Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    23. Srpanj 2020. 15:09

Sanjarka88 🦋

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka88 🦋

anci00

Sanjarka88 🦋

Ne znam u kojem rasponu ti ciklusi budu
    Meni su npr 25-31dc
    I to je bas bitno jer mi ovulacija seta od 11-17dc
    Bez trakica i bazalne nebi znala kad je koji mjesec
    Tebi je app uzela prosjek i stavila vjerovatno o 14 dana prije tog prosjeka
    Bazalnu? Trakice? Radis nesto od toga?

Sanjarko kak funkcionira to sa bazalnom? nisam nikad mjerila

Znaci svako jutro prije prije dizanja iz kreveta (obvezno prije dizanja) si izmjeris temp, najbolje oralno približno u isto vrijeme
    Nakon ovulacije temp se povisi i ostane povisena do menge kada pada ili u slucaju t ostane povisena

Evo moj graf prije 5 godina u dobitnom ciklusu
    https://ibb.co/pjvK4Ft

I od ovoga mjeseca, mislim da je razlika vidljiva 😍
    https://ibb.co/0FbTjv7

Gledam ovaj tvoj od pred 5g, reci kad misliš da je bila implantacija?

Pojma nemam ni dan danas kad ga gledam
    Nisam koristila trakice pa nez ni kad je bila o
    Mislim 13dc, 16. Nije jer sam vec 23dc popodne imala pozitivan test

Mozda oko 21dc kad je temp skocila na 37

Mora bit prije, koliko sam čitala,jer temp padne obicno💁‍♀️

Ma samo pitam jer sam počela mjeriti, no sve si mislim da ću odmjeriti samo ovaj ciklus i ako ništa ne bude ne mislim se opterećivati već od 10-20 dana hopa-cupa pa šta bude.

👦2012💙

Sanjarka88
    23. Srpanj 2020. 17:07

Kona13

Sanjarka88 🦋

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka88 🦋

anci00

Sanjarka88 🦋

Ne znam u kojem rasponu ti ciklusi budu
    Meni su npr 25-31dc
    I to je bas bitno jer mi ovulacija seta od 11-17dc
    Bez trakica i bazalne nebi znala kad je koji mjesec
    Tebi je app uzela prosjek i stavila vjerovatno o 14 dana prije tog prosjeka
    Bazalnu? Trakice? Radis nesto od toga?

Sanjarko kak funkcionira to sa bazalnom? nisam nikad mjerila

Znaci svako jutro prije prije dizanja iz kreveta (obvezno prije dizanja) si izmjeris temp, najbolje oralno približno u isto vrijeme
    Nakon ovulacije temp se povisi i ostane povisena do menge kada pada ili u slucaju t ostane povisena

Evo moj graf prije 5 godina u dobitnom ciklusu
    https://ibb.co/pjvK4Ft

I od ovoga mjeseca, mislim da je razlika vidljiva 😍
    https://ibb.co/0FbTjv7

Gledam ovaj tvoj od pred 5g, reci kad misliš da je bila implantacija?

Pojma nemam ni dan danas kad ga gledam
    Nisam koristila trakice pa nez ni kad je bila o
    Mislim 13dc, 16. Nije jer sam vec 23dc popodne imala pozitivan test

Mozda oko 21dc kad je temp skocila na 37

Mora bit prije, koliko sam čitala,jer temp padne obicno💁‍♀️

Ma samo pitam jer sam počela mjeriti, no sve si mislim da ću odmjeriti samo ovaj ciklus i ako ništa ne bude ne mislim se opterećivati već od 10-20 dana hopa-cupa pa šta bude.

Mislim da ne, implantacija je 6-12dpo
    Ako sam ovulirala 13dc onda je lako moguce bila na 21dc tj 8dpo
    No ne mogu biti sigurna 
    Nemaju svi taj pad temp 
    Recimo ja nemam ni pad temp na dan o a kao po školski bude 
    Mene ta temp i trakice nista ne zamaraju, bas su mi super, totalno mi zanimljivo 😍🤭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Srpanj 2020. 17:09

A i zelim znat kad mi je o, da znam kad ocekivat m
    Nije isto 25dc ili 31dc
    Za pocetak ne mislim gadat odnose, nego kad imamo volje i vremena pa cemo vidit jel imamo srece 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

valentina98
    23. Srpanj 2020. 17:25

Danas krenili malo jaci grcevi ali vise u leđima i bokovima, no m ni traga 🤞 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Lara86
    23. Srpanj 2020. 17:31

Cure evo mene opet, dakle poslije sedmicu dana jutros ponovo smedji iscjedak, opet malo pa prestalo, odem kod doktora ponovo se ne vidi nista na ultrazvuku, dao mi da radim betu, beta danas iznosi 6222, sutra ponavljam betu, iz laboratorije kazu da je beta ok, trudnoca je tu, doktor mi kaze da je ok, ja ga pitam kako je ok ako se ne vidi na ultrazvuku, kaze ne mora se ni vidjeti daj opusti se bitno je da beta ti raste, vidjet cemo sutra, ako bude rasla ok je, rekli su mi da vanmatericna nije.
    Poludjet cu 😢😢

Jagodica125
    23. Srpanj 2020. 17:34

Doka1- drzim fige na najjace da je + u pitanju🤞🙏 meni danas nista od simptoma 🤷‍♀️ otpisujem ovaj ciklus 🤣

pupetta
    23. Srpanj 2020. 17:49

Drzim vam fige da su to simptomici trudnoce, javljajte nam stanje 🙏😊
    Lara86 koliko si trudna? Kazu da se plod i otkucaji nekad ne vide sve do osmog tjedna. Svakako ne mozes nista poduzeti osim da se pokusas opustiti i usmjeriti pozitivnu energiju na bebicu. Brigom nista ne postizes, sve je pod kontrolom, vjeruj u to ❤

Baby P 03/21 💙

pupetta
    23. Srpanj 2020. 17:50

Drzim vam fige da su to simptomici trudnoce, javljajte nam stanje 🙏😊
    Lara86 koliko si trudna? Kazu da se plod i otkucaji nekad ne vide sve do osmog tjedna. Svakako ne mozes nista poduzeti osim da se pokusas opustiti i usmjeriti pozitivnu energiju na bebicu. Brigom nista ne postizes, sve je pod kontrolom, vjeruj u to ❤

Baby P 03/21 💙

Missy87
    23. Srpanj 2020. 17:50

Kontesa1

Missy87

Najgore je cekati M, pa kad mi kasni jedan dan vec bi radila test, pa kasni drugi dan planiram otici kupiti test kad ona se pojavi.. Rekla sam da vise necu uopce misliti na to, al ne mozes. Zbrajam, od uzimam, razmisljam. Kolegica trudna drugi put u godinu i pol od prvog poroda a ja cekam.. Ne mozes da ne mislis! Svaki drugi dan obaviti posao pa cekati. Sto drugo 😉🙏🙂

Upravo to. Iako mi se tek od prošlog ciklusa baš trudimo,a dotad smo onako švrljali tj.nije baš bilo akcije svako drugi dan u plodne dane kao zadnji ciklus. Kako smo mi sve naivno mislile da se odmah hvata od prvog nezaštićenih seksa 😂 a toliko godina se pazili i uzimali kontracepciju.

Ja nisam ni koristila kontracepciju nego smo samo pazili, sad kad treba i ne pazimo se, nema ni plusa!
    Strpljen spasen kazu! 🙂

❤️🙏🏻

Missy87
    23. Srpanj 2020. 17:56

mare.su

anci00

mare.su

Za sad jos nista,nisam ni trakice koristila ni mjerila bazalnu. Planiram nakon ovog ciklusa pocet s tim,i otic kod gin mada znam da oni prvih god dana nista ne poduzimaju🤨

slobodno reci da se trudite vec godinu i nista, kao da ti njima moras reci tocno u sat sta i kako :)

Hahah a tako sam i mislila
    Nemam zivaca za ovo cekanje svaki mjesec i razocarenje
    Eh kad se sjetim da sam nekad mislila da je dovoljno samo se ne pazit🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Slazem se! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Mislila sam vec nakon mj dana bit ce plusic.. Sad me strah da cu ga se na cekati. A moja prijateljica u godinu i pol vec 2.put trudna! 

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.