Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina23
    30. Rujan 2021. 12:44

Haha ne govorim ni ja kad su da ne bide pritisak. Mi to cesce odradimo tokom mjeseca da ja nekad pomislim da ih sve potrosimo do ovulacije🤣🤣

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    30. Rujan 2021. 12:44

Mama_andjela

marta96

Ja sam imala prije 6 godina cistu i nije to samo probadanje, jako jako me boljelo.. Pa mislim da nemas brige :)

Ma ne vjerujem nekako da sam u stanju u kojem si tiPrestala su mi ta jaca probadanja, sad ima ali malo sasvim laganije, i to mi se smanjilo nakon dorucka. Mozda sam gladna bila, zezam se, ali izgleda da je hrana pospjesila bol.Jadna, nama zenama bas treba dodijeliti stotinu medalja, pa kroz ovo muskarac ne prodje nij 1%, a mi za svaki dogadjaj u ciklusu moramo znati sta nas moze docekati.

Ja sam jucer imala bas probadanja i nakraju se ispostavilo da sam morala na wc 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    30. Rujan 2021. 13:35

nina23

Haha ne govorim ni ja kad su da ne bide pritisak. Mi to cesce odradimo tokom mjeseca da ja nekad pomislim da ih sve potrosimo do ovulacije🤣🤣

Hahhah zavidim na vasoj aktivnosti. Mi smo sinoc kao planirali, sve fino istusirali se. I ja legla cekam, i tako sam zaspala. On je dosao i lezao pored mene ja nisam ni cula, i otisao opet gledati tv. Onda se ja probudila, kazem mu kako si samo bezobrazan, nisi htio doci on kaze ja sam bio, ali boli tebe briga za mnom.. cirkus 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    30. Rujan 2021. 13:36

buhtlica23

Mama_andjela

marta96

Ja sam imala prije 6 godina cistu i nije to samo probadanje, jako jako me boljelo.. Pa mislim da nemas brige :)

Ma ne vjerujem nekako da sam u stanju u kojem si tiPrestala su mi ta jaca probadanja, sad ima ali malo sasvim laganije, i to mi se smanjilo nakon dorucka. Mozda sam gladna bila, zezam se, ali izgleda da je hrana pospjesila bol.Jadna, nama zenama bas treba dodijeliti stotinu medalja, pa kroz ovo muskarac ne prodje nij 1%, a mi za svaki dogadjaj u ciklusu moramo znati sta nas moze docekati.

Ja sam jucer imala bas probadanja i nakraju se ispostavilo da sam morala na wc 🤣

to su te lude faze 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    30. Rujan 2021. 13:39

marta96

Mama_andjela

nina23

Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅

Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguceA s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.

Ja sam isto mislila samo da ostanem trudna i sve će biti super, a sad sam u tolikom strahu uzas. Svaki dan se molim da sve bude dobro i da ovi dani brzo prođu, a svakog simptoma se prepadnem.. Koma..
    Mi smo skoro svaki dan oko ovulacije radili, makar moj ni ne zna koji su dani bili, ali ja sam znala 😂

Znam, tesko je kad prodjes ruzno iskustvo, ali toliko sam ih procitala pozitivnih, i kad god ti je tesko nadji pozitivna iskustva, a da vidis sta su sve zene prolazile da bi dosle do tog da rode zdravo i zivo dijete. Rasplacem se svaki puta od radosti.  Pobacaji po nekoliko puta, gubitak bebe po nekoliko puta u visokoj trudnoci, sl bas svasta zene prezive, i dok ne dodjes do tog da citas takva iskustva, mislis da je nemoguce, a zapravo onaj ko rodi normalno bez problema, nije svjestan kakvu srecu ima. ali opet ova pobjednicka sreca je najveca. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

nina23
    30. Rujan 2021. 14:59

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

nina23

Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅

Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguceA s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.

Ja sam isto mislila samo da ostanem trudna i sve će biti super, a sad sam u tolikom strahu uzas. Svaki dan se molim da sve bude dobro i da ovi dani brzo prođu, a svakog simptoma se prepadnem.. Koma..
    Mi smo skoro svaki dan oko ovulacije radili, makar moj ni ne zna koji su dani bili, ali ja sam znala 😂

Znam, tesko je kad prodjes ruzno iskustvo, ali toliko sam ih procitala pozitivnih, i kad god ti je tesko nadji pozitivna iskustva, a da vidis sta su sve zene prolazile da bi dosle do tog da rode zdravo i zivo dijete. Rasplacem se svaki puta od radosti.Pobacaji po nekoliko puta, gubitak bebe po nekoliko puta u visokoj trudnoci, sl bas svasta zene prezive, i dok ne dodjes do tog da citas takva iskustva, mislis da je nemoguce, a zapravo onaj ko rodi normalno bez problema, nije svjestan kakvu srecu ima. ali opet ova pobjednicka sreca je najveca.

Da bas to. Vjerujem da cemo sve docekati pobjednicku srecu🥰
    Muz mi neki dan salje pricu o slonici i pasu. Nez dali je itko citao. Uglavnom da treba biti strpljiv i ne zavidjeti drugima na uspjehu . Jer tvoje vrijeme ce doci a kad dode bit ce bas to pobjednicka sreca🤩

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Visibaba07
    30. Rujan 2021. 15:57

Cure evo ja radila clearbllu digital po drugi put danas,ovaj put uspješno.
    Pokazuje trudnoću 2-3 tjedan koliko sam sretna toliko sam i uplašena..
    Pratim vas ja i dalje i držim palčeve da ubrzo ugledate svoje pluseve 🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• babyM
    30. Rujan 2021. 16:03

Za sve cure koje su već vidjele svoje plusice, jeste imali lagani žuti iscjedak? Dva dana za redom sam radila trakice za trudnoću i na obadvije se lijepo vidi crtica, ujutro sam planirala napraviti digitalni. Sad me malo muci ovaj iscjedak🥲 

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

nina23
    30. Rujan 2021. 16:14

Visibaba07

Cure evo ja radila clearbllu digital po drugi put danas,ovaj put uspješno.
    Pokazuje trudnoću 2-3 tjedan koliko sam sretna toliko sam i uplašena..
    Pratim vas ja i dalje i držim palčeve da ubrzo ugledate svoje pluseve 🍀🍀🍀

Cestitam🥰🥳

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Mama_andjela
    30. Rujan 2021. 16:17

Nina23, upravo tako. Vjerujemo u to. 🥰🥰
    .
    Visibaba, suuuper 😊 drago mi je da je upalilo i da je plusic sgvaran,  sad cekamo prve slikice s pregleda. Bit ce sve super, ne brini. 🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.