Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2020. 17:26

Dame dame držim fige da mi budete zdrave sve ❤️❤️ Pišite šaljite dojmove, sve mi koje malo moramo glavu ohladit skicat ćemo i dalje i naravno podržavat se 
    Ljubim vas i želim vam lijep vikend! 

Jagoda101
    10. Srpanj 2020. 21:22

Idem prvo vidjet dal ce do ovulacije uopce doc pa cemo onda vidjet dalje jer mi mora ginekologica rec kad da imamo ciljane odnose...da imam problem sa ovulacijama da ih nikad nemam 🤣 hvalaa cure! Javim se onda u pon kad cu znat vise 😊 Anabelaaa da jako je vazno imat dobrog doktora jer samo izgubis vrijeme i zivciras se a neko ti je to mogao srediti po kratkom postupku, zapravo je najbitnije da je doktor strucan. Ma 37 godina je mladost imas vremenaa super da si tako pozitivna i vidjet ces malo po malo i dogodit ce see 😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Jagodica125
    10. Srpanj 2020. 22:55

Curke, pozdrav 🙋‍♀️ i ja sam malo manje aktivna na temi, ali vas citam 🤓 i meni je potrebno malo odmaka od silnih analiza simptoma i inih tvari vezanih uz trudnocu. Danas mi je 3. dan M i cula sam se sa svojom kumom koja je inace med. sestra, koja se i sama nacekala svog djecacica. Uglavnom, zelim s vama podjelit sto mi je rekla, a njoj je savjetovala jedna staaara ginekologica prije nego sto je otisla u mirovinu. Sigurno nista sto vec ne znate, ali ja dosad nisam radila tako. Dakle: hopsati 4 do 5 dana prije O i 2 do 3 dana nakon O, jer spermaci zive "dugo" (kak se uzme), nakon odnosa mirovati !!! Doslovce dignuti noge uz zid ili jastuk pod guzu. Da nam pomogne gravitacija. Ja to recimo nikad nisam radila 🤦‍♀️ uvijek bi se nakon hopsanja brzo ustala da ne zaprljam posteljiinu, kauc stavec. Nakon sto O prodje, suzdrzavati se od hopsanja kaze 🤔 Meni za 5  dana pocinju opet plodni dani i jedva cekam isprobati ovo. I ja se nadam da nam ovo ljeto bude svima u znaku plusa 🥳 i jos jedna stvar - kaze da zenskoj trudnoci nema veceg neprijatelja od ... zenskog mozga 🤣🤦‍♀️ Valja voditi brigu o tijelu i sto nam ono govori, ali ne izluđivati se. Sve ce cure moje doc na svoje. Svaka od nas ce ugledati svoj plusic - neka prije, neka kasnije. Kljucno je ne izgubit iz vida da ovo nije pothvat ili projekt, nego evo u vrijeme M ili vrijeme izmedju ciklusa iskoristit da na najbolji moguci nacin pripremimo tijelo, duh i um na ono sto slijedi - zdravu i dao Bog dosadnu trudnocu 🥰 Prije ili kasnije cemo jedna za drugom preselit na temu "proljetne/ljetne/jesenske/zimske bebe" i zalit se kako su nam noge natecene 😅 Grlim vas sve 🥰

Kona13
    11. Srpanj 2020. 00:15

Jagodica125

Curke, pozdrav 🙋‍♀️ i ja sam malo manje aktivna na temi, ali vas citam 🤓 i meni je potrebno malo odmaka od silnih analiza simptoma i inih tvari vezanih uz trudnocu. Danas mi je 3. dan M i cula sam se sa svojom kumom koja je inace med. sestra, koja se i sama nacekala svog djecacica. Uglavnom, zelim s vama podjelit sto mi je rekla, a njoj je savjetovala jedna staaara ginekologica prije nego sto je otisla u mirovinu. Sigurno nista sto vec ne znate, ali ja dosad nisam radila tako. Dakle: hopsati 4 do 5 dana prije O i 2 do 3 dana nakon O, jer spermaci zive "dugo" (kak se uzme), nakon odnosa mirovati !!! Doslovce dignuti noge uz zid ili jastuk pod guzu. Da nam pomogne gravitacija. Ja to recimo nikad nisam radila 🤦‍♀️ uvijek bi se nakon hopsanja brzo ustala da ne zaprljam posteljiinu, kauc stavec. Nakon sto O prodje, suzdrzavati se od hopsanja kaze 🤔 Meni za 5 dana pocinju opet plodni dani i jedva cekam isprobati ovo. I ja se nadam da nam ovo ljeto bude svima u znaku plusa 🥳 i jos jedna stvar - kaze da zenskoj trudnoci nema veceg neprijatelja od … zenskog mozga 🤣🤦‍♀️ Valja voditi brigu o tijelu i sto nam ono govori, ali ne izluđivati se. Sve ce cure moje doc na svoje. Svaka od nas ce ugledati svoj plusic - neka prije, neka kasnije. Kljucno je ne izgubit iz vida da ovo nije pothvat ili projekt, nego evo u vrijeme M ili vrijeme izmedju ciklusa iskoristit da na najbolji moguci nacin pripremimo tijelo, duh i um na ono sto slijedi - zdravu i dao Bog dosadnu trudnocu 🥰 Prije ili kasnije cemo jedna za drugom preselit na temu "proljetne/ljetne/jesenske/zimske bebe" i zalit se kako su nam noge natecene 😅 Grlim vas sve 🥰

Pratimo se, ja ću te poslušati..
    Meni je 5ti dan M.

👦2012💙

Kona13
    11. Srpanj 2020. 00:16

LH porast nagli ili postepeni?! Ima li netko saznanja o tome što je bolje?

👦2012💙

pupetta
    11. Srpanj 2020. 07:53

Jagodice potpisujem sve sto si rekla. Neka nam je svima sa srecom 🙏🏻❤

Baby P 03/21 💙

Sanjarka88
    11. Srpanj 2020. 08:33

Bit ce cure, bit ce.... Samo hrabro i strpljivo 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Rina 39
    11. Srpanj 2020. 08:47

Ne zelim vas bacit u depru ali u ovih 10mj pokusavanja sam sve probala..ali sve ...od vitamina svih mogucih,od dizanja nogu,piskenja tek sutradan,od bazalne,svaki mjesec lh trakice,pa jedan mjesec odmak od trakica,bazalne itd....
    Obisla 3 razlicita doktora i trazila 3 razlicita misljenja ba osnovu mojih nalaza.
    Ali ako je plodnost smanjena,ili nekvalitetna jajasca(moje godine)ili neka idiopatska neplodnost nista nece pomoc!
    Ako se ne primi u godini dana potrazite savjet doktora sto dalje radit🤞Nadam se da se ne ljutite ali sve te opcije sto ljudi pricaju se dogode mozda slucajno kod njih bas taj mjesec..
    I ja sam tako slusaa milion savjeta u ovih 10mj i vjerovala ako se njima dogodila T da ce i meni al nista.
    Tako da odite radje na folikulometrije par puta da vidite da je sve ok,ako ima folikula dosta onda samo cekajte onaj klik kad ce se primit samo od sebe 👏🙌🙌🙌🙌

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Sanjarka88
    11. Srpanj 2020. 09:04

Ostala nam tablica daleko iznad 😅

Na čekanju ➕ 

pupetta - M najavljena za 12.07.

anabelaaaa - M najavljena za 19.07.

Maša25 - M najavljena za 26.07

ancioo -M najavljena  21.07.

U novom su ciklusu:

MAja1102 -  28.07.

Watson- 28.07.

Hope - 29.07.

Doka1 - 31 .07. 

Sandricak - 01.08.

Andela111 - 02.08

Zara01 -  03./04.08.

Jagodica125 -03./04.08.

Uskoro nam se pridruzuju:

Sanjarka88 
    Tinchica
    PeaceLily

Tko nije na listi nek se prijavi pa dodam 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    11. Srpanj 2020. 09:04

Jagodice hvala ti na ovom postu ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.