Meli2211 cestitam, sve ce biti u redu. Samo budi smirena 😊
Smijem te pitati koliko imas godina i koliko dugo ste pokusavali? 🤩
Evo god dana bome i zato jos nemogu vjerovat a i sa kćerkom smo god dana pokusavali. Samo sto sam sad napravila malo ranije test ali opet mi je pokazao bome
E da 33 god sad imam. Prije 3 god sam rodila kćer, sina prije 10 godina i sada evo ja se nadam da ne laže ovaj plusić 4dana prije 💓
😍😍 bas lijepo… ma ne laze.. da budes jos sigurnija i na miru, kupi digitalni test clear blue koji pokazuje tjedne.. 😊
Aaaaaa on mi je skup 😂 Al ajd mogla bi 💓 sve za bebača, koliko se on može ranije? Da sačekam ta tri dana bar? Ne znam koliko je osjetljiv ovaj mi je dobar 10 ul očitava
Meli2211 cestitam, sve ce biti u redu. Samo budi smirena 😊
Smijem te pitati koliko imas godina i koliko dugo ste pokusavali? 🤩
Evo god dana bome i zato jos nemogu vjerovat a i sa kćerkom smo god dana pokusavali. Samo sto sam sad napravila malo ranije test ali opet mi je pokazao bome
E da 33 god sad imam. Prije 3 god sam rodila kćer, sina prije 10 godina i sada evo ja se nadam da ne laže ovaj plusić 4dana prije 💓
😍😍 bas lijepo… ma ne laze.. da budes jos sigurnija i na miru, kupi digitalni test clear blue koji pokazuje tjedne.. 😊
Aaaaaa on mi je skup 😂 Al ajd mogla bi 💓 sve za bebača, koliko se on može ranije? Da sačekam ta tri dana bar? Ne znam koliko je osjetljiv ovaj mi je dobar 10 ul očitava
Draga koliko si nekako uletila brzinski u forum, djelovala si mi sasvim neupuceno i sa 0% iskustva , a ti vec imas dvoje djece 😀 Ali, dobro, nema od drame nista. Ako je i doktorica potvrdila i ako si imala tako osjetljiv test i dobro se vidi zaista, nema sta za sada ne radi nista, miruj, pripazi se i to je to. Kada prvi dan M ne dodjr potvrdi jos jednom test, ako ne digitalni, uzmi neki kao taj sto si vec koristila, mislim da ce crtica bas bas biti vidljiva i dalje zovi doktorku i dogovori pregled. Nema mjesta drami, ti si vec mama s iskustvom, sa dvoje zdrave djece, dvije trudnoce tako da ti si u veeelikoj prednosti u odnosu na nas ostale. Biti ce to sve u redu. Sve je to odlicno.😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Curke, evo tek sad stigla popratiti vas... Na poslu totalna ludnica, više neznam ni kad radim ni dokad, ništa! Dragog sam zadnjih 3 dana vidjela na svega pola sata i iduće kad se vidimo je tek sutra navečer! Ponekad stvarno pomislim, Bože di će nama život proći? I kakav je ovo život uopće? Tragedija!
Uglavnom, nisam stigla ni trakicu napraviti... Sinoć sam primijetila na papiru sluz, tako da pretpostavljam da će ovulacija, a prije sam se sitila trakice tek kad sam krenula pustiti vodu u wc-u! 😂 Glava u balunu, eto... Umor, 😩! Sve u svemu, u tih pola sata što smo se vidili smo uspjeli pokriti ovaj dan (za svaki slučaj), popiti kavu i otići raditi! 😂
Čestitke od 💖 na ➕!!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777 ➕
Allie ➕
Atina ➕
Marta ➕
Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 2 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 3 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 4 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 4 dana ❤️
Nina23 14.10. 10 dana ❤️
BlairWaldorf 16.10. 12 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
Gaga88 29.10. 25 dana ❤[/ul]
[ul]
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂Buhtlica 10.11.- 37 dana ❤️[/ul]
[ul]
Kamilica…Sorgi…Samo ja…Malina_30..NanaJ.Vecer curkee😊 Novi dan je zapoceo i nova lista je tu. 😁 Malo vecernje druzenje s muzem, koje me.motivisalo jos sad ubacim novu listu😅😝 A to sto cu spavati manje od 5 sati, to nema veze. 😊😂[/ul]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Jutro drage moje :) Evo mene ponovo, nakon par sati da se malo pozalim, da kazem da se trenutno osjecam napuhano kao slon Kao da cu da eksplodiram svakog momenta, zgaravica me zeza, a fakat sinoc kasno nisam jela nista da bi mi ovako bilo
Samo mi da je ako cu vec dobiti M da dodje cim prije, ovo me izludjuje, znate kako je
👩27 g.
🤵♂️36 g.
https://ibb.co/FYW77fP
Evo mene opet 😂 a valjda ne laže bas toliko
E kad bismo mi znale da li laze ili ne laze, vidimo isto sto i ti, a za sve ostalo dalje ces provjeriti sa ginekologicom. Opusteno, test je pokazao pozitivno, M ti stize za dva dana, sacekaj tri dana i onda uradi konacan test. Nekome je pokazivalo prije M crtu pa se ispostavilo da je bila biokemijska. Ne da te plasim, il slicno, samo sacekaj da M okasni jedan dan i onda ga uradi, do tad bi crtica trebala biti ddooosta tamnija.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Kakva slucajnost, usla sam na fejs stranica Mame, trudnice i bebe, i izadje mi tvoja objava, ove dvije fotografije A samo sto sam tvoju vidjela ovdje na forumu, ma rekoh ovo je ista osoba.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Kakva slucajnost, usla sam na fejs stranica Mame, trudnice i bebe, i izadje mi tvoja objava, ove dvije fotografijeA samo sto sam tvoju vidjela ovdje na forumu, ma rekoh ovo je ista osoba.
Ma sve ima svoj neki razlog 💓🙏
Jutro drage moje :) Evo mene ponovo, nakon par sati da se malo pozalim, da kazem da se trenutno osjecam napuhano kao slonKao da cu da eksplodiram svakog momenta, zgaravica me zeza, a fakat sinoc kasno nisam jela nista da bi mi ovako bilo
Samo mi da je ako cu vec dobiti M da dodje cim prije, ovo me izludjuje, znate kako je
evo tako je i meni..nemogu vise bavit tu bol u sisama nije me do sad tak nikad pecklao.. ja budem sutra napravila ujutro test jer dam bas nestrpljiva i znatizeljna..A najvise me strah zbog te boli dolje da nije kaj drugo..
Sortiraj odgovore
Najstariji