Haha ne govorim ni ja kad su da ne bide pritisak. Mi to cesce odradimo tokom mjeseca da ja nekad pomislim da ih sve potrosimo do ovulacije🤣🤣
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ja sam imala prije 6 godina cistu i nije to samo probadanje, jako jako me boljelo.. Pa mislim da nemas brige :)
Ma ne vjerujem nekako da sam u stanju u kojem si tiPrestala su mi ta jaca probadanja, sad ima ali malo sasvim laganije, i to mi se smanjilo nakon dorucka. Mozda sam gladna bila, zezam se, ali izgleda da je hrana pospjesila bol.
Jadna, nama zenama bas treba dodijeliti stotinu medalja, pa kroz ovo muskarac ne prodje nij 1%, a mi za svaki dogadjaj u ciklusu moramo znati sta nas moze docekati.
Ja sam jucer imala bas probadanja i nakraju se ispostavilo da sam morala na wc 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Haha ne govorim ni ja kad su da ne bide pritisak. Mi to cesce odradimo tokom mjeseca da ja nekad pomislim da ih sve potrosimo do ovulacije🤣🤣
Hahhah zavidim na vasoj aktivnosti. Mi smo sinoc kao planirali, sve fino istusirali se. I ja legla cekam, i tako sam zaspala. On je dosao i lezao pored mene ja nisam ni cula, i otisao opet gledati tv. Onda se ja probudila, kazem mu kako si samo bezobrazan, nisi htio doci on kaze ja sam bio, ali boli tebe briga za mnom.. cirkus
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja sam imala prije 6 godina cistu i nije to samo probadanje, jako jako me boljelo.. Pa mislim da nemas brige :)
Ma ne vjerujem nekako da sam u stanju u kojem si tiPrestala su mi ta jaca probadanja, sad ima ali malo sasvim laganije, i to mi se smanjilo nakon dorucka. Mozda sam gladna bila, zezam se, ali izgleda da je hrana pospjesila bol.
Jadna, nama zenama bas treba dodijeliti stotinu medalja, pa kroz ovo muskarac ne prodje nij 1%, a mi za svaki dogadjaj u ciklusu moramo znati sta nas moze docekati.
Ja sam jucer imala bas probadanja i nakraju se ispostavilo da sam morala na wc 🤣
to su te lude faze
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅
Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguceA s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.
Ja sam isto mislila samo da ostanem trudna i sve će biti super, a sad sam u tolikom strahu uzas. Svaki dan se molim da sve bude dobro i da ovi dani brzo prođu, a svakog simptoma se prepadnem.. Koma..
Mi smo skoro svaki dan oko ovulacije radili, makar moj ni ne zna koji su dani bili, ali ja sam znala 😂
Znam, tesko je kad prodjes ruzno iskustvo, ali toliko sam ih procitala pozitivnih, i kad god ti je tesko nadji pozitivna iskustva, a da vidis sta su sve zene prolazile da bi dosle do tog da rode zdravo i zivo dijete. Rasplacem se svaki puta od radosti. Pobacaji po nekoliko puta, gubitak bebe po nekoliko puta u visokoj trudnoci, sl bas svasta zene prezive, i dok ne dodjes do tog da citas takva iskustva, mislis da je nemoguce, a zapravo onaj ko rodi normalno bez problema, nije svjestan kakvu srecu ima. ali opet ova pobjednicka sreca je najveca.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅
Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguceA s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.
Ja sam isto mislila samo da ostanem trudna i sve će biti super, a sad sam u tolikom strahu uzas. Svaki dan se molim da sve bude dobro i da ovi dani brzo prođu, a svakog simptoma se prepadnem.. Koma..
Mi smo skoro svaki dan oko ovulacije radili, makar moj ni ne zna koji su dani bili, ali ja sam znala 😂
Znam, tesko je kad prodjes ruzno iskustvo, ali toliko sam ih procitala pozitivnih, i kad god ti je tesko nadji pozitivna iskustva, a da vidis sta su sve zene prolazile da bi dosle do tog da rode zdravo i zivo dijete. Rasplacem se svaki puta od radosti.Pobacaji po nekoliko puta, gubitak bebe po nekoliko puta u visokoj trudnoci, sl bas svasta zene prezive, i dok ne dodjes do tog da citas takva iskustva, mislis da je nemoguce, a zapravo onaj ko rodi normalno bez problema, nije svjestan kakvu srecu ima. ali opet ova pobjednicka sreca je najveca.
Da bas to. Vjerujem da cemo sve docekati pobjednicku srecu🥰
Muz mi neki dan salje pricu o slonici i pasu. Nez dali je itko citao. Uglavnom da treba biti strpljiv i ne zavidjeti drugima na uspjehu . Jer tvoje vrijeme ce doci a kad dode bit ce bas to pobjednicka sreca🤩
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Cure evo ja radila clearbllu digital po drugi put danas,ovaj put uspješno.
Pokazuje trudnoću 2-3 tjedan koliko sam sretna toliko sam i uplašena..
Pratim vas ja i dalje i držim palčeve da ubrzo ugledate svoje pluseve 🍀🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Za sve cure koje su već vidjele svoje plusice, jeste imali lagani žuti iscjedak? Dva dana za redom sam radila trakice za trudnoću i na obadvije se lijepo vidi crtica, ujutro sam planirala napraviti digitalni. Sad me malo muci ovaj iscjedak🥲
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Cure evo ja radila clearbllu digital po drugi put danas,ovaj put uspješno.
Pokazuje trudnoću 2-3 tjedan koliko sam sretna toliko sam i uplašena..
Pratim vas ja i dalje i držim palčeve da ubrzo ugledate svoje pluseve 🍀🍀🍀
Cestitam🥰🥳
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nina23, upravo tako. Vjerujemo u to. 🥰🥰
.
Visibaba, suuuper 😊 drago mi je da je upalilo i da je plusic sgvaran, sad cekamo prve slikice s pregleda. Bit ce sve super, ne brini. 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji