Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    13. Srpanj 2020. 07:16

Jutro cure ajmo di su testici/plusici????

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

irenaa0809
    13. Srpanj 2020. 07:32

Pozdrav trudilice drage, i ovaj vam se mjesec pridruzujem. 6 mj nakon spontanog i dalje nista :( novi mjesec, nova nada, usla u plodne dane pa se evo nadam da ce moja andjelica poslati mami jednu dugicu 🧚🏻‍♀️ A svima vama sto vise plusica i sto urednije trudnoce 💜

13. Srpanj 2020. 08:19

Jagodica125

Missy87 + Joy + Thinchica -curke, ajmo, razveselite nas plusicima🥳

i ja drzim figeeeeee

13. Srpanj 2020. 08:22

MAja1102

Curke evo mene opet, plodni dani su mi od 09.07. - 15.07. ovulacija bi trebala biti 14.07. (po aplilaciji) vec dva dana primjetim sluz ali danas je nema i jos k tome na dnevnom je neki odvratni smedji iscjedak, ima ga dosta pa ako se neka od vas susrela s tim. Da napomenem prosli mjesec sam bila na pregledu i sve je super, trenutno ss trudimo i radimo na bebici pa me sad ovaj smedji iscjedak malo zbunio 😀

ooo znam kako ti je, mi smo pokrili dane pred O, i onda je M bio odsutan, tjedan dana nakon se meni pojavio svjetlo smedi iscjedak koji me totalno zbunio.
    Dojke me bole ajme meni al ne vidim neke promjene na njima osim sto su vruceeee kao da gore
    Ne zelim se nicem nadat, jer me nekad tako znaju boljeti pred M koju NEocekujem 21.07.
    uglavnom zbunjena sam i imam kaos u glavi i mislim da si svasta nesta umisljam
    Tako dobrodosla u klub :D

13. Srpanj 2020. 08:26

anci00

MAja1102

Curke evo mene opet, plodni dani su mi od 09.07. - 15.07. ovulacija bi trebala biti 14.07. (po aplilaciji) vec dva dana primjetim sluz ali danas je nema i jos k tome na dnevnom je neki odvratni smedji iscjedak, ima ga dosta pa ako se neka od vas susrela s tim. Da napomenem prosli mjesec sam bila na pregledu i sve je super, trenutno ss trudimo i radimo na bebici pa me sad ovaj smedji iscjedak malo zbunio 😀

ooo znam kako ti je, mi smo pokrili dane pred O, i onda je M bio odsutan, tjedan dana nakon se meni pojavio svjetlo smedi iscjedak koji me totalno zbunio.
    Dojke me bole ajme meni al ne vidim neke promjene na njima osim sto su vruceeee kao da gore
    Ne zelim se nicem nadat, jer me nekad tako znaju boljeti pred M koju NEocekujem 21.07.
    uglavnom zbunjena sam i imam kaos u glavi i mislim da si svasta nesta umisljam
    Tako dobrodosla u klub :D

uglavnom hopsaj pa kako bude da bude :)))

13. Srpanj 2020. 08:26

watson009

Jutro cure ajmo di su testici/plusici????

Sretno danas na folik.! <3

Missy87
    13. Srpanj 2020. 08:39

Pozz svima. 
    Evo mene, i prije nego sam stigla otici po test meni dosla moja M 😔.
    Ne znam kako vama ide, mene je najvise strah radi lijekova za epilepsiju. Naime imala sam tesku operaciju mozga prije 3 god i sad pijem lijekove za epi.
     Dali da jos pricekam malo pa idem kod ginekologice da vidimo kako sve stoji i kod moje neurologice (a narucena sam kod nje tek u 12 mj.) 
    Nisam pametna.. 😔
    Nadam se da ce vam biti pozitivno! ❤️

❤️🙏🏻

watson009
    13. Srpanj 2020. 08:45

Ancioo pa ovo tvoje zvuci obecavajuce,od svega srca ti zelim plusic !!! Strpi se jos malo za testic da ne bude razocaranja 
    Mozda vas dvoje doceka muzica sa terena,daj Boze! 🙌 to smede si imala samo jedan dan ili?,

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

13. Srpanj 2020. 09:03

watson009

Ancioopa ovo tvoje zvuci obecavajuce,od svega srca ti zelim plusic !!! Strpi se jos malo za testic da ne bude razocaranja
    Mozda vas dvoje doceka muzica sa terena,daj Boze! 🙌 to smede si imala samo jedan dan ili?,

joj ulila si mi bas sad neku nadu, da samo jedan dan onak svjetlo smede
    taman se ptrefilo da sam imala bijele gacice obucem druge bijele ono isto, sutradan nista
    Hvala ti, necu nikakav testic radit probat cu mislit na nesto drugo :D

Sanjarka88
    13. Srpanj 2020. 09:42

Na čekanju ➕🤞 :
    pupetta - M najavljena za 12.07. 1 dan kasni 
    ancioo -M najavljena  21.07.
    Maša25 - M najavljena za 26.07
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07. 
    Sandricak - 01.08.
    Andela111 - 02.08
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    Sanjarka88 
    Tinchica
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.