Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina23
    29. Rujan 2021. 17:41

buhtlica23

nina23

Pozz. Sto se tice cijepljenja nek savk po svom odabiru radi…
    Nego meni od pon krenuli plodni dani. Po kalendaru danas je dan ovulacije. Radila jucer i jutros one trakice i nista ne pokazuju. Ali se i one izricito rqde prvim urinom ili mogu bilo koje doba dana

Ne,trakice se koriste u popodnevnim i vecernjim satima pomogucnosti da na wc ne ides 2 h. Npr napravis u 17 h da prije tog ne ides na wc od 15 h ili ako mozes izdrzat duze. Ali ako su ti dani oko ovulacije trebalo bi ti barem nesto pokazati..

Uh nez ja kako pijem puno vode ne mogu bas izdrzat da ne idem 2 h na wc. Da nije zbog toga🤔

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    29. Rujan 2021. 17:43

nina23

buhtlica23

nina23

Nego meni od pon krenuli plodni dani. Po kalendaru danas je dan ovulacije. Radila jucer i jutros one trakice i nista ne pokazuju. Ali se i one izricito rqde prvim urinom ili mogu bilo koje doba dana

Ne,trakice se koriste u popodnevnim i vecernjim satima pomogucnosti da na wc ne ides 2 h. Npr napravis u 17 h da prije tog ne ides na wc od 15 h ili ako mozes izdrzat duze. Ali ako su ti dani oko ovulacije trebalo bi ti barem nesto pokazati..

Uh nez ja kako pijem puno vode ne mogu bas izdrzat da ne idem 2 h na wc. Da nije zbog toga🤔

Smanji kolicinu vode, moguce da je zbog toga. Nebi se trebala navljevati probaj tako kako sam ti rekla ali nemoj pit u tom periodu. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

nina23
    29. Rujan 2021. 21:14

Lavica 🌸

nina23

buhtlica23

nina23

Pokusaj nista ne piti bar 2-3h..bar sam ja tako (isto pijem puno vode tokom dana)

Evo taman do 11 radim pa do tad necu piti i piskiti😅

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    29. Rujan 2021. 21:16

I jos nesto . Koje pretrage se mogu uraditi da znas da imas ovulaciju svaki mj.? Jer meni je gin.rekao da se ne mora desiti svaki mjesec bez obzira sto ciklusi uredni.

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Zoe🌸
    29. Rujan 2021. 21:50

Nina ako su ti redovni ciklusi vjerojatno ovuliras. Anovulatorni ciklus se moze desit 2-3 puta godisnje, to je normalno. 
    Mozes otic na folikulimetriju, uzv par puta u mjesecu pa ti ginekolog prati rast folikula i kaze ti otprilike kada se puknuti odnosno kada ces ovulirati.
    Jel pratis plodnu sluz il se oslanjas samo na trakice?
    Btw. Aplikacija ti nije relevantna i nemoj se po njoj voditi..

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

nina23
    29. Rujan 2021. 21:57

Zoe🌸

Ninaako su ti redovni ciklusi vjerojatno ovuliras. Anovulatorni ciklus se moze desit 2-3 puta godisnje, to je normalno.
    Mozes otic na folikulimetriju, uzv par puta u mjesecu pa ti ginekolog prati rast folikula i kaze ti otprilike kada se puknuti odnosno kada ces ovulirati.
    Jel pratis plodnu sluz il se oslanjas samo na trakice?
    Btw. Aplikacija ti nije relevantna i nemoj se po njoj voditi..

Heheh oslanjam.se na aplikaciju. Vecinom mibu dan pogodi kad trebam dobit. Pa mislim se mozda i u tom pogodi. Trakice koristim sa vremena na vrijeme

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Samoja6
    29. Rujan 2021. 22:03

Cure, evo gotov spermiogram - normozoospermia!

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Zoe🌸
    29. Rujan 2021. 22:09

Nina moze ona pogodit kad treba dobit, al po defaultu racuna lutealnu fazu 2 tjedna. A tebi je lutealna mozda 11-16 dana.. prema tome aplikacija ti ne moze rec kad je ovuliras🤷🏼‍♀️
    Samoja vidim da si vec bila trudna, tak da, nema sta bit neg normozoo, sretno dalje😊💪🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Samoja6
    29. Rujan 2021. 22:31

Zoe🌸

Nina moze ona pogodit kad treba dobit, al po defaultu racuna lutealnu fazu 2 tjedna. A tebi je lutealna mozda 11-16 dana.. prema tome aplikacija ti ne moze rec kad je ovuliras🤷🏼‍♀️
    Samoja vidim da si vec bila trudna, tak da, nema sta bit neg normozoo, sretno dalje😊💪🏻

Hvala ti, ali na kraju s obzirom na nalaze koje imamo, zašto već nisam opet?! 🤷‍♀️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Zoe🌸
    29. Rujan 2021. 23:29

Samoja bit ces, samo je pitanje vremena, znam da nije lako biti strpljiv, a pogotovo nakon spontanog no doci ce to. 🤞🏻🥰
    Da probas mozda otici na folikulimetriju? Jesi bila vec? 
    To je mali poguranac ako ne uspjeva s trakicama, a nalazi su dobri😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.