Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    29. Rujan 2021. 08:29

https://ibb.co/xCnKLsh 

Jel vidite? 🙈 toliko želim 👶 da me strah veseliti se 🤷🏻‍♀️

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

zoeeuzoee
    29. Rujan 2021. 08:30

Mama_andjela

Trudnice🤰:
    Nikki777
    Allie ➕Atina➕Marta➕
    🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
    BabyM29.09. -❤️❤️❤️
    Lavica16830.09. - 1 dan ❤️
    🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
    Visibaba1.10. - 2 dana❤
    Gaga883.10. - 4 dana ❤
    Mama_andjela6.10. - 7 dana❤️
    Ex_inna7.10. - 8 dana❤️
    Ameliee8.10. - 9 dana❤️
    Zoeeuzoee8.10. - 9 dana❤️
    🍂ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂Buhtlica10.11.- 42 dana❤️
    Kamilica…Sorgi…Samo ja…BlairWaldorf…Malina_30..NanaJ.Jutro curee :)
    NanaJ,
    kakva je situacija kod tebe, ne javljas se? :)
    .
    Njezna Duša, zao mi je zbog dolaska M. Hvala Bogu pa imas vec jedno dijete, i sve je uredno s njim, tako da vjerujem da ce se ostvariti i druga trudnoca uskoro. Ne padaj u depru, i neka te ne rastuzuje to sto su oko tebe sve trudnice, samo lagano, bebica stize
    .
    Zoeuzoe, ja recimo imam peckanje u bradavicama i bolove u stomaku vec par dana, ali nikakvo krvarenje i sl, nisam ni prosle godine ima kad sam ostala trudna, ali vidim da to prijavljuje dosta trudnica i to je dobar znak, ovo moje moze biti mozda i do prehlade, iako mi se ne desava nikad ta situacija s bradavicama,a to tvoje mislim da je pogodak.Drzimo figice da jee..

Hvala ti😊😊😊
    Uz to i ja osjecam bolne grudi i bradavice
    I evo danas ujutro isto osjecam s jedne strane lagano probadanje u jajniku malo dode pa ode
    Nadam se da je to to🥰
    Drzim i ja tebi fige da ugledas plusic,rekla sam vam ja da imam osjecaj da bude ovaj mjesec puno plusica😁

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Mama_andjela
    29. Rujan 2021. 08:32

Marta, kamo srece da i moje ovo bockanje u bradavicama ukazuje na T, budemo vidjeli, jubilarnih 7 dana  A kod tebe ce sve biti u redu, bez brige, i ja sam u prosloj T otisla na pregled u 5oj sedmici, i sledeci puta bih kad zatrudnim bas zbog losg iskustva, da sto ranije krenem ili sa nekim terapijama, ili nekim testovima, brisevima, ne znam ni sama, uglavnom mislim da je to u redu. I biti ce u redu, ne sekiraj se
    .
    Nes, bas mi je drago zbog tebe, vidim da od decembra pokusavate, i nakon 9 mjeseci, zasluzila si taj osjecaj. Da  sve bude u najboljem redu, cekaj nas tamo na ljepsim temama. Stizu pomalo curke, ovaj mjesec nam je fascinantan stvarno, na grupi sam 3 mjeseca i nikad kao sad nije bilo plusica.  Ne sjecam se da li si ti pisala neke simptome? 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Visibaba07
    29. Rujan 2021. 08:38

babyM

Vidi seee 😘 čestitam 🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mama_andjela
    29. Rujan 2021. 08:40

babyM

Ja vidim Divno, divno, divno  Cestitam od srca, i neka sve bude u najboljem redu. Da li si ti imala neke simptome? Posto nam se nisi javljala, koliko se sjecam. ..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    29. Rujan 2021. 08:40

Mama_andjela

Marta, kamo srece da i moje ovo bockanje u bradavicama ukazuje na T, budemo vidjeli, jubilarnih 7 danaA kod tebe ce sve biti u redu, bez brige, i ja sam u prosloj T otisla na pregled u 5oj sedmici, i sledeci puta bih kad zatrudnim bas zbog losg iskustva, da sto ranije krenem ili sa nekim terapijama, ili nekim testovima, brisevima, ne znam ni sama, uglavnom mislim da je to u redu. I biti ce u redu, ne sekiraj se
    .
    Nes, bas mi je drago zbog tebe, vidim da od decembra pokusavate, i nakon 9 mjeseci, zasluzila si taj osjecaj. Da sve bude u najboljem redu, cekaj nas tamo na ljepsim temama. Stizu pomalo curke, ovaj mjesec nam je fascinantan stvarno, na grupi sam 3 mjeseca i nikad kao sad nije bilo plusica.Ne sjecam se da li si ti pisala neke simptome?

Držim ti 🤞🤞

Hjoj nadam se da će sve biti dobro, toliko me strah uopće pregleda i veseliti se, makar znam da treba samo pozitivno, ali znala sam da će biti strah prisutan 🙆

Da, ovaj mjesec je zbilja pun plusića🙏🙏❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    29. Rujan 2021. 08:41

Mama andjela držim ti palčeve da je to T,zbilja si divna i krasna žena i zaslužila si to ☺️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    29. Rujan 2021. 08:41

nes

Jutro curke 😊
    Ja opet piskila, crtica je tu, presretna sam, srce mi se smije 🥰
    Hvala svima na podrsci, zelim i vama da cim prije dozivite tu srecu. Bit ce, tesko je svaki mjesec iscekivati, razocarati se, ali doci ce mjesec kada cete uspjeti. Ne odustajte i ne gubite nadu.
    Iako me sad strah hvata za sve zivo, nadam se da ce sve biti u redu.
    Stignete jos sve u ljetne bebe da tamo nastavimo druzenje 🤞

👍👍❤️❤️💞

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

zoeeuzoee
    29. Rujan 2021. 08:43

babyM

Cestitaam🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• babyM
    29. Rujan 2021. 08:44

Visibaba07 Hvala 🤞🙃
    Mama_andjela Hvala, nadam se da će sve proći u najboljem redu 🤞🤗🤗 pa zasad ništa posebno, možda malo više bolne grudi nego pred M. Ali neki dobar osjećaj je tu koji kaže nešto se događa 💝 

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.