu…puno srece vam zelim da vam se svi snovi ostvare.❤️
Ovo mjesto i služi da smo jedne drugima podrška.
Nemoj biti u bedu i pokušaj raditi ono što te čini sretnom da makneš misli od toga. =)
Osim toga M ti treba doći tek za 9 danaaa.... nemoj biti unaprijed razočarana.... pričekaj nije još ništa gotovo ;)
Nemoj se ni ti bedirati... kao što sam rekla andeli.... M još nije došla i još ništa nije gotovo =)
Možda je ta bol neki znak... pomalo =)
Uvijek treba imati podrsku zena koje isto prolaze, tako da od mene velika podrska svima!
Mi smo prosli mj svaki drugi dan nakon M, ovaj mjesec vec 3 dana za redom,gledam jel i nocas ili ujutro cemo 🤔😁
Ja imam 33 god i sve moje prijateljice imaju djecu, dvoje, troje.. To mi je onda jos veci nazovimo "teret", jer svi napadaju kada cu..
A zapravo se nekad opustim.. Kad ne razmisljam o njima.. 😁
Dok sam bila mlada mislila sam odmah ce to, mozda i bi da sam onda radila, sada je vec teze..
❤️🙏🏻
Sandricak meni su jucer počeli bolovi,tj grcici kao pred mengu,bas kao da trebam dobit.. Znaci 9 dana ranije 🤷♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji