Zdravo cure, prvi put pišem na ovakvom forumu pa ne znam jel mogu ovdje podijeliti svoje probleme. Izgubila sam jednojajčane blizance u 10-tom tj trudnoće, ovaj ponedjeljak sam imala kiretažu. Prokrvarila sam 2 puta u početku trudnoće i sve se smirilo bilo zadnja 2 tjedna da bi na kontroli doktorica rekla da su srca stala. Ovo mi je trebala biti druga trudnoća, jako mi je teško ovo sve prihvatiti. Ima li itko slično iskustvo? Kad vam je stigla mjesečnica nakon kiretaže? I koliko ste trebale pričekat za novu trudnoću?
Uzasno mi je zao, uzasno… ja jedino sa tobom mogu podeliti iskustvo da sam sa 19 godina ostala trudna i da nisam htela dete jer sam studirala i desilo se slucajno pa sam napravila kiretazu…sedam dana sam imala mengu nakon toga , i onda za 28 dana uredno mengu. Eto a sada sa 33 radim na deci sa suprugom… 5 meseci. Uglavnom nakon toga nikada mi niko nije rekao da imam bilo kakav problem, nikada ni cistu nisam imala i nikada problema nikakvih. Menga uredna 28,29 dana zadnjih 10 godina.
Nadam se da ćete ubrzo ugledat plusić, želim vam svu sreću 😊. Samo da meni sad bude uredna mjesečnica i da ne bude nikakvih ostalih problema. Jedino me strah da se opet isto ne dogodi.
Hvala ti na lepim mislima…. Sigurno ces ponovo ostati trudna i izneti trudnocu do kraja bez problema! Veruj mi da ce sve dobro biti. Znam da si uplasena ali sve je u glavi, misli samo pozitivno i samo privlači dobru energiju i videces bice sve dobro. ❤️❤️❤️
Čovjek je odma pozitivniji nakon ovakvih riječi, hvala puno ❤❤❤
MariK - ne znam sto bih ti mogla reci ili savjetovati, osim da zalim zbog tvog neizmjernog gubitka.😥
pupetta - drzim fige na najjace da ti M ne dodje i da ugledas + sto prije 😇🤞
Joj, jedva cekam da mi prodje M i da krenemo dragi i ja opet na hopsanje😅🤦♀️u zadnje vrijeme se puno mazimo i grlimo i onda... moramo stati jer "imam posjetu"😤
Cula sam se maloprije sa svojom frendicom i buducom kumom koja ima malog sina od skoro 1 god i sljedeci tjedan treba roditi curku u Merkuru. Dalmatinka je, divim se njenom stavu, opustenosti. Kad mi je pricala da ona i decko rade na bebi samo bi rekla "Dobila sam M. A Boze moj, nije ovaj misec, bice drugi. Nego sta ima kod tebe?" Naravno, ne znam sto se odigravalo u njenoj glavi kad je vidjela minus, ali taj opusteni stav joj je sad priskrbio 2 trudnoce, obje skolske, dosadne i kao iz udžbenika 😇 To pokusavam sad sama kod sebe razviti. Vjezbam 🤰🤱🏋️♀️
Kona13 prije O smo imali redovno odnose i onda je m nenadano morao u pon na teren kad ja mislim da je O nastupila, jučer mi se pojavio svjetlo smećkasti iscjedak, 2x sam gaćice promjenila, nije ništa strasno bilo neg onak čudne boje
Danas sve ok, ko zna sto je pa sam zato napisala da nisam ni u sto sigurna
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Kona13 prije O smo imali redovno odnose i onda je m nenadano morao u pon na teren kad ja mislim da je O nastupila, jučer mi se pojavio svjetlo smećkasti iscjedak, 2x sam gaćice promjenila, nije ništa strasno bilo neg onak čudne boje
Danas sve ok, ko zna sto je pa sam zato napisala da nisam ni u sto sigurna
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Znaš da spermici mogu i do par dana da prežive...
Držim fige 💁♀️🤞
👦2012💙
Pa da m, zato i kažem nis mi jasno nije 🥰 neću se nadat neg šta bude bit će ☺️😘😘
Na čekanju ➕🤞 :
pupetta - M najavljena za 12.07.
anabelaaaa - M najavljena za 19.07.
ancioo -M najavljena 21.07.
Maša25 - M najavljena za 26.07
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 01.08.
Andela111 - 02.08
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozz svima :)
Kasni mi sada vec 2. dan :)
Sutra ako ne dobijem idem kupiti test da vidimo kakvo je stanje..
Recite mi, dali je koja kada su poceli raditi na bebici, odjednom kao da vise nije imala u plodnim danima mokre gacice od sluzi i dok piski? Kao da vise nema sluzi ali iznutra je mokra?
❤️🙏🏻
Recite mi, dali je koja kada su poceli raditi na bebici, odjednom kao da vise nije imala u plodnim danima mokre gacice od sluzi i dok piski? Kao da vise nema sluzi ali iznutra je mokra?
Nadamo se plusiću, držim fige😁🤞
Sretno, javi nam ishod 🙏🏻🥰
Baby P 03/21 💙
Hvala vam! 🥰🥰
Vec duze vrijeme radimo na bebi pa se nadam plusicu 🥰
A takodjer me brine i to da su mi se plodni dani promijenili, nemam sluz na gacicama kao prije dok su bili plodni dani, dok nismo krenuli na posao.
Ne znam zasto... 🤔
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji