Jagodice cestitke na kuminoj curici, budemo i mi tako uskoro pisale da nam je dobro prošlo 😊😊
Jagodice cestitke,eto sad lijepo uci uz kumu i pripremaj se hehe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Najgore je cekati M, pa kad mi kasni jedan dan vec bi radila test, pa kasni drugi dan planiram otici kupiti test kad ona se pojavi.. Rekla sam da vise necu uopce misliti na to, al ne mozes. Zbrajam, od uzimam, razmisljam. Kolegica trudna drugi put u godinu i pol od prvog poroda a ja cekam.. Ne mozes da ne mislis! Svaki drugi dan obaviti posao pa cekati. Sto drugo 😉🙏🙂
Upravo to. Iako mi se tek od prošlog ciklusa baš trudimo,a dotad smo onako švrljali tj.nije baš bilo akcije svako drugi dan u plodne dane kao zadnji ciklus. Kako smo mi sve naivno mislile da se odmah hvata od prvog nezaštićenih seksa 😂 a toliko godina se pazili i uzimali kontracepciju.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Žeeneee mojeeee :O ja sad gledala nesto na app, i ja vidim da je tamna crta na lh testu bila i 11.7 :O jel mi mozete pojasnitiiii sad too? Kad je meni na kraju bila ovulacija uopcee? :O odnos je bio 8.7, jel postoji mogucnost da su plivaci prezivjeli do 11tog ak je O bila? Ja sam sad zbunjena da me glava boli :O sta vi mislite po ovoj slici i lh testicima? Želim vase iskreno misljenje 😮🎈
evo slikeeee https://ibb.co/WyVb3CX
Najgore je cekati M, pa kad mi kasni jedan dan vec bi radila test, pa kasni drugi dan planiram otici kupiti test kad ona se pojavi.. Rekla sam da vise necu uopce misliti na to, al ne mozes. Zbrajam, od uzimam, razmisljam. Kolegica trudna drugi put u godinu i pol od prvog poroda a ja cekam.. Ne mozes da ne mislis! Svaki drugi dan obaviti posao pa cekati. Sto drugo 😉🙏🙂
Upravo to. Iako mi se tek od prošlog ciklusa baš trudimo,a dotad smo onako švrljali tj.nije baš bilo akcije svako drugi dan u plodne dane kao zadnji ciklus. Kako smo mi sve naivno mislile da se odmah hvata od prvog nezaštićenih seksa 😂 a toliko godina se pazili i uzimali kontracepciju.
🤞🤞🤞🤞🙏💖
ancioo i watson009 - To! Mi! Daj! 🙌 ja sam bas nekako opustena ovaj mjesec 😇 ako bude - bude! Ako nece - a nemoj onda 🤷♀️ sta cu joj ja 😂 evo napisat cu vam samo jednu stvarcicu koju sam primjetila (a danas mi 2 DPO) - mozda sam si to i umislila, ne znam, ali ... moje sise su nekako "vruce" (Boze, kako ovo zvuci 🤦♀️). Okej, osijecam dolje neke grcice, ali okej, pripisujem to O koja je bila i ne ravnam se po tome, jer sam i prosli mjesec imala grcice/zatezanja. Nije da me sise bole, nego kao da su iznutra nekako vruce 🙇♀️ nadam se da se nisam urekla 🧿
Ma zaboravite da sam ovo napisala. Di se tu brisu poruke?🤓
Ahahahahah 😂
Ne sekiraj se, i meni su sise vruce vec tri dana mogu peci jaja na njima😂 alii i bole 😂
Ma zaboravite da sam ovo napisala. Di se tu brisu poruke?🤓
😂😂😂😅🤭🤭
Ja prihavljujem bolove u donjem stomaku. Kao zatezanje malo sa leve strane. Jaoo kako sad sve osluskujem. A tek sam 5 DPO. Oo Boze pomozi nam . 😇😅
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Mene grudi bole od 1dpo kao da cu dobiti M
A tek sam 6dpo
Jaooooo miiii i nasi simptomi a dobro je neka cura napisala nedavno : nema simptoma do izostanka M 😅😆😆 (btw. Trudna je ) 😅😅😅😅😁😆😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji