Žao mi je Pupa 😏
Ali sad možeš ovaj mjesec u nove pobjede 🤞🤞🤞
Naravno 💪 Tebi neka sjenica tamni 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Curke, ja te trakice nista ne kuzim - daj ti meni onaj stapic 👌Na ovim trakicama ne znam sebi ocitat, kamoli nekom drugom 🤣🤦♀️ moj rezimr za ovaj mjesec - pokrili smo sve plodne dane. Kazem sve iako na samu ovulaciju nismo, ali zato 10 min poslije nego sto je ovulacijski dan prosao - ak me kuzite🤣 a buduci da mi menga varira oko 1-2 dana, nadam se da smo potrefili i O. Sad nam treba oboje malcice mira, boli nas sve, kao da se bavimo ekstreminm sportom (u jednu ruku da🤣🤦♀️). Uglavnom, jucer sam dragome rekla da ovuliram, na sto je rekao:"Aha. Znaci danas NE SMIJEMO. Steta", eto zene moje drage s cim se ja moram nositi 😅 Danas mi je slobodan dab, idem k.zubarzu i s mamom na kavu - uz ovakvo predivno vrijeme - uzivanac🥳 A sad sta bude bude. Kaze moja susjeda kad sadi salatu "Nemoj joj ici po volji, ak se bude primila bude, ako nebu, sama si je kriva. Pusti prirodu😅". Pa tako,nadam se da se ako vec nije moja salatica bude primila🙏💑❤
Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole...... inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?
pupetta - ➕ ❤️
Na čekanju ➕🤞 :
ancioo - 21.07.
Maša25 - 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 31. 07.
Andela111 - 02.08
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Mare. su 09.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa zao mi je 😔 odtuguj svoje pa idemo dalje u nove pobjede 🥰 kad budes htjela opet na listu javi 😊
Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole…… inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?
Zanosi se slobodno, nista te ne košta 🤞🤞🤞🤞
Pupa zao mi je zbog gadure aaaaaaaaaaaaa!!!
Jagodica125 strasna si!!!! Ti si nas duhovni voda
Nadam se da ce ti se primiti!!! Mene bas probode jajnik iz kojega sam ovulirala pa si mislim neka samo boli ako je to to !!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
WATSON TI JOS PAR DANA DO NEOCEKIVANE
KADA RADIS TESTIC?
Ma neee,imam jos vremena hehe,tek je 4 DPO
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Citam vas i sad sama sebe analiziram. 7 dana je do gadure, odnosno 7/8 dan nakon ovulacije. Odvratno me probada u jajnicima, grudi tek krenule sa strane boliti, nista specijalno ali bole…… inace nemam ova probadanja ovolika bas.. Da se lagano krenem zanositi da je implantacija ili dobar znak za ako Bog da plusu?
7 dan od ovulacije i od odnosa sam i ja imala probadanja i kao neke grceve, prije dva dana sam odjetila obadva jajnika, siske me booole i sinoc leđa dole, i ja cekam da vidim dal ce test tamnit ili ce menga doci 🤞😂 i jucer sam imala dosta bijelo zuckastog iscjedka ( ginica je rekla da je dole sve u redu).. 🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji