Jutro dame kako ste? Malo sam se majka od svega ali vas i dalje čitam :)
Watson kako ide na folik.?pisi dojmove
Svima želim uskoro da ugledate Plusice
Mi koje ih Nismo još ugledale glavu gore ❤️❤️ Šaljem zagrljaje
Jutro dame kako ste? Malo sam se majka od svega ali vas i dalje čitam :)
Watson kako ide na folik.?pisi dojmove
Svima želim uskoro da ugledate Plusice
Mi koje ih Nismo još ugledale glavu gore ❤️❤️ Šaljem zagrljaje
Hey,ma u redu je malo ohladiti glavu i ne opterecivati se. Javljam dojmove sa folik. u ponedjeljak popodne !
Uzivajte u vikendu,hopsajte i sto manje stresa...🙌♥🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ženske, evo me nakon nekoliko dana opuštanja, trebalo mi je.. Uglavnom M je stigla u utorak 7.7. a stigli su i hormoni štitnjače koji pokazuju da najvjerojatnije imam Haschimoto sindrom, no to će pokazati daljnje pretrage tako da smo odlučili da ćemo pauzirati dok to sve ne obavim.. Ima li možda koja od vas sličnu situaciju pa da mi može objasniti koliko je to ubiti opasno jer svašta sam nešto pročitala ii iskreno ne znam tko mi glavu nosi.. Svima vam želim da uz što manje stresa i truda što prije ugledare plusiće! 💪💪
Ja imam hipo i hashi, za uspješnu trudnoću i zatrudnjivanje TSH (koji btw nije hormon štitnjače, treba biti ispod 2.5). Rodila jednog klinca, tek od nedavno radimo na drugom
Meni je T3 povišen, T4 okej i TSH jako jako nizak. Ne kužim se u te hormone jer zbilja nikada nisam imala nikakvih problema, zadnjih dva tri mjeseca kad krenem vrtiti film povezujem da možda imam neke simptome, ali naravno nadala sam se da su vezani uz trudnoću, a ne ovo 😐. Također su mi vađena i antitijela koja kaže gin da su izrazito jako povišena. Pa ako mi možeš malo detaljnije objasniti bila bih ti jaaaako zahvalna. 🙂
Evo i ja sam danas obavila uzv stitnjace i doktorica mi je rekla da imam Hashimotov tireoiditis. Zena mi je stvarno sve lijepo objasnila i obratila paznju na moje prijasnje nalaze od prije 2 godine, jer ja imam 3 cisticne tvorbe na stitnjaci i nisu se mjenjale od tad, tsh mi je u nekim granicama, ali s obzirom na dob i planiranje trudnoce je previsok...dok mi je moj endokrinolog govorio kako je to sve ok, i ja 2 godine ne pijem apsolutno nikakvu terapiju nego on je cekao da to bude kronicno pa bi valjda tad reagirao, tako da vise necu ici kod njega definitivno. Naime receno mi je da mi se tijelo bori s tim hashimotom ali treba mu potpora, pa mi je uvela Euthyrox 25 mcg i za 6-8 tjedana opet vadit tsh....takoder mi je vidjela i predijabetes u jednom starom nalazu, dok je po ovom drugom doktoru sve bilo to ok, tako da nemojte se drzat svakog doktora ko pijan plota, uvijek pitajte i za drugo misljenje pa i trece, jer nisu svi doktori isti.
Tinchica dobra je vijest da si vec nakon 6 mj pokusavanja posumnjala na nesto i da ima lijeka za stitnjacu.
TSH ti mora biti ispod 2-najidealnije, to ti je valjda dr.isto rekla. Drzim palceve da se stitnjaca cim prije "ustabili" pod terapijom i da ubrzo slijede rezultati! Glavu gore zeno, suncani dani su ispred tebe!
I tocno to,ne treba samo jednog doktora imati u vidu...godine nam prolete samo tako a 9.mjeseci trudnoce bome nije mali period 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tinchica dobra je vijest da si vec nakon 6 mj pokusavanja posumnjala na nesto i da ima lijeka za stitnjacu.
TSH ti mora biti ispod 2-najidealnije, to ti je valjda dr.isto rekla. Drzim palceve da se stitnjaca cim prije "ustabili" pod terapijom i da ubrzo slijede rezultati! Glavu gore zeno, suncani dani su ispred tebe!
I tocno to,ne treba samo jednog doktora imati u vidu…godine nam prolete samo tako a 9.mjeseci trudnoce bome nije mali period 🙏♥
Znam, a meni je stalno iznad 3,95...sve mi je ona lijepo objasnila zato mi i je uvela odmah tu terapiju, k njoj cu se od sad prebacit jer vidim da zena se kuzi u sve i zeli pomoc za razliku od onog prijasnjeg doktora. Kolko sam ljuta tolko sam i sretna sad sto se konacno nesto i poduzelo, tako da idemo u nove pobjede i po plusiće!🤞🏻💪😁
Cure po ovim testicima kad je bila O?
https://ibb.co/X8ksRq9
Odnos je bio 8og🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
I tocno to,ne treba samo jednog doktora imati u vidu…godine nam prolete samo tako a 9.mjeseci trudnoce bome nije mali period 🙏♥
Znam, a meni je stalno iznad 3,95…sve mi je ona lijepo objasnila zato mi i je uvela odmah tu terapiju, k njoj cu se od sad prebacit jer vidim da zena se kuzi u sve i zeli pomoc za razliku od onog prijasnjeg doktora. Kolko sam ljuta tolko sam i sretna sad sto se konacno nesto i poduzelo, tako da idemo u nove pobjede i po plusiće!🤞🏻💪😁
Ako te će te utjesiti, a vjerujem da hoce, prije nego sto sam ostala trudna prvi puta sam imala problema sa stitnjacom, hormoni su mi bili pobrkani, trebala sam ici na kontrole i vjv i da mi prepise doktorka tablete, ali tu sam imala drugim zdravstvenih problema i nisam vise isla na kontrole za stitnjacu, 6 mjeseci smo pokusavali raditi na bebi, imala sam tri M a nisam ni znala da sam trudna 🙂🥰 otkako sam rodila nemam problema sa stitnjacom vise.. 🙂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Znaci normaliziralo ti se sve. A tokom trudnoce kad si otkrila da si trudna si morala piti tablete jel tako?
Vidis kako jedan mali organ u tijelu moze toliko utjecat na sve🦋
Bok cure, eto ni ja se nisam dugo javljala al citaaam stalno 😊 ja sam trenutno na letrozolu za izazivanje ovulacije i u pon idem vidjeti jel doslo do nje 😊 vadila sam hormone i sve je u intervalima osim mrvicu povisenog testosterona 2,72 H. Drzim figeee svima da bude plodno ljeto 🥰
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Znaci normaliziralo ti se sve. A tokom trudnoce kad si otkrila da si trudna si morala piti tablete jel tako?
Vidis kako jedan mali organ u tijelu moze toliko utjecat na sve🦋
Da tako je🙂 nisam pila nista u trudnoci, preselila sam u Njemacku i moja ginica mi je pratila horomone i bilo je sve u redu, ona je rekla da se mnogim curama/ženama u trudnoci štitnjaca "popravi" 🙂
Tako je, zato se netreba puno sekirati oko nicega, Bog nas sve vidi💫
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji