Curke, koji test bi preporucile da je baš baš točan?
Idem uskoro do dm-a po Clearblue jer čitam da je on najtočniji pa ako neka od vas ima iskustva i s drugima javite mi 🥰 Za sad sam napravila sam tu jednu trakicu od First Sign, nadam se da je donekle točna. 😀🙈
Digitalni🤞🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure, moram podijeliti s vama ovo. Inace sa sestrom nisam ranije pricala kako je saznala i skontala da je trudna, znam da nije imala mucnine. Kaze ma ja nisam imala simptoma, nisam ni razmisljala o tome. M mi kasnila i ja kaze otisla na pregled tek u 9 oj sedmici Mislim se, pa stvarno si genije, ja bih tesko mogla tako ignorisati taj izostanak M, a da ne uradim test, iz neke znatizelje, a ona hladno, nije kaze davala na znacaju
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama_andjela moja kuma imala pcos i neredovite i isla na pregled obicni kaze dr pa vi ste u 12 tj trudnoće, žena je pala sa stola onog doslovno.. On ju je tamo dizao,bila u šoku,poslije naravno sretna al u to vrijeme izlazile smo,pile svasta..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Drage moje jedno pitanje... u firmi nas sad formiraju na cijepljenje.. ja sam to zbog planiranja trudnoce izbjegavala do sad i čini mi se da nemam baš izbora a bas imam nekako odbojnost i strah... kakvo je vaše mišljenje? Jeste li već to odradile?
Drage moje jedno pitanje… u firmi nas sad formiraju na cijepljenje.. ja sam to zbog planiranja trudnoce izbjegavala do sad i čini mi se da nemam baš izbora a bas imam nekako odbojnost i strah… kakvo je vaše mišljenje? Jeste li već to odradile?
Nikako nikako, a to je moje osobno mišljenje. 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Drage moje jedno pitanje… u firmi nas sad formiraju na cijepljenje.. ja sam to zbog planiranja trudnoce izbjegavala do sad i čini mi se da nemam baš izbora a bas imam nekako odbojnost i strah… kakvo je vaše mišljenje? Jeste li već to odradile?
Pa i ja tog mišljenja... zato i tražim još mišljenja jer si mislim možda sam upala u neku teoriju zavjere 🤷🏻♀️ jer kuzim da cu uskoro vjerovatno ostati bez posla ne napravim li to🙄🥴
Mama_andjela moja kuma imala pcos i neredovite i isla na pregled obicni kaze dr pa vi ste u 12 tj trudnoće, žena je pala sa stola onog doslovno.. On ju je tamo dizao,bila u šoku,poslije naravno sretna al u to vrijeme izlazile smo,pile svasta..
hahhha mogu zamislit, kakav sok I istovremeno mnogooo lijepa vijest.
Fazon je sto moja sestra nije imala nikakvih problema, sve uredno i kasnilo joj a ona je to ono kao nebitno je, jer nije imala simptome, a tek je bila usla u brak, pa je vjerovatno mislila da se to malo dolje zeznulo kako hopsaju, ali svejedno mislim da nijedna od nas ne bi cekala toliko dugo na test Legendica moja luda.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
I ja se plasim toga, pogotovo sada kako planiram trudnocu, nekako se plasim vakcine da mi ne uspori cikluse, ili ne zaustavi rad jajnika, ajde ga znaj. Muz se vakcinisao, i ja kazem zamisli sad ti spermici budu slabiji i bude ih manje, i sve je moguce. A ono cega se vise plasim je ako dodje do trudnoce i tamo negdje na pola puta kad budem, moram otici na vakcinisanje..Fakat ne znam.. Imam poznanicu iz Svajcarske koja se nije htjela vakcinisati, kao kod njih tamo se i govori o tome da zena koja se vakcinise nece biti plodna. A ona obzirom da ima jednu malu bebu, i planira dalje, nece da prima vakcine...
👩27 g.
🤵♂️36 g.
I ajde sad budi pametan🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mada, ja sam vidjela na forumima da je dosta cura vakcinisalo. Mislim da cemo svi jednog dana bidi uslovljeni da primimo vakcinu jer necemo imati izbora, niti pravo odlaska igdje. Ali, eto za sada ne planiram. Vise njih je za, nego protiv.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji