Ja sam na svojima mogla peć jaja kak su vrele bile 🤷🏼♀️🤭😬 ma mi ćemo same sebe izludit sa simptomima
Ja sam idući mjesec trudna a mozd i za 2 ajd,sad se opuštam uz menstrualne bolove i razmišljam kak bi bilo ne imat vješticu narednih par mj 😑🤭😬😅 pukla ko kokica danas
Kako mi je dugacak mjesec od M do M od kada pokusavamo…
Ee i mene inace uvek bole grudi od 1DPO , ali ovaj put nistaaa. Ni maloo ,a inače rasturaju.
Predugačak mesec 😒
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Žeeneee mojeeee :O ja sad gledala nesto na app, i ja vidim da je tamna crta na lh testu bila i 11.7 :O jel mi mozete pojasnitiiii sad too? Kad je meni na kraju bila ovulacija uopcee? :O odnos je bio 8.7, jel postoji mogucnost da su plivaci prezivjeli do 11tog ak je O bila? Ja sam sad zbunjena da me glava boli :O sta vi mislite po ovoj slici i lh testicima? Želim vase iskreno misljenje 😮🎈
evo slikeeee https://ibb.co/WyVb3CX
Po meni je pik bio 7.11
11 dc je tamna ali ne dovoljno kao kontrolna
Jesi radila nakon toga lh?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žeeneee mojeeee :O ja sad gledala nesto na app, i ja vidim da je tamna crta na lh testu bila i 11.7 :O jel mi mozete pojasnitiiii sad too? Kad je meni na kraju bila ovulacija uopcee? :O odnos je bio 8.7, jel postoji mogucnost da su plivaci prezivjeli do 11tog ak je O bila? Ja sam sad zbunjena da me glava boli :O sta vi mislite po ovoj slici i lh testicima? Želim vase iskreno misljenje 😮🎈
evo slikeeee https://ibb.co/WyVb3CX
Po meni je pik bio 7.11
11 dc je tamna ali ne dovoljno kao kontrolna
Jesi radila nakon toga lh?
7.7 Sorry 🤭
Vidis a mene sise nikad ne "bole" osim 1-2 dana prije M 🤷♀️ ali pravo imate - cekamo izostanak M. Dosta tih simptoma 🤦♀️
I ne 11 dc nego 11.7
Zanemarite moje greske, spavala sam samo 5h sinoc 😅
Vidis a mene sise nikad ne "bole" osim 1-2 dana prije M 🤷♀️ ali pravo imate - cekamo izostanak M. Dosta tih simptoma 🤦♀️
Zavidim, mene znaju bolit i 10 dana prije m
No proslu t su me pocele bolit na 14dc sta je cak i za mene rano 😅
Tako da, tko zna 🤞🤞🤞
U mene neke mukice zadnjih dana, a to pripisujem stresu. I sise nesto malo bolile za vikend i u pon, a danas vec ne bole.
Drugo nista ne primjecujem, nit se opterecujem. Ceka se vjestica. 🤷🏼♀️🙄
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji