I ajde sad budi pametan🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mada, ja sam vidjela na forumima da je dosta cura vakcinisalo. Mislim da cemo svi jednog dana bidi uslovljeni da primimo vakcinu jer necemo imati izbora, niti pravo odlaska igdje. Ali, eto za sada ne planiram. Vise njih je za, nego protiv.
Ja sam se cijepila,morala sam radi posla 🙄
Nisam pametna, opet drago mi je sto je proslo vec par mj od cjepljenja tako da ako se desi kojim slucajem da bude bebac bit ce mi lakse to sto znam da je ipak proslo odredeno vrijeme. S obzirom da imam u obitelji smrt bas od Covida nekako mi je drago da sam to obavila iako sam se jako bojala ugrusaka i slicno. No eto, imala sam temperaturu par dana i lagane bolove u tijelu. Neka to bude najgore od svega.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Inesoooo Ja sam se cijepila Pfizer dvije doze prije 3 mj,isto sam se razmišljala i tad smo radili pa nije islo i mislim se kad bi sve ostale neplodne nakon cjepiva pa gdje bi ljudska rasa zavrsila, a posto imam maloga koji ide u vrtić i da spriječim izolacije (moje) odlučila sam se ipak za jer prošla zima nam je bila uzas i ne da mi se opet to prolaziti.. I eto nakon 3 mj od tada došao + a i ja sam imala ovulacije potvrđeno sigurno. Tako da mislim da je to osobni odabir i kako se ti osjećaš.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ja se ne dajem vise u rasprave, ali ja se npr više bojim svih nuspojava u smislu teških bolesti, jer evo ne reagiraju svi isto. Moja šogorica se cijepila i sve ok, a npr njih ne znam koliko završilo u bolnici na kisiku, jednom poskakali svi limfni čvorovi, sestricna se morala zbog posla ona sva natekla, ko da su ju pčele izbole,susjedi se suzila žila na srcu morala na operaciju eto svasta nesto, a isto cula u americi potpisujes papir da nakon cijepljenja neces imati djecu 3 godine.. Prijateljica u njemačkoj rekla da je 1980 bilo slično cijepivo i masovno su se rađala deformirana djeca.. Eto, ja sam protiv toga jer ja da primim i jednu dozu mozda bi se vise razbolila od straha, ali... Ne prosvjeduju med.sestre bezveze i doslovno nam je vec dosta doktora reklo protiv toga, glasni su samo oni koji moraju biti, tako da vise vjerujem njima.
Svakako želim ti sreću da uspiješ izbjeći ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja se ne dajem vise u rasprave, ali ja se npr više bojim svih nuspojava u smislu teških bolesti, jer evo ne reagiraju svi isto. Moja šogorica se cijepila i sve ok, a npr njih ne znam koliko završilo u bolnici na kisiku, jednom poskakali svi limfni čvorovi, sestricna se morala zbog posla ona sva natekla, ko da su ju pčele izbole,susjedi se suzila žila na srcu morala na operaciju eto svasta nesto, a isto cula u americi potpisujes papir da nakon cijepljenja neces imati djecu 3 godine.. Prijateljica u njemačkoj rekla da je 1980 bilo slično cijepivo i masovno su se rađala deformirana djeca.. Eto, ja sam protiv toga jer ja da primim i jednu dozu mozda bi se vise razbolila od straha, ali… Ne prosvjeduju med.sestre bezveze i doslovno nam je vec dosta doktora reklo protiv toga, glasni su samo oni koji moraju biti, tako da vise vjerujem njima.
MNogo strašno Šta nam se sve još neće nametnuti.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja se ne dajem vise u rasprave, ali ja se npr više bojim svih nuspojava u smislu teških bolesti, jer evo ne reagiraju svi isto. Moja šogorica se cijepila i sve ok, a npr njih ne znam koliko završilo u bolnici na kisiku, jednom poskakali svi limfni čvorovi, sestricna se morala zbog posla ona sva natekla, ko da su ju pčele izbole,susjedi se suzila žila na srcu morala na operaciju eto svasta nesto, a isto cula u americi potpisujes papir da nakon cijepljenja neces imati djecu 3 godine.. Prijateljica u njemačkoj rekla da je 1980 bilo slično cijepivo i masovno su se rađala deformirana djeca.. Eto, ja sam protiv toga jer ja da primim i jednu dozu mozda bi se vise razbolila od straha, ali… Ne prosvjeduju med.sestre bezveze i doslovno nam je vec dosta doktora reklo protiv toga, glasni su samo oni koji moraju biti, tako da vise vjerujem njima.
MNogo strašnoŠta nam se sve još neće nametnuti.
Da i najgore je to što sad uvode obavezne potvrde u zdravstvu i nikom ništa, a po svim europskim zakonima se ne smije vršiti prisila ili ucjena, a šta je onda ovo.. Ma užas..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
U mojoj obitelji smo svi cjepljeni, nitko nikakvih nuspojava nije imao, a cak se i preporucuje cijepljenje prije trudnoce jer korona moze dovesti do ozbiljnih komplikacije u trudnoci. Ali to je svakako stvar osobnog izbors
28
💖2017.
Rad na bebi od 2/20
Utrogestan 2x1 od 16.-25.
Ja isto smatram da je sve stvar osobnog odabira i da bi svatko trebao odlučiti za tebe a ne da ga "prisiljavaju" ali to su već neke teže teme..
Ja sam se osobno cijepila.
Nisu mi se poremetili ciklusi ni ovulacije od tada. 👍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja isto smatram da je sve stvar osobnog odabira i da bi svatko trebao odlučiti za tebe a ne da ga "prisiljavaju" ali to su već neke teže teme..
Ja sam se osobno cijepila.
Nisu mi se poremetili ciklusi ni ovulacije od tada. 👍
Ja sam bila skroz protiv. No kao sto sam vec napisala morala sam zbog posla. Sad kad sam to prosla nekako mi je i drago da sam to obavila posto nisam imala nekakvih komplikacija. No u tom trenutku kada sam doslovno bila prisiljena cijepiti se protiv svoje volje bila sam ljuta ko ris i htjela zapaliti svijet.
Druga stvar je kad imate normalnog poslodavca koji postuje zelje svojih radnika. No eto sad kad je proslo,nekako sam smirenija.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozz. Sto se tice cijepljenja nek savk po svom odabiru radi...
Nego meni od pon krenuli plodni dani. Po kalendaru danas je dan ovulacije. Radila jucer i jutros one trakice i nista ne pokazuju. Ali se i one izricito rqde prvim urinom ili mogu bilo koje doba dana
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pozz. Sto se tice cijepljenja nek savk po svom odabiru radi…
Nego meni od pon krenuli plodni dani. Po kalendaru danas je dan ovulacije. Radila jucer i jutros one trakice i nista ne pokazuju. Ali se i one izricito rqde prvim urinom ili mogu bilo koje doba dana
Ne,trakice se koriste u popodnevnim i vecernjim satima pomogucnosti da na wc ne ides 2 h. Npr napravis u 17 h da prije tog ne ides na wc od 15 h ili ako mozes izdrzat duze. Ali ako su ti dani oko ovulacije trebalo bi ti barem nesto pokazati..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji