Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WonderWoman
    05. Listopad 2021. 13:47

Pozdrav svima!
    Nisam se do sad javljala, ali često vas čitam.🙂 Sad se javljam za pomoć, ako itko zna. Dobila sam uputnicu za Humanu, pa me zapravo zanima sve i svasta, no prvo gdje je dobro otici (Petrova, Merkur i dr) te preporuka liječnika? Naravno, ako sam fulala temu recite🤭
    Unaprijed hvala! 

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 13:58

nina23

Bebach

Jutro svim trudilicamaMI smo ovaj mj aktivno 'radili' a kako mi je skratio cikulus i O su se pomakle što mi je jučer dr potvrdila UZV-om… Kaže sve je ok, sluznica,jajnici, pa sada bilo bi lijepo da se nešto i realiziraJa sam skroz cool,a onda me opet uhvati frka kad je neuspjeh…Pokušavam biti hlane, bistre glave i da ne mislim stalno, a ne uspijeva baš svaki puta… Kako vi cure, žene nosite pritisak? Zadnja dva ciklusa, tj prije ciklusa dojke su mi bile toliko osjetljive, bolne, da sam mislia da je to-to…ali nije ipak niš' bilo…šmrcc…

Ja osobno se tesko nosim. Evo sad sam trenutno u cudnom razdoblju. Veceri placem jer mislim da nikad necu zatrudnjet a preko dana trazim imena za djete koje ne postoji. A kad se blizi dan M.to je katastrofa usluskujem svaku promjenu . Tako da napeto skroz . A kad dobijem onda razocaranje pa jos malo smrc smrc i tako u krug

Ne padaj u takav ocaj, draga Nina, vjeruj da si me rastuzila sa tom izjavom, iako se i sama nekad tako zamislim. Ali ima nade za sve pa i za to, vjeruj. Tatin rodjak i njegova supruga nisu imali djece 10 godina, onoo svi su bili nekako i otpisali da ce i imati djecu vjerovatno, jer je ona imala nekakav problem. Kad se saznalo da je trudna, to je bilo ono wow za svakog iz okoline, jedna bas mnogo iznenadjujuca vijest. Rodila zivu bebu, zdravu, nakon manje od dvije godine stize i druga  Tako da su mi oni ono velika inspiracija i svako ko se dovede u te situacije imam njih kao primjer. Prirodno je ostala trudna, neke rpeparate je koristila, ne znam tacno koje, ali prica uglavnom ima sretan kraj.  Tako da, kada i pocnem razmisljati tako crno, sjetim se da ima mnogo slucajeva takvih, i sada ima jedna forumasica na ljetnim bebama koja se taman pripremala za umjetnu i zatrudnila, kad je sve pustila kraju i pomirila se da nece prirodno uspjeti, i eto ga, desilo se cudo. Poslije kise dolazi duga, i ja kad mi je tesko i kad pomislim samo da bi moje dijete sada imalo skoro 10 mjeseci, sa nekoliko zubica, puzajuci kroz kucu, nije mi lako zamisliti, ali vjerujem u bolje dane, tako da i ti i svaka od vas trebate poceti tako, bez obzira koliko tesko bilo. Poslije nemoj da vidim kako pisete kako su nestasni, neka lome sve, kvragu polomljeni sudovi i saksije 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 14:43

Inna7, čestitamm  Da bude sve u najboljem redu, sretnu trudnocu ti zelim. Ti bolovi su vjerovatno malo jos dok se sve stabilizuje, biti ce to sve okej.
    .
    Melii, ti si defitivno trudna, ne radi vise testove kao sto su ti cure vec rekle, sad se jos dosta bolje vidi. Javi se na pregled, sretno ti i cestitam. Sve u najboljem redu da prodje. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 15:50

Cure moje iako sam govorila da ndcu uzeti test prije izostanka M, ipak sam danas uzela jer mi je kao kod Ina jos jedan dan do M, i naravno negatovan. Ovo je neki 25ml osjetljivost i preporuka da se radi nakon izostanka M. Sve u svemu, ja ju ocekujem da dodje. 🙂 Tacno je vjestica onaaa najveca🤢

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 15:51

Lavica 🌸

Ja sam se javila ginekologici (tj sestri) i rekla mi je da ponovim test u cetvrtak. Ako M ne dode do cetvrtka i ako test bude negativan, moram joj se javiti pa da vidimo sta dalje.. Iako je rekla da je ponekad jednostavno tako, to razdoblje poslije ljeta zna malo poremetiti cikluse ali da se svakako javim..

Mozda ima neke sanse😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• mikica29
    05. Listopad 2021. 15:52

Pozdrav svima 🥰

Prvi put se javljam , a čitam redovno vase kom,imam jedno pitanje ja i moj muz imali smo ne zasticene odnose radimo na bebi , M mi treba doci za 4 dana da li mi mozete reci da li mi je rano da radim vec sutra test tj 3 dana prije M . Imam nekad mucninu i povracanje malo me nekad bole ledja donji dio i donji dio stomaka isto kao da trebam da dobijem.
    Hvalaa svima 😘

• Bbebach
    05. Listopad 2021. 15:54

mikica29

Pozdrav svima 🥰

Prvi put se javljam , a čitam redovno vase kom,imam jedno pitanje ja i moj muz imali smo ne zasticene odnose radimo na bebi , M mi treba doci za 4 dana da li mi mozete reci da li mi je rano da radim vec sutra test tj 3 dana prije M . Imam nekad mucninu i povracanje malo me nekad bole ledja donji dio i donji dio stomaka isto kao da trebam da dobijem.
    Hvalaa svima 😘

Bok! Imas CB koji se radi cini mi se i 6 dana prije...sretno! Javi!

• mikica29
    05. Listopad 2021. 15:55

Bebach

mikica29

Pozdrav svima 🥰

Hvalaa svima 😘

Bok! Imas CB koji se radi cini mi se i 6 dana prije…sretno! Javi!

Čim sutra ujutru uradim javljam .. Hvala puno na odg 

BlairWaldorf
    05. Listopad 2021. 16:15

Zbog cijele ovo strke oko koronavirusa 🤒 mi smo uspili pokriti samo jedan dan 😏 tako da mislim da nista ni ovaj mjesec, ali imam ipak malo nade lagala bi kad bi rekla da se ne nadam 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

nina23
    05. Listopad 2021. 16:41

nina23

Bebach

Jutro svim trudilicamaMI smo ovaj mj aktivno 'radili' a kako mi je skratio cikulus i O su se pomakle što mi je jučer dr potvrdila UZV-om… Kaže sve je ok, sluznica,jajnici, pa sada bilo bi lijepo da se nešto i realiziraJa sam skroz cool,a onda me opet uhvati frka kad je neuspjeh…Pokušavam biti hlane, bistre glave i da ne mislim stalno, a ne uspijeva baš svaki puta… Kako vi cure, žene nosite pritisak? Zadnja dva ciklusa, tj prije ciklusa dojke su mi bile toliko osjetljive, bolne, da sam mislia da je to-to…ali nije ipak niš' bilo…šmrcc…

Ja osobno se tesko nosim. Evo sad sam trenutno u cudnom razdoblju. Veceri placem jer mislim da nikad necu zatrudnjet a preko dana trazim imena za djete koje ne postoji. A kad se blizi dan M.to je katastrofa usluskujem svaku promjenu . Tako da napeto skroz . A kad dobijem onda razocaranje pa jos malo smrc smrc i tako u krug

To se desi period gdje je jace od mene. Vjerujem i ja u sretne zavrsetke. Al nekad kao da se srusi sva tuga svijeta na tebe i stiska te prema dolje. Al kazem dan kvako dan onako🙄

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.