Evo da i ja nešto napisem iako ovaj ciklus moramo nazalost preskociti zbog muzeve ozljede.
Danas mi je 20 DC i obe trakice pozitivne. Jucer na 19 DC je bila pozitivna lh clearblue digitalni, a danas su obe pozitivne.
U petak na 16 DC sam bila zadnji put na folikulometriji i folikul je bio 21 mm. Vec sam bila otpisala ovaj ciklus ali eto danas i jucer pravi pik.ciklusi su mi inace 31-33 dana. Nadam se da ce sljedeci biti dobitan jer cemo opet na folikulometriju
https://ibb.co/bJ7YTr7
Super🤞
👦2012💙
Clio35 moze biti da je tebi folikul puknuo nedjelju na ponedjeljak,ides dugo na folikulometrije ?
Ja bi muza zaskocila kakvu god da ima ozljedu ahahhahaha
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Clio35moze biti da je tebi folikul puknuo nedjelju na ponedjeljak,ides dugo na folikulometrije ?
I ja 🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mislim da će mi ovaj ciklus biti duži, varira mi od 26-30dana.
Tek je nastupio pik, DC16
https://ibb.co/VtLzX8w
👦2012💙
Meni je danas 4 dpo. I uopšte me ne bole grudi. Kako je to moguće,bole me uglavnom uvek odmah posle ovulacije. Kako stojite vi sa vasim grudima ? Hahaha kakvo pitanje 😅😅
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Meni je danas 4 dpo. I uopšte me ne bole grudi. Kako je to moguće,bole me uglavnom uvek odmah posle ovulacije. Kako stojite vi sa vasim grudima ? Hahaha kakvo pitanje 😅😅
Ja sam isto 4 DPO i nema bolnih grudi,inace me nikada ni ne bole nakon O pa ne mislim o tome...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mene su uvijek,prije prve trudnoće, voljela grudi 7 dana prije M. Nakon trudnoće takvu bol nisam često osjećala
👦2012💙
Pozdrav zene(sad ce neke mislit evo one lude i nenormalne haha) zelim vas pozdravit citan vas skoro svaki dan i radujem se vasim plusicima i pozitivnim ovulacijama❤️
Ja sam sada 7+3 i mogu vam rec da zajebano sa ovim vrucinama i mucninama ufff borbe svako juto😂😂 kao mali ljenjivac sam samo spavam i jedem 😂
Al sad sam vam se javila radi svoje kume u njeno ime(njoj se nezeli registrirat na forum pa sam ja uskocila)
Ovako necu puno duzit piskila je test jucer popodne s popodnevnom mokracom al je trpila sigurno jedno 3 sata, i dobila je plus nije jaki al je plus, nije mogla virovat sva sokirana jutros je ponovila al ne sa prvim jutarnjim, nego poslje 2 do 3 mokrenja al nije suzdrzavala nista i ispao je negativan(mozda se malo nadzire plus vise nije nego je al ni nalik onome jucer) sta biste savjetovale da saceka par dana i napravi jos jedan s prvim jutarnjim ili da ide ginekologu?
Znam kako je jagodica rekla da se treba opustiti,ja sam bas pozitivna ovaj mjesec i kao da mi nesto govori da ce biti plusic,neko uzbudenje je prisutno!
Optimizam na najjace hehe
Curke, ja sam se do neki dan taaako "blah" osijecala u vezi buduce trudnoce. Pisala sam tu kako se osijecam. A sada se osijecam, pa upravo "blazeno"🤣🤦♀️ kao da se maknuo pritisak sa mene. Ako mi ovaj mjesec nije suđen plusic, bit ce sljedeci. Takvu pozitivu osijecam😇 i odlucila sam se sva predati Bogu i prirodi. Tamo je moja trudnoca u najsigurnijim rukama 🙏 slazem se sa nekime tko je ovo vec prije napisao - ovo ljeto je nase 🥳🍾 samo cure opusteno. Ja sam tako zahvalna sto sam se pridruzila k vama, sto smo jedna drugoj potpora, i svaka se veseli plusicu ove druge kao da je njen vlastiti. U zivotu se nismo srele, a upravu tu djelimo najmucnije i one najsretnije trenutke. Bas sam ganuta, eto. Sad bi rekao moj dragi "Jel ti tamanis opet onaj visnjevac?"🍒😅 ali fakat - jedva cekam da se druzimo uskoro, u drugoj grupi, da se jedna za drugom preselimo u novi chat 🙏🤱🤰
Clio35moze biti da je tebi folikul puknuo nedjelju na ponedjeljak,ides dugo na folikulometrije ?
Jucer sam tek dobila pik i to na clearblue digitalcu, a danas je pozitivna i ova one step trakica.
Ovo mi je prvi put da sam isla na fol. ali moj gin. Je htio da dolazim svaka dva dana da vidi kako napreduje.
Mislim da cu ici i sljedeći mjesec. Kod njega se plati 200 kn. I prati ti sve od 10 dc dok ne pređe 20 mm.
A vjeruj mi muzu je teze palo ovo nego meni jer smo se oboje bas odlucili da cemo ovaj mjesec aktivno raditi, a kad ono njemu bas gadno. Ali eto spremni smo za sljedeci ciklus. Tocno ce biti godinu dana od prosle trudnoce 😊.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji