Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    04. Listopad 2021. 18:55

Mama_andjela

Ina85, mnogo mi je zao sto su ti se sada i ciklusi poremetili 😔 Stvarno kroz ogrom e promjene tvoj organizam prolazi, kamo srece i nadam se da ce u narednih par mjeseci sve to biti iza tebe, i da ces ugledati i ti svoj plusic koji ce terapija pospjesiti😊🥰
    .
    MARTA96, super za pregled. Mnogo mi je drago da je za sada sve na svojem mjestu. Uzimaj D, cuvaj se, sada dok si na pocetku ne naprezi se previse, lagano i biti ce sve dobro. ❤ Snovi postaju stvarnost.😊

Hvala ti, makar nista ne znamo dok nebude ❤️
    Rekao je ili sve ili nista.. Ne možemo znati 🤷‍♀️ i da se ne naprezem da, iako zivimo na selu s puno posla, ali posao u firmi mi nije fizicki, a doma ću na bolovanje 😂😁

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    04. Listopad 2021. 21:14

marta96

Mama_andjela

Ina85, mnogo mi je zao sto su ti se sada i ciklusi poremetili 😔 Stvarno kroz ogrom e promjene tvoj organizam prolazi, kamo srece i nadam se da ce u narednih par mjeseci sve to biti iza tebe, i da ces ugledati i ti svoj plusic koji ce terapija pospjesiti😊🥰
    .
    MARTA96, super za pregled. Mnogo mi je drago da je za sada sve na svojem mjestu. Uzimaj D, cuvaj se, sada dok si na pocetku ne naprezi se previse, lagano i biti ce sve dobro. ❤ Snovi postaju stvarnost.😊

Hvala ti, makar nista ne znamo dok nebude ❤️
    Rekao je ili sve ili nista.. Ne možemo znati 🤷‍♀️ i da se ne naprezem da, iako zivimo na selu s puno posla, ali posao u firmi mi nije fizicki, a doma ću na bolovanje 😂😁

Obavezno onda na mirovanje kada je i on tako rekao, neka posao saceka bolje dane 😁😁 Biti ce to ovog puta u redu, dobro je sto si otisla ranije, dobila terapiju i neke upute😊
    .
    Sta li nam.je s ostalim.curama, danas je izgleda lud dan svima. I ja sam imala lud, dosla kuci odspavala i sad mogu da pisem😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Bbebach
    05. Listopad 2021. 07:49

Jutro svim trudilicama MI smo ovaj mj aktivno 'radili' a kako mi je skratio cikulus i O su se pomakle što mi je jučer dr potvrdila UZV-om... Kaže sve je ok, sluznica,jajnici, pa sada bilo bi lijepo da se nešto i realizira Ja sam skroz cool,a onda me opet uhvati frka kad je neuspjeh...Pokušavam biti hlane, bistre glave i da ne mislim stalno, a ne uspijeva baš svaki puta... Kako vi cure, žene nosite pritisak? Zadnja dva ciklusa, tj prije ciklusa dojke su mi bile toliko osjetljive, bolne, da sam mislia da je to-to...ali nije ipak niš' bilo...šmrcc...

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 07:58

[ul]
    Trudnice🤰:Nikki777 ➕Allie ➕Atina ➕Marta ➕Visibaba ➕BabyM ➕🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂Mama_andjela 6.10. - 1 dan ❤️Ex_inna 7.10. - 2 dana ❤️Ameliee 8.10. - 3 dana ❤️Zoeeuzoee 8.10. - 3 dana ❤️Nina23 14.10. 9 dana ❤️BlairWaldorf 16.10. 11 dana ❤[/ul]
    [ul]
    Gaga88 29.10. 24 dana ❤[/ul]
    [ul]
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂Buhtlica 10.11.- 36 dana ❤️.Jutro cure moje, niste nesto aktivne, nadam se da ste sve dobro- . SamoJa, znam kako je kad obaveze krenu, muz i ja takodjer se nekad rijetko vidimo, on dodje kuci, umoran, a ako on nije onda sam ja, bas nam je sve ubrzano, ne znam, nekad imam osjeca da vrijeme ide i mene gura sa sobom, i baca me na sve strane. Tako da cesto ne uspijemo ni osamiti se malo, vi ste bar uspjeli u dobro momentu, valjda upali. [/ul]

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

buhtlica23
    05. Listopad 2021. 08:02

Jutroo 🥳🥳

Evoo pokrili smo jucer 14dc 😅😆
    Nicem se ne nadaam, nemam ni trakica za O. Jel ima neko broj od Betty ili link ? 😅 mogla bi nabavit koju da vidim da li se sto pokrenilo.

Zelim vam divan i uspjesan dan😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 08:25

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂Mama_andjela 6.10. - 1 dan ❤️[/li]
    [li]Ex_inna 7.10. - 2 dana ❤️[/li]
    [li]Ameliee 8.10. - 3 dana ❤️[/li]
    [li]Zoeeuzoee 8.10. - 3 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. 9 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 16.10. 11 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 24 dana ❤[/li]
    [/ul]

[ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂Buhtlica 10.11.- 36 dana ❤️[/li]
    .Lista mi se nesto poremetila pa sa ju ponovo kopirala 😊😊[/ul]

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 08:31

Bebach

Jutro svim trudilicamaMI smo ovaj mj aktivno 'radili' a kako mi je skratio cikulus i O su se pomakle što mi je jučer dr potvrdila UZV-om… Kaže sve je ok, sluznica,jajnici, pa sada bilo bi lijepo da se nešto i realiziraJa sam skroz cool,a onda me opet uhvati frka kad je neuspjeh…Pokušavam biti hlane, bistre glave i da ne mislim stalno, a ne uspijeva baš svaki puta… Kako vi cure, žene nosite pritisak? Zadnja dva ciklusa, tj prije ciklusa dojke su mi bile toliko osjetljive, bolne, da sam mislia da je to-to…ali nije ipak niš' bilo…šmrcc…

Ooo znam, tesko je ponekad ostati hladne glave. Evo kod mene bi trebala stici za jedan dan, mene inace ne bole bradavice, a ovaj mjesec su me nekako zarile i peckale, imala sam probadanje u jajnicima ali to sam i prosli ciklus, i ono sto mi se jos desilo prekjucer jest da mi se u marketu toliko zamantalo i pao mi mrak na oci da sam se ukocila na jednom mjestu, ali to pripisujem mozda tlaku mada nikad s njim nisam imala problema. Cesto se budim preko noci, i jos imam problem da se probudim i imam zgaravicu uzasnu, to mi se i sinoc desilo,jedva sam poslije zaspala. Dakle ovaj ciklus promjena na bradavicama, zgaravica i cesto budjenje, pa sad ne znam, napuhana sam kao balon, sta da ocekujem, ne smijem se mnogo nadati jer sam prosli mjesec pa me onda to nekako deprimiralo.  Kod tebe je super sto ste bili stvarno aktivni i onda mozes ocekivati, i nadam se da ce biti uspjesno, bitno da ti je sve uredno, sad je samo do momenta da to tamo pikne 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    05. Listopad 2021. 08:33

buhtlica23

Jutroo 🥳🥳

Nicem se ne nadaam, nemam ni trakica za O. Jel ima neko broj od Betty ili link ? 😅 mogla bi nabavit koju da vidim da li se sto pokrenilo.

Buhtlica, pokusaj nabaviti pa provjeri :) Sinoc bas citam nekakva iskustva i Gynositol je mnogima bio od pomoci, tako da se iskreno nadam da ce i kod tebe pomoci i rijesiti te male problemcice koji koce u zatrudnjivanju. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• inna7
    05. Listopad 2021. 09:14

Evo cure da se ja javim radila test sad ujutro,dan prije menge i plus se pojavio odmah🙂🙂 Uspjelo pdmah od prve pa sam malo u soku jer nisam mislila da budem odmah ostala trudna jer za prvu bebu nam trebalo 2mj... Cure al mene dolje boli i dalje ko da ttebam dobiti jel to normalno

buhtlica23
    05. Listopad 2021. 09:15

leptir5

buhtlica23

Jutroo 🥳🥳

Pozdrav ispričavam se što ovako upadam kao padobranac evo imam ti ja broj od betty bas sam je jucer kontaktirala+385981643336
    svima zelim puno srece i punoo lijepih velikih plusica😊🥰

Hvala ti 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.