Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    21. Srpanj 2020. 09:51

maša25

Žao mi je Pupa 😏
    Ali sad možeš ovaj mjesec u nove pobjede 🤞🤞🤞

Naravno 💪 Tebi neka sjenica tamni 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Jagodica125
    21. Srpanj 2020. 10:04

Curke, ja te trakice nista ne kuzim - daj ti meni onaj stapic 👌Na ovim trakicama ne znam sebi ocitat, kamoli nekom drugom 🤣🤦‍♀️ moj rezimr za ovaj mjesec - pokrili smo sve plodne dane. Kazem sve iako na samu ovulaciju nismo, ali zato 10 min poslije nego sto je ovulacijski dan prosao - ak me kuzite🤣 a buduci da mi menga varira oko 1-2 dana, nadam se da smo potrefili i O. Sad nam treba oboje malcice mira,  boli nas sve, kao da se bavimo ekstreminm sportom (u jednu ruku da🤣🤦‍♀️). Uglavnom, jucer sam dragome rekla da ovuliram, na sto je rekao:"Aha. Znaci danas NE SMIJEMO. Steta", eto zene moje drage s cim se ja moram nositi 😅 Danas mi je slobodan dab, idem k.zubarzu i s mamom na kavu - uz ovakvo predivno vrijeme - uzivanac🥳 A sad sta bude  bude. Kaze moja susjeda kad sadi salatu "Nemoj joj ici po volji, ak se bude primila bude, ako nebu, sama si je kriva. Pusti prirodu😅". Pa tako,nadam se da se ako vec nije moja salatica bude primila🙏💑❤

irenaa0809
    21. Srpanj 2020. 10:07

Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole...... inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?

Sanjarka88
    21. Srpanj 2020. 10:10

pupetta - ➕ ❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    ancioo -  21.07.
    Maša25 - 26.07
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Irena0809 - 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07. 
    Sandricak - 31. 07. 
    Andela111 - 02.08
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Mare. su 09.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    Sanjarka88 
    Tinchica
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Srpanj 2020. 10:15

Pupa zao mi je 😔 odtuguj svoje pa idemo dalje u nove pobjede 🥰 kad budes htjela opet na listu javi 😊

Sanjarka88
    21. Srpanj 2020. 10:17

irenaa0809

Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole…… inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?

Zanosi se slobodno, nista te ne košta 🤞🤞🤞🤞

21. Srpanj 2020. 10:38

WATSON TI JOS PAR DANA DO NEOCEKIVANE
    KADA RADIS TESTIC?

watson009
    21. Srpanj 2020. 10:39

Pupa zao mi je zbog gadure aaaaaaaaaaaaa!!!

Jagodica125 strasna si!!!! Ti si nas duhovni voda 
    Nadam se da ce ti se primiti!!! Mene bas probode jajnik iz kojega sam ovulirala pa si mislim neka samo boli ako je to to !!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    21. Srpanj 2020. 10:44

doka1

WATSON TI JOS PAR DANA DO NEOCEKIVANE
    KADA RADIS TESTIC?

Ma neee,imam jos vremena hehe,tek je 4 DPO 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

valentina98
    21. Srpanj 2020. 10:46

irenaa0809

Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole…… inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?

7 dan od ovulacije i od odnosa sam i ja imala probadanja i kao neke grceve, prije dva dana sam odjetila obadva jajnika, siske me booole i sinoc leđa dole, i ja cekam da vidim dal ce test tamnit ili ce menga doci 🤞😂 i jucer sam imala dosta bijelo zuckastog iscjedka ( ginica je rekla da je dole sve u redu).. 🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.