https://ibb.co/xCnKLsh
Jel vidite? 🙈 toliko želim 👶 da me strah veseliti se 🤷🏻♀️
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Trudnice🤰:
Nikki777➕
Allie ➕Atina➕Marta➕
🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
BabyM29.09. -❤️❤️❤️
Lavica16830.09. - 1 dan ❤️
🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
Visibaba1.10. - 2 dana❤
Gaga883.10. - 4 dana ❤
Mama_andjela6.10. - 7 dana❤️
Ex_inna7.10. - 8 dana❤️
Ameliee8.10. - 9 dana❤️
Zoeeuzoee8.10. - 9 dana❤️
🍂ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂Buhtlica10.11.- 42 dana❤️
Kamilica…Sorgi…Samo ja…BlairWaldorf…Malina_30..NanaJ.Jutro curee :)
NanaJ, kakva je situacija kod tebe, ne javljas se? :)
.
Njezna Duša, zao mi je zbog dolaska M. Hvala Bogu pa imas vec jedno dijete, i sve je uredno s njim, tako da vjerujem da ce se ostvariti i druga trudnoca uskoro. Ne padaj u depru, i neka te ne rastuzuje to sto su oko tebe sve trudnice, samo lagano, bebica stize
.
Zoeuzoe, ja recimo imam peckanje u bradavicama i bolove u stomaku vec par dana, ali nikakvo krvarenje i sl, nisam ni prosle godine ima kad sam ostala trudna, ali vidim da to prijavljuje dosta trudnica i to je dobar znak, ovo moje moze biti mozda i do prehlade, iako mi se ne desava nikad ta situacija s bradavicama,a to tvoje mislim da je pogodak.Drzimo figice da jee..
Hvala ti😊😊😊
Uz to i ja osjecam bolne grudi i bradavice
I evo danas ujutro isto osjecam s jedne strane lagano probadanje u jajniku malo dode pa ode
Nadam se da je to to🥰
Drzim i ja tebi fige da ugledas plusic,rekla sam vam ja da imam osjecaj da bude ovaj mjesec puno plusica😁
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Marta, kamo srece da i moje ovo bockanje u bradavicama ukazuje na T, budemo vidjeli, jubilarnih 7 dana A kod tebe ce sve biti u redu, bez brige, i ja sam u prosloj T otisla na pregled u 5oj sedmici, i sledeci puta bih kad zatrudnim bas zbog losg iskustva, da sto ranije krenem ili sa nekim terapijama, ili nekim testovima, brisevima, ne znam ni sama, uglavnom mislim da je to u redu. I biti ce u redu, ne sekiraj se
.
Nes, bas mi je drago zbog tebe, vidim da od decembra pokusavate, i nakon 9 mjeseci, zasluzila si taj osjecaj. Da sve bude u najboljem redu, cekaj nas tamo na ljepsim temama. Stizu pomalo curke, ovaj mjesec nam je fascinantan stvarno, na grupi sam 3 mjeseca i nikad kao sad nije bilo plusica. Ne sjecam se da li si ti pisala neke simptome?
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Vidi seee 😘 čestitam 🍀🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja vidim Divno, divno, divno
Cestitam od srca, i neka sve bude u najboljem redu. Da li si ti imala neke simptome? Posto nam se nisi javljala, koliko se sjecam. ..
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Marta, kamo srece da i moje ovo bockanje u bradavicama ukazuje na T, budemo vidjeli, jubilarnih 7 danaA kod tebe ce sve biti u redu, bez brige, i ja sam u prosloj T otisla na pregled u 5oj sedmici, i sledeci puta bih kad zatrudnim bas zbog losg iskustva, da sto ranije krenem ili sa nekim terapijama, ili nekim testovima, brisevima, ne znam ni sama, uglavnom mislim da je to u redu. I biti ce u redu, ne sekiraj se
.
Nes, bas mi je drago zbog tebe, vidim da od decembra pokusavate, i nakon 9 mjeseci, zasluzila si taj osjecaj. Da sve bude u najboljem redu, cekaj nas tamo na ljepsim temama. Stizu pomalo curke, ovaj mjesec nam je fascinantan stvarno, na grupi sam 3 mjeseca i nikad kao sad nije bilo plusica.Ne sjecam se da li si ti pisala neke simptome?
Držim ti 🤞🤞
Hjoj nadam se da će sve biti dobro, toliko me strah uopće pregleda i veseliti se, makar znam da treba samo pozitivno, ali znala sam da će biti strah prisutan 🙆
Da, ovaj mjesec je zbilja pun plusića🙏🙏❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Mama andjela držim ti palčeve da je to T,zbilja si divna i krasna žena i zaslužila si to ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Jutro curke 😊
Ja opet piskila, crtica je tu, presretna sam, srce mi se smije 🥰
Hvala svima na podrsci, zelim i vama da cim prije dozivite tu srecu. Bit ce, tesko je svaki mjesec iscekivati, razocarati se, ali doci ce mjesec kada cete uspjeti. Ne odustajte i ne gubite nadu.
Iako me sad strah hvata za sve zivo, nadam se da ce sve biti u redu.
Stignete jos sve u ljetne bebe da tamo nastavimo druzenje 🤞
👍👍❤️❤️💞
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cestitaam🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Visibaba07 Hvala 🤞🙃
Mama_andjela Hvala, nadam se da će sve proći u najboljem redu 🤞🤗🤗 pa zasad ništa posebno, možda malo više bolne grudi nego pred M. Ali neki dobar osjećaj je tu koji kaže nešto se događa 💝
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Sortiraj odgovore
Najstariji