Zoeeuzoee,
Ako sam dobro prepisala nick. 😂
Osjecas li ista osim sto ti je blagi porast temp.? Pitam jer nam je isti datum za ne dobiti.
Heeej,pozdrav i tebi😁
Jucer mi se pojavio roskadti iscjedak,tu i tamo probadanja u jajnicima
I od danas me grudi bas jako bole
A temp mi je samo ujutro povisena zato pitam
A ti??😊
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Zoeeuzoee,
Eee, sve to i mene muci. Sinoc nisam mogla da spavam koliko su me grudi boljele. Boli me i pomalo dodji dio ledja, zigne koji put u jajnicima. Temperaturu ne mjerim, nikako da se nakanim, a trebala bih. 😊
Racio mi kaze da je prerano za simptome, 21 dc.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Zoeeuzoee,
Kod mene je bijeli iscjedak i imam ga dosta. Ali to i odgovara danima ciklusa.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Zoeeuzoee,
Kod mene je bijeli iscjedak i imam ga dosta. Ali to i odgovara danima ciklusa.
Takoder i ja imam bijeli gusti iscjedak,drzim na palceve da ugledamo plusice😊
Sve je to od zene do zene,neko prije primijeti neko kasnije
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Zoeeuzoee,
Svakako cemo ugledati prije ili kasnije +.
Mi smo odradili sta smo trebali, sad priroda treba da odradi svoje. Praticemo se. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pozdrav curke!
Nisam se dugo javljala,nisam ni pratila baš ali čestitam na novim plusićima,nek su vam uredne i školske!!😘😘😘
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Ja sam imala prije 6 godina cistu i nije to samo probadanje, jako jako me boljelo.. Pa mislim da nemas brige :)
Ma ne vjerujem nekako da sam u stanju u kojem si ti Prestala su mi ta jaca probadanja, sad ima ali malo sasvim laganije, i to mi se smanjilo nakon dorucka. Mozda sam gladna bila, zezam se, ali izgleda da je hrana pospjesila bol.
Jadna, nama zenama bas treba dodijeliti stotinu medalja, pa kroz ovo muskarac ne prodje nij 1%, a mi za svaki dogadjaj u ciklusu moramo znati sta nas moze docekati.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Joj ja jutros sanjam kako mi ovulacija hahaha i cekam muza spremna za akciju. I nikako da ga uhvatim uvjek neko u blizini 😅
Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguce A s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Hoće to tako i u stvarnosti, muz i ja se rijetko vidjamo kad su plodni dani i O, i obzirom da ga ne forsiram time jesul plodni dani, ili da kazem sada su, hajde idemo u akciju. nego neki dan spomenu nesto trudnocu kaze kao zabrinut je kako ne zatrudinim, rekoh od cega da zatrudnim, ako imamo odnos jednom sedmicno to je super, i hajde ti od tog jednog bas uvijek potrefi plodni dan, neeemoguceA s druge strane kaze ma polako, plase se nove trudnoce kao i ja, tako da valjda nam Onaj odozgo posalje neke dobre vibre kad bude pravo vrijeme, a nadam se uskoro.
Ja sam isto mislila samo da ostanem trudna i sve će biti super, a sad sam u tolikom strahu uzas. Svaki dan se molim da sve bude dobro i da ovi dani brzo prođu, a svakog simptoma se prepadnem.. Koma..
Mi smo skoro svaki dan oko ovulacije radili, makar moj ni ne zna koji su dani bili, ali ja sam znala 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji