Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    10. Srpanj 2020. 13:54

Ditaalice

Bok cure, eto ni ja se nisam dugo javljala al citaaam stalno 😊 ja sam trenutno na letrozolu za izazivanje ovulacije i u pon idem vidjeti jel doslo do nje 😊 vadila sam hormone i sve je u intervalima osim mrvicu povisenog testosterona 2,72 H. Drzim figeee svima da bude plodno ljeto 🥰

Sretno🤞🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

watson009
    10. Srpanj 2020. 14:32

Ditaalice

Bok cure, eto ni ja se nisam dugo javljala al citaaam stalno 😊 ja sam trenutno na letrozolu za izazivanje ovulacije i u pon idem vidjeti jel doslo do nje 😊 vadila sam hormone i sve je u intervalima osim mrvicu povisenog testosterona 2,72 H. Drzim figeee svima da bude plodno ljeto 🥰

Pa di si nam tiiii !??!?!?! Super pa si se malo javila, sretno u lovljenju O !!! Javi nam novosti svakako!!! Ides u pon na folukulo.ili nesto drugo?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

10. Srpanj 2020. 15:34

valentina_23

🌻Tinchica🦋

Znaci normaliziralo ti se sve. A tokom trudnoce kad si otkrila da si trudna si morala piti tablete jel tako?
    Vidis kako jedan mali organ u tijelu moze toliko utjecat na sve🦋

Da tako je🙂 nisam pila nista u trudnoci, preselila sam u Njemacku i moja ginica mi je pratila horomone i bilo je sve u redu, ona je rekla da se mnogim curama/ženama u trudnoci štitnjaca "popravi" 🙂
    Tako je, zato se netreba puno sekirati oko nicega, Bog nas sve vidi💫

Bas mi je drago, nadam se da cu i ja biti te srece 🙏🏻 A do tad u potjeru za plusićem 😁 
    Evo danas mi je zadnji dan Duphastona a M jos nigdje, mozda sam i zatrudnila u meduvremenu ko zna😄 a strpit cu se jos par dana mozda procurim.

pupetta
    10. Srpanj 2020. 15:37

Tinchica bit ce to sve super, samo rijesi sve sto imas i dozvoli tijelu i hormonima neko vrijeme da se stabiliziraju. Vjeruj mi da ces ugledati plus i prije no sto mislis! 🙏🏻
    Ditaalice sretno na pregledu, nadam se da je O bila i da ste sve pokrili pa da uskoro gledamo neki plusic 🙌🏻

Baby P 03/21 💙

anabelaaaa
    10. Srpanj 2020. 15:44

Da I ja javim situaciju...koga zanima I ko je pratio.Danas sam jace prokrvarila I otisla doktoru privatno..imam miom na maternici zbog cega je doslo do krvarenja...I ovo krvarenje I proslo koje sam imala rekao mi je da je disfunktivno..I da nije uopce menga.zaustavice mi tabletama sad ovo pa cu dobiti normalno za 15 Dana...nakon toga kontrola da ispita sluznicu. Usput recent mi j eda imam zavaljenu maternicu. Znaci ba kontrola sam godinama redovno..svaki put kao sve ok..prvi put mi neko kaze da imam miom   .. I to be malih omjera,I moze bit itekako sporan pro zacecu ...na zadnjem ultrazvuku bila prije 3mj.eto strasno,da se mozes zeznuti kid odabira doktora..to je za sad moje iskustvo..pokusacu ostvarit normalnutrudnocu mada je uz moje God.37 I sve ostalo malo teze..kako god. Sve je u Bozijim rukama.Zelim vam sve naj od srca ,a ha cu malo pauzirati..praticu vas svakako...Ali malo glavu moram ohladit

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Kona13
    10. Srpanj 2020. 16:07

🌻Tinchica🦋

Znaci normaliziralo ti se sve. A tokom trudnoce kad si otkrila da si trudna si morala piti tablete jel tako?
    Vidis kako jedan mali organ u tijelu moze toliko utjecat na sve🦋

To sa hashi nije moguće, hashi je autoimuna bolest. Znači, sa pravilnom terapijom, suplementacijom i prehranom može jedino uci u remisiju

👦2012💙

Kona13
    10. Srpanj 2020. 16:09

Ditaalice

Sretno💗
    Jesi inače imala problema sa O?

👦2012💙

Kona13
    10. Srpanj 2020. 16:22

anabelaaaa

Da I ja javim situaciju…koga zanima I ko je pratio.Danas sam jace prokrvarila I otisla doktoru privatno..imam miom na maternici zbog cega je doslo do krvarenja…I ovo krvarenje I proslo koje sam imala rekao mi je da je disfunktivno..I da nije uopce menga.zaustavice mi tabletama sad ovo pa cu dobiti normalno za 15 Dana…nakon toga kontrola da ispita sluznicu. Usput recent mi j eda imam zavaljenu maternicu. Znaci ba kontrola sam godinama redovno..svaki put kao sve ok..prvi put mi neko kaze da imam miom .. I to be malih omjera,I moze bit itekako sporan pro zacecu …na zadnjem ultrazvuku bila prije 3mj.eto strasno,da se mozes zeznuti kid odabira doktora..to je za sad moje iskustvo..pokusacu ostvarit normalnutrudnocu mada je uz moje God.37 I sve ostalo malo teze..kako god. Sve je u Bozijim rukama.Zelim vam sve naj od srca ,a ha cu malo pauzirati..praticu vas svakako…Ali malo glavu moram ohladit

I ja imam zavaljenu maternicu koja ima sedlasti oblik, da sam u hr išla bi kod svoje doktorice koja mi je pomogla i vodila prvu trudnoću.
    Također, imam hipo i hashi

👦2012💙

anabelaaaa
    10. Srpanj 2020. 16:31

Kona13

anabelaaaa

Da I ja javim situaciju…koga zanima I ko je pratio.Danas sam jace prokrvarila I otisla doktoru privatno..imam miom na maternici zbog cega je doslo do krvarenja…I ovo krvarenje I proslo koje sam imala rekao mi je da je disfunktivno..I da nije uopce menga.zaustavice mi tabletama sad ovo pa cu dobiti normalno za 15 Dana…nakon toga kontrola da ispita sluznicu. Usput recent mi j eda imam zavaljenu maternicu. Znaci ba kontrola sam godinama redovno..svaki put kao sve ok..prvi put mi neko kaze da imam miom .. I to be malih omjera,I moze bit itekako sporan pro zacecu …na zadnjem ultrazvuku bila prije 3mj.eto strasno,da se mozes zeznuti kid odabira doktora..to je za sad moje iskustvo..pokusacu ostvarit normalnutrudnocu mada je uz moje God.37 I sve ostalo malo teze..kako god. Sve je u Bozijim rukama.Zelim vam sve naj od srca ,a ha cu malo pauzirati..praticu vas svakako…Ali malo glavu moram ohladit

I ja imam zavaljenu maternicu koja ima sedlasti oblik, da sam u hr išla bi kod svoje doktorice koja mi je pomogla i vodila prvu trudnoću.

Nije zavaljena maternica neki problem, rekao mi je doktor da se boji malo ovog mioma mako ce rasti...Ali vidjecemo..bice kako bude

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Kona13
    10. Srpanj 2020. 16:55

anabelaaaa

Kona13

anabelaaaa

Nije zavaljena maternica neki problem, rekao mi je doktor da se boji malo ovog mioma mako ce rasti…Ali vidjecemo..bice kako bude

Drzim fige🤞

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.