Meni je danas 4 dpo. I uopšte me ne bole grudi. Kako je to moguće,bole me uglavnom uvek odmah posle ovulacije. Kako stojite vi sa vasim grudima ? Hahaha kakvo pitanje 😅😅
Ja sam isto 4 DPO i nema bolnih grudi,inace me nikada ni ne bole nakon O pa ne mislim o tome…
Dali si pratila ovulaciju samo folikulometrijom ovaj mjesec?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mislim da će mi ovaj ciklus biti duži, varira mi od 26-30dana.
Tek je nastupio pik, DC16
https://ibb.co/VtLzX8w
🤞🤞🤞Sad u akciju i sretnooo♥️♥️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jagodica nasa,istina,nikada se nismo srele a najintimnije trenutke dijelimo:) zene prvo ovdje jave plusic pa onda muz sazna 👆😇
Clio ma zekam te,vjerujem da je i muzu koma narocito kada znas da imas mjesec dana do iduce sanse...
Meni su ti mjeseci postalu predugi 😭 no nastojim zaokupiti glavu necime drugim.
Ja sam 2mj pratila O digitalcem i ovaj mj.prvi puta isla na folik.i to sam samo jednom bila,racunao je dr.ciljane dane i tako smo i poslusali.
Vidjeti cemo dal ce biti ista od toga,muz radi spermiogram ovih dana pa vam javim rezultate do kraja tjedna
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Trebam pomoć, zapravo da mi netko malo objasni jer vise nista ne znam..
Zadnjih mjeseci uopce nisam imala vaginalnu sluz, nikako, dok mi danas nije krenula neka mlijecno prozirna, vodenasta skoro. Zadnja menstruacija je pocela 13.7,zavrsila 17.7, plodni dani mi krecu 23.7...
Imali smo do sada 2 odnosa, planiramo jos naravno.. Samo me sada muci ta sluz, jer sam vec zaboravila kakva je i kada mi ide.. Brinem se bzvz jel tako?
Normalna sluz koja najavljuje plodne dane..
Joj to kada radis na bebi.. Samo brige 🤔🤔
❤️🙏🏻
Trebam pomoć, zapravo da mi netko malo objasni jer vise nista ne znam..
Zadnjih mjeseci uopce nisam imala vaginalnu sluz, nikako, dok mi danas nije krenula neka mlijecno prozirna, vodenasta skoro. Zadnja menstruacija je pocela 13.7,zavrsila 17.7, plodni dani mi krecu 23.7…
Imali smo do sada 2 odnosa, planiramo jos naravno.. Samo me sada muci ta sluz, jer sam vec zaboravila kakva je i kada mi ide.. Brinem se bzvz jel tako?
Normalna sluz koja najavljuje plodne dane..
Joj to kada radis na bebi.. Samo brige 🤔🤔
Mozda su ti plodni dani vec sada? Mozes lupiti lh trakice pa provjeriti🎈
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Nemam ih nazalost. A radit cemo na bebi pa kako bude. Samo me sve zbunilo jer nemam sluz vec par mjeseci pa vise nista ne znam... 🤔🙂❤️
❤️🙏🏻
Jutro ,
Radila sam clear blue i pokazao je jedan ogroman - .
Tako sam zbunjena i tuzna uopce naznam sto da vise mislim 😢
Danas sam bas htjela isto napravit pozitivan test da pokazem muzu :/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro ,
Radila sam clear blue i pokazao je jedan ogroman - .
Tako sam zbunjena i tuzna uopce naznam sto da vise mislim 😢
Danas sam bas htjela isto napravit pozitivan test da pokazem muzu :/
jutro masa25 bas mi je zao, ali glavu gore dok ne dode nada ne prolazi! <3
Jutro svima,Maša M nije jos dosla pa nemoj ocajavati!!!! Jos sve stigne izaci na dobro
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja se iskreno nadam da je krivi test taj glupi clear blue a onaj od jucer tocan 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji