Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    22. Srpanj 2020. 07:44

Jutro dame 💖
    I ja sam ga radila, ali ovaj puta digitalni i isto je negativan, 14dpo, imam jos uvijek slabe grceve i siske bole, mozda ce i m doci vec hvala Bogu, ali opet sam se ponadala jer sam na clearblue isto vidjela crtu, pa cak i na onim trakicama i sad sam samo razocarana :(

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    22. Srpanj 2020. 07:45

maša25

Jutro ,
    Radila sam clear blue i pokazao je jedan ogroman - .
    Tako sam zbunjena i tuzna uopce naznam sto da vise mislim 😢
    Danas sam bas htjela isto napravit pozitivan test da pokazem muzu :/

M jos nema drzim ti fige🤞🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

22. Srpanj 2020. 07:52

valentina_23

Jutro dame 💖
    I ja sam ga radila, ali ovaj puta digitalni i isto je negativan, 14dpo, imam jos uvijek slabe grceve i siske bole, mozda ce i m doci vec hvala Bogu, ali opet sam se ponadala jer sam na clearblue isto vidjela crtu, pa cak i na onim trakicama i sad sam samo razocarana :(

Meni M jos nema, danas mi je 33 dan ciklusa, sve osjecam kao da ce svakog trena doci zato se i bojim bzvz napravit test, odnosno nema veze ako je minus nego tog razocarenja, mene to dost zdrma

valentina98
    22. Srpanj 2020. 08:03

anci00

valentina_23

Jutro dame 💖

Meni M jos nema, danas mi je 33 dan ciklusa, sve osjecam kao da ce svakog trena doci zato se i bojim bzvz napravit test, odnosno nema veze ako je minus nego tog razocarenja, mene to dost zdrma

Drzim ti fige da je ipak beba u pitanju🤞
    Ma necu sad vise praviti, neka ide sve svojim tokom, vise ni testovima ne vjerujem, kod mene to sve uvijek ima neku crtu za neku nadu i na kraju nista, najbolje mir svig svog mira.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    22. Srpanj 2020. 08:03

*zbog

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

22. Srpanj 2020. 08:10

valentina_23

*zbog

Hvala ti ali ja cisto sumnjam, svi simptomi su mi bili i sad me dole vec onako boli i znoj me oblijeva tako da pitanje je samo sata il mozd dana kad ce, ova patnja dok ne dode me izmori do kraja ali ti svejedno hvala Da radi svog mira najbolje ne, prvo se obradujes ajme i onda se razocaras toliko da te to dokrajci ali jos je rano, sacekaj ako tek ne dode onda napravi, saljem uz kavu virtualni zagrljaj

valentina98
    22. Srpanj 2020. 08:14

anci00

valentina_23

*zbog

Hvala ti ali ja cisto sumnjam, svi simptomi su mi bili i sad me dole vec onako boli i znoj me oblijeva tako da pitanje je samo sata il mozd dana kad ce, ova patnja dok ne dode me izmori do kraja ali ti svejedno hvala Da radi svog mira najbolje ne, prvo se obradujes ajme i onda se razocaras toliko da te to dokrajci ali jos je rano, sacekaj ako tek ne dode onda napravi, saljem uz kavu virtualni zagrljaj

Hvala ti draga, i ja tebi saljem uz svoju kavu sa balkona 🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

pupetta
    22. Srpanj 2020. 08:56

Zene, drzite se i ne gubite nadu, sve je moguce! ❤ Meni je tek na 36DC bio +. Tako da dok vas prijateljica ne posjeti - sve je dobro 😊 a i da vas posjeti, glavu gore! Samo hrabro i pozitivno, sve ce doci na svoje 🙏

Baby P 03/21 💙

22. Srpanj 2020. 09:00

pupetta

Zene, drzite se i ne gubite nadu, sve je moguce! ❤ Meni je tek na 36DC bio +. Tako da dok vas prijateljica ne posjeti - sve je dobro 😊 a i da vas posjeti, glavu gore! Samo hrabro i pozitivno, sve ce doci na svoje 🙏

evo je posjetila me upravo koza

Hope
    22. Srpanj 2020. 09:10

Žene drage,samo pozitivno..bit će kad tad,svima nama ☺️😍
    Evo ja brojim 21DC pa ćemo vidjeti uskoro..
    U svakom slučaju nekako nisam previše optimistična,mislim da smo možda trebali vise se pozabavit oko plodnih dana ali Ajde relativno je Okej.. Sad kad su završili plodni dani imam osjećaj da se vise keksamo nego kad treba 😂🤦‍♀️😎 al jbga kad nismo  uvijek raspoloženi,a i umor učini svoje,ovo ljeto bas iscrpljuje 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.