Pupetta trudnice nasa hehe :) koliko ste dugo pokusavali? Cim ne pise u potpisu moj mozak zaboravi 😭
Lara86 zao mi je zbog gubitka,ne mogu si ni zamisliti kako je imati toliko pobacaja!!! Drzimo palceve da je samo rano za uzv i da ce sve biti u redu !!!!
Hvala, i ja se nadam ❣️❣️
PeaceLily - ma ja ti se trudim bit čista pozitiva 😇🥰 osim na koronu 😅🤦♀️
Mozete li mene stavit na listu,napokon pravi menzes..Znaci danas prvi dan 20.07. Nadam se urednom I ovulacijskom ciklusu ovaj mjesec.Svima zelim puno srece...❤ da ovo ljeto sve zajedno preselimo u drugu grupicu 🤗🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mozete li mene stavit na listu,napokon pravi menzes..Znaci danas prvi dan 20.07. Nadam se urednom I ovulacijskom ciklusu ovaj mjesec.Svima zelim puno srece…❤ da ovo ljeto sve zajedno preselimo u drugu grupicu 🤗🤗
Kad trebas dobit sljedecu m? Da te ubacim na listu 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav drage žene 😀 neko vrijeme vas pratim i vidim da ste sve pune pozitive pa sam odlučila da se i ja pridružim i da se skupa veselimo plusićima 🥰
Moja priča ide ovako,imam 29 g,muž 30. Preko 11 godina smo skupa. Odlučili smo se na bebu jer kao što to obično biva,sad nam je neko idealno vrijeme i uvjeti. Već prošlo godine u ovo vrijeme smo se prestali paziti. Otišla sam i na ginekološki pregled di su mi našli nekoliko polipa na maternici. Krenula sam s propisanom terapijom ali nije bilo učinka. Već sam se spremila i na operaciju i onda taman kako je korona počela,to sve stane a ja saznam da sam trudna. Nije dugo potrajalo,par dana nakon poz.testa je došla vještica. Gin mi je rekla da su se polipi smanjili i da možemo raditi na bebi. Otad se trudimo već nekih 4 mjeseca,pratim plodne dane po aplikaciji i ništa. Ovaj mj sam pila i vrkutu i folnu i doslovno imali odnose svako drugi dan u plodno razdoblje. Sad imam 4 dana do menge ali sve mi se čini da će ipak doći jer me boli trbuh i počela je neka blaga sukrvica. Sad ću vidit kako će se dalje razvijati,još se nadam. Oprostite zbog dužeg posta 😊
Kontesa dobro nam dosla i jos prije otisla 😊💪
Cvrsto drzim fige da je sukrvica ipak dobar znak 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ja sam pogledala jedan video - Ted Talk koji se zove "Mind your own pregnancy" i jaaako mi se svidio. Ako imate priliku, svakako ga pogledajte. Koliko god imale zajednicke simptome i pojave, jednoj ce isti simptomi biti znak da dolazi M, druga ce sa istima ugledati plusic. Pocela sam sad slusati vođene meditacije za sto vise opustenosti prilikom pokusavanja zatrudnjeti. Svaka je od nas zena i sve nas manje vise slicne muke muce, a opet smo toooliko razlicite. Zato sam odlucila vise slusati svoje tijelo. I nista ne forsirati. Ne znam, inace sam duhovna osoba i pomaze mi rad na tom aspektu - da nije vazno pripremiti tijelo za trudnocu, nego i um. A same znamo da je kino nista u usporedbi sa zenskom psihom 🤣 Zato ne analaziram svoje tijelo vise toliko🤷♀️ a i pomaze mi spoznaja da Bog na mene/nas misli i da nicije molitve i nadanja nisu neuslisani. Samo je pitanje kada cemo i mi ugledat svoj +.
Kuzite me, zelim uzivati u ovom razdoblju, ne zelim da se ono svede na puko istrazivanje sluzi, iscjedka i kakve su mi sise😅🤦♀️ zelim ovo razdoblje iskoristiti da tijelo, um, dusu i srce najbolje pripremim za ono sto slijedi. A slijede cudesa. Za svaku od nas🧿🤰🤱🎀🥳❤🥰
❤️
Mozete li mene stavit na listu,napokon pravi menzes..Znaci danas prvi dan 20.07. Nadam se urednom I ovulacijskom ciklusu ovaj mjesec.Svima zelim puno srece…❤ da ovo ljeto sve zajedno preselimo u drugu grupicu 🤗🤗
Kad trebas dobit sljedecu m? Da te ubacim na listu 😊
14.08....bi trebala biti sljedeca ako sve bude ok🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam pogledala jedan video - Ted Talk koji se zove "Mind your own pregnancy" i jaaako mi se svidio. Ako imate priliku, svakako ga pogledajte. Koliko god imale zajednicke simptome i pojave, jednoj ce isti simptomi biti znak da dolazi M, druga ce sa istima ugledati plusic. Pocela sam sad slusati vođene meditacije za sto vise opustenosti prilikom pokusavanja zatrudnjeti. Svaka je od nas zena i sve nas manje vise slicne muke muce, a opet smo toooliko razlicite. Zato sam odlucila vise slusati svoje tijelo. I nista ne forsirati. Ne znam, inace sam duhovna osoba i pomaze mi rad na tom aspektu - da nije vazno pripremiti tijelo za trudnocu, nego i um. A same znamo da je kino nista u usporedbi sa zenskom psihom 🤣 Zato ne analaziram svoje tijelo vise toliko🤷♀️ a i pomaze mi spoznaja da Bog na mene/nas misli i da nicije molitve i nadanja nisu neuslisani. Samo je pitanje kada cemo i mi ugledat svoj +.
Kuzite me, zelim uzivati u ovom razdoblju, ne zelim da se ono svede na puko istrazivanje sluzi, iscjedka i kakve su mi sise😅🤦♀️ zelim ovo razdoblje iskoristiti da tijelo, um, dusu i srce najbolje pripremim za ono sto slijedi. A slijede cudesa. Za svaku od nas🧿🤰🤱🎀🥳❤🥰
Hvala💗, gledam veceras
👦2012💙
Ako mi je po rasporedu jucer bila "zakazana" ovulacija, a ja SAD lezim u krevetu sa nogama u zraku, dok dragi vec sniva snom pravednika - kaj mislite se racuna to hopsanje?🤣🤦♀️ jos cu pricekati koji 2-3 min i idem spavati 🥱 laku noc, curke❤
Jutro cure. Meni jutros došla M. A baš sam mislila da bi moglo upaliti ovaj mjesec. Jagodica125 jesi sigurna da je O prošla? Navodno je najbolje par dana prije O. Ja ću iduću O pratiti s digitalnim moram ga kupit i mislila sam probat Femisan A kapi. Jel ima tko iskustva s tim?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji