HVALA VAM DRAGE MOJE ZENICE <3 NE IDEM NIKUDA S OVOG PORTALA. OVDJE BODRIMO JEDNA DRUGU I NAVIJAMO KAO PRAVE PRIJATELJICE.
VECERAS MORAM RECI MUZU DA CE NAM NAGODINU SVADBU KRASITI JEDNO MALO BIĆE STARO 5 MJESECI :)
A reci mi ,jesi li pratila bese lh trakice ? Koji dan ste imali odnose? 🥰🥰
E ovako... Mozda nekome pomognem...
Imala sam najjeftinije lh trakice sa stranice minus ili plus. Piskila sam na njih 2 puta dnevno i najjaca crta mi je bila 17.7. s tim da smo odnose imali svaki drugi dan od 8 dc i onda na dan ovulacije. I to nam je ujedno bio i zadnji odnos. Odnose smo imali prije spavanja da se to sve lijepo "upije" a ne iscuri. To je 6 odnosa u plodnim danima i sve ukupno opcenito ovaj mjesec. Dakle kvalitet, ne kvantitet .
Grudi strasno bolne od O, jednostavno znas da je nesto drugacije. Nisam imala implantacijsko krvarenje. Mokraca dobila jedan tezak miris( kazu da je to zbog stvaranja hcg hormona). Uz svaki odnos prisutan i moj orgazam. Nisam radila svijece niti slicno, samo nastavila lezati nakon odnosa. Do jutra.
Sretno cure moje, zelim vam svima isto sto sam i ja sada dozivjela <3
Doka1 jeeej dobro dosla u klub proljetnih bebica, cestitam od srca! zelim ti skolsku, urednu, prekrasnu trudnocu i lijepu zdravu bebicu 💗🙏
Baby P 03/21 💙
Pozdrav curke❤️
Nova sam na forumu, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.06.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test…
P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci…
Sorry na dugom postu❤️♥️
MrvicaH2000 ako ti kasni vec 5 dana ja bi na tvom mjestu odma radila testic, ako si trudna sad bi ti vec definitivno pokazao plusic i to tamni, drzim figee🤞
doka1 wooow cestitam ti i zelim urednu i skolsku trudnocu🥰
Cim mi krenu sljedeci plodni dani isprobat cu tvoj nacin koji si opisala gore 🤗
Pozdrav curke❤️
Nova sam na forumu, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.06.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test…
P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci…
Sorry na dugom postu❤️♥️
Ženo brzo po testic 🤞🤞🤞🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uf, koliko vidim, mi najdulje radimo na bebici bez uspjeha. Vec me to malo psihicki ubija. Svaki mjesec razocarenje. Cak sam sad i pokusala maknuti se od foruma, googlanja i ne znam ni ja cega sve ne, bas sam razmisljala samo o godisnjem i totalno se opustila i sve si mislim da nije ni ovaj mjesec dobitan. Vidjet cemo za par dana
Doka čestitke 🥳🥳🥳🥳🥳 neka sve prođe u najboljem redu, baš mi je drago💕😘😘
Uf, koliko vidim, mi najdulje radimo na bebici bez uspjeha. Vec me to malo psihicki ubija. Svaki mjesec razocarenje. Cak sam sad i pokusala maknuti se od foruma, googlanja i ne znam ni ja cega sve ne, bas sam razmisljala samo o godisnjem i totalno se opustila i sve si mislim da nije ni ovaj mjesec dobitan. Vidjet cemo za par dana
Izvini sto pitam, ali koliko dugo pokusavate?
Jel ste radili neke pretrage da otkrijete uzrok?
Nemoj da te ubija psihicki! Vasa bebica ceka na vas, ceka samo pravi trenutak
Od 1.mjeseca ove godine. Nismo radili nikakve pretrage jer imamo vec jedno dijete
Sortiraj odgovore
Najstariji