Pupetta sta ima? 🤗🤗🤗
Pa evo nista posebno, ne primjecujem bas neke simptome osim da mi se jede slatko. Ni sama ne znam sto bi mislila 😂
🤞🤞🤞🤞Da ne dođe sutra
Hvala, javit cu stanje 🥰🙏🏻
Baby P 03/21 💙
Curke, pozdrav 🙋♀️ i ja sam malo manje aktivna na temi, ali vas citam 🤓 i meni je potrebno malo odmaka od silnih analiza simptoma i inih tvari vezanih uz trudnocu. Danas mi je 3. dan M i cula sam se sa svojom kumom koja je inace med. sestra, koja se i sama nacekala svog djecacica. Uglavnom, zelim s vama podjelit sto mi je rekla, a njoj je savjetovala jedna staaara ginekologica prije nego sto je otisla u mirovinu. Sigurno nista sto vec ne znate, ali ja dosad nisam radila tako. Dakle: hopsati 4 do 5 dana prije O i 2 do 3 dana nakon O, jer spermaci zive "dugo" (kak se uzme), nakon odnosa mirovati !!! Doslovce dignuti noge uz zid ili jastuk pod guzu. Da nam pomogne gravitacija. Ja to recimo nikad nisam radila 🤦♀️ uvijek bi se nakon hopsanja brzo ustala da ne zaprljam posteljiinu, kauc stavec. Nakon sto O prodje, suzdrzavati se od hopsanja kaze 🤔 Meni za 5 dana pocinju opet plodni dani i jedva cekam isprobati ovo. I ja se nadam da nam ovo ljeto bude svima u znaku plusa 🥳 i jos jedna stvar - kaze da zenskoj trudnoci nema veceg neprijatelja od … zenskog mozga 🤣🤦♀️ Valja voditi brigu o tijelu i sto nam ono govori, ali ne izluđivati se. Sve ce cure moje doc na svoje. Svaka od nas ce ugledati svoj plusic - neka prije, neka kasnije. Kljucno je ne izgubit iz vida da ovo nije pothvat ili projekt, nego evo u vrijeme M ili vrijeme izmedju ciklusa iskoristit da na najbolji moguci nacin pripremimo tijelo, duh i um na ono sto slijedi - zdravu i dao Bog dosadnu trudnocu 🥰 Prije ili kasnije cemo jedna za drugom preselit na temu "proljetne/ljetne/jesenske/zimske bebe" i zalit se kako su nam noge natecene 😅 Grlim vas sve 🥰hvala
Hvala sto si podijelila sa nama 🥰
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Ma naravno da ćemo sve ugledat plusice :) ja bas vjerujem u to ❤️❤️
Meni je m napokon jučer stigao s terena, ali eto o je nastupila u pon, kad njega bilo nije bilo, tako da dana iza pogodili nismo...
Jedino sto me jučer zbunilo zaista je svjetlo smeđi iscjedak 🤷🏼♀️
Ma naravno da ćemo sve ugledat plusice :) ja bas vjerujem u to ❤️❤️
Meni je m napokon jučer stigao s terena, ali eto o je nastupila u pon, kad njega bilo nije bilo, tako da dana iza pogodili nismo…
Jedino sto me jučer zbunilo zaista je svjetlo smeđi iscjedak 🤷🏼♀️
A sigurna si da je o bila u pon?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?
Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?
MariK uzasno mi je zao zbog tvog gubitka 😪😪
Nemam iskustva s kiretazom osim kiretazom posteljice nakon poroda
Nadam se da ce ti cure s iskustvom moci pomoci 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?MariK uzasno mi je zao zbog tvog gubitka 😪😪
Nemam iskustva s kiretazom osim kiretazom posteljice nakon poroda
Nadam se da ce ti cure s iskustvom moci pomoci 🤗
Hvala na odgovoru, nadam se da će se netko javiti tko je slično prošao 😔
Žao mi je 😞
Nakon kiretaze sam prokrvarila nakon 30tak dana, te mi je trebalo cca3 ciklusa da se oporave ciklusi i dođu na "staro". Zbog obilnih krvarenja dobila sam lijek za brže zgrusavanje,na koji sam imala al.reakciju. Nakon toga počeli su moji problemi sa stitnjacom, mislim da je to bio triger.
Nadam se da ćeš imat bolje iskustvo. Drži se 💗
👦2012💙
I da,ja nakon toga i problema sam čekala dosta, više zbog svoje glave nego nečeg drugog. Ginekolog je dao zeleno nakon 3mj
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji