Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2020. 18:43

Ajme marik bas mi je zao 
    Želim ti more snage ❤️❤️

• MariK
    11. Srpanj 2020. 18:52

Kona13

MariK

Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?

Žao mi je 😞

Nakon kiretaze sam prokrvarila nakon 30tak dana, te mi je trebalo cca3 ciklusa da se oporave ciklusi i dođu na "staro". Zbog obilnih krvarenja dobila sam lijek za brže zgrusavanje,na koji sam imala al.reakciju. Nakon toga počeli su moji problemi sa stitnjacom, mislim da je to bio triger.
    Nadam se da ćeš imat bolje iskustvo. Drži se 💗

Joj nadam se da ćeš ubrzo riješiti problem sa štitnjačom 😔. Ja sam prestala krvarit ima 2,3 dana, samo sam imala malo smeđkastog. Nalazim se u Njemačkoj i doktor mi je prije kiretaže rekao da valja pričekat barem 2 ciklusa. Sad čekam pregled kod svoje doktorice, ali sam baš nervozna. Prva trudnoća mi je prošla bez problema.

• MariK
    11. Srpanj 2020. 18:53

anci00

Ajme marik bas mi je zao
    Želim ti more snage ❤️❤️

Hvala puno ❤❤

Kona13
    11. Srpanj 2020. 18:53

anci00

Sad vise ni u sto nisam sigurna
    🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Što je bilo???

👦2012💙

Kona13
    11. Srpanj 2020. 18:55

MariK

Kona13

MariK

Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?

Žao mi je 😞

Nakon kiretaze sam prokrvarila nakon 30tak dana, te mi je trebalo cca3 ciklusa da se oporave ciklusi i dođu na "staro". Zbog obilnih krvarenja dobila sam lijek za brže zgrusavanje,na koji sam imala al.reakciju. Nakon toga počeli su moji problemi sa stitnjacom, mislim da je to bio triger.

Joj nadam se da ćeš ubrzo riješiti problem sa štitnjačom 😔. Ja sam prestala krvarit ima 2,3 dana, samo sam imala malo smeđkastog. Nalazim se u Njemačkoj i doktor mi je prije kiretaže rekao da valja pričekat barem 2 ciklusa. Sad čekam pregled kod svoje doktorice, ali sam baš nervozna. Prva trudnoća mi je prošla bez problema.

Ja ću doživotno imat štitnjača problem, no bez problema sam poslije ostala trudna te osim progesterona kojeg sam trebala do 12tj sam iznijela trudnoću.
    Javi sto ti kaze tvoja dr.
    Drzi  se 💗

👦2012💙

• MariK
    11. Srpanj 2020. 19:02

Kona13

MariK

Kona13

MariK

Žao mi je 😞

Ja ću doživotno imat štitnjača problem, no bez problema sam poslije ostala trudna te osim progesterona kojeg sam trebala do 12tj sam iznijela trudnoću.
    Javi sto ti kaze tvoja dr.
    Drzi se 💗

Baš mi je žao, nisam znala da se problemi sa štitnjačom ne mogu riješiti. Hoću, čim odem. ❤

pupetta
    11. Srpanj 2020. 19:03

MariK bas mi je zao zbog tvoje situacije, sigurno ti nije lako sve to podnijeti. Zelim ti puno snage, strpljenja i vjere da ce sve izaci na dobro. Znam da nije neka utjeha, ali nazalost puno zena dozivi spontani, neka te drzi da nisi sama u svojoj boli i da ce i to proci. Nadam se da ces uskoro ostati trudna i da ce sve ici u najboljem redu ❤

Baby P 03/21 💙

• MariK
    11. Srpanj 2020. 19:13

pupetta

MariK bas mi je zao zbog tvoje situacije, sigurno ti nije lako sve to podnijeti. Zelim ti puno snage, strpljenja i vjere da ce sve izaci na dobro. Znam da nije neka utjeha, ali nazalost puno zena dozivi spontani, neka te drzi da nisi sama u svojoj boli i da ce i to proci. Nadam se da ces uskoro ostati trudna i da ce sve ici u najboljem redu ❤

Ne možeš da vjeruješ da se to tebi može desiti, još nakon zdrave prve trudnoće. Moja najveća snaga je moja mala curica i hvala Bogu da nju imam pored sebe. I ja se nadam da ću ubrzo dobiti zeleno svjetlo da što prije ostanem trudna jer sam tako željela ovu trudnoću. I dalje se osjećam trudno, ali bit će bolje sa vremenom 😪😔❤

• MariK
    11. Srpanj 2020. 19:17

Andela111

MariK

Uzasno mi je zao, uzasno… ja jedino sa tobom mogu podeliti iskustvo da sam sa 19 godina ostala trudna i da nisam htela dete jer sam studirala i desilo se slucajno pa sam napravila kiretazu…sedam dana sam imala mengu nakon toga , i onda za 28 dana uredno mengu. Eto a sada sa 33 radim na deci sa suprugom… 5 meseci. Uglavnom nakon toga nikada mi niko nije rekao da imam bilo kakav problem, nikada ni cistu nisam imala i nikada problema nikakvih. Menga uredna 28,29 dana zadnjih 10 godina.

Nadam se da ćete ubrzo ugledat plusić, želim vam svu sreću 😊. Samo da meni sad bude uredna mjesečnica i da ne bude nikakvih ostalih problema. Jedino me strah da se opet isto ne dogodi.

• MariK
    11. Srpanj 2020. 19:35

Ja sam sebi sad naručila folnu kiselini da pijem, ne znam da čekam pregled prvo ili ja to mogu već uzimati, jel možda znate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.