Joj drage moje cure ja stvarno ne znam šta da mislim više..pa meni se sad cijelo lice osulo od prištićapriznajem i inače imam problema sa aknama ali sad su mi baš izbili pristići po cijelom licu (kao pred mengu).. a trebam dobiti tek 20.8! Zbunjuje me sad sve to.. bolovi dole tri dana kojih danas više nema tj u tragovima još lagani pritisak osjećam tu i tamo, pristići, bolne i otečene cicke.. jesam ja to u pms-u ili imam simptome trudnoće ?? Umrem od želje da znam.. imam test doma ali ne želim se bezveze testirati i bacati test dok ne vidim hoće M izostati, ali s druge strane nemogu više podnijeti ovo ne znanje. Znam da mi ni vi ne možete previše pomoći ali uhhh moram se nekome izjadati
Ajme tocnoo znam kako se osjecas.. Imam 5 dana do ocekivane M i jos me jajnici nisu prestali boliti. Prije par dana (bas sam se bila javila tu) me toliko jako zabolilo u lijevom jajniku da sam se prepala i iscurio je neki iscjedak odmah nakon toga pa sam mislila mozda da nije implantacija al tko to moze znati. I odmah par dana nakon odnosa me pocelo boliti u jajnicima i evo ne prestaje. Nadam se da je zbog T 🤗
Test nemoj raditi jer je preeerano jos,samo se mozes razocarati za nista. Pokusaj se strpiti nekako 😥
• 20.04.2022. 🌷
Je li moguće da se implatacija dešavala ova tri dana dok me bolilo i da je to sad to? Da krenu nekakvi “simptomi” ili? Možda mi možete pomoći vi mame koje ste već prošle to sve ?
A implantacija se kao dogodi izmedu 6 i 12 dana od O. Iako evo,moja prijateljica je imala implantaciju kad joj je kasnio M vec 2 dana i mislila je da je to to,kad na kraju implantacija. Ocito sve varira od zene do zene.
• 20.04.2022. 🌷
A11 - baš to.. tko će ga znati šta se to dešava.. možemo samo čekati. Da ne spominjem da sam neki dan sjedila u malo čudnijem položaju (nekak sam preklopila noge) i kihnula.. ihhh kako me zabolilo, kao da me nešto presjeklo.. i ja si onda sjedim i razmišljam “jel to zato što tako čudno sjedim ili??”
Neću raditi test,, borim se već dva sata da ga ne napravim .. mislim da ću otići od kuće samo da nisam blizu testa hahaha uhhh baš sam katastrofa.. i jako se bojim razočaranja.. opet će mi slomiti srce ako dođe M ili ako ugledam prazan test bez plusića danas sam baš gledala jedan video di su muž i žena napokon dočekali dugoooo očekivanu trudnoću i ja sam se rasplakala i samo se prekrižila i zamolila Boga da i ja dobijem taj plus ovaj mjesec 🙏🏽
Meni je taman danas 6. dan od ovulacije (tj od najplodnijeg dana) a ako se možda primilo sve to i ranije taman sam ajmo reci na nekih 9 ili 10 dana od oplodnje ako je do oplodnje došlo u prvim danima ovulacije. Čitala sam sve moguće o implataciji i svemu u zadnjih par dana, čini mi se da sve znam na pamet već hehehe
Ali dobro kažeš A11 svaka žena je drukčija, mogu ja ovako nagađati do prekosutra. Vi mi samo držite fige da M ne dođe i to je ono najbitnije 🙏🏽🙏🏽
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
👩🏼❤️👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
☕️ Vrkuta
🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽
Hvala vam od ♥️ na ovim riječima! Nemogu vam dovoljno zahvaliti jer je baš to ono što sam trebala čuti!
S nikim iz svoje okoline ne pričam o tome, a i ne želim... Valjda mi je lakše ovako, i s nekim tko razumije o čemu uopće pričam! Oni koji to nisu prošli ni nemogu razumiti...
Btw, jesam iz Dalmacije! Vruće, sunčane i pune turista!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
A11 - baš to.. tko će ga znati šta se to dešava.. možemo samo čekati. Da ne spominjem da sam neki dan sjedila u malo čudnijem položaju (nekak sam preklopila noge) i kihnula.. ihhh kako me zabolilo, kao da me nešto presjeklo.. i ja si onda sjedim i razmišljam “jel to zato što tako čudno sjedim ili??”
Neću raditi test,, borim se već dva sata da ga ne napravim .. mislim da ću otići od kuće samo da nisam blizu testa hahaha uhhh baš sam katastrofa.. i jako se bojim razočaranja.. opet će mi slomiti srce ako dođe M ili ako ugledam prazan test bez plusićadanas sam baš gledala jedan video di su muž i žena napokon dočekali dugoooo očekivanu trudnoću i ja sam se rasplakala i samo se prekrižila i zamolila Boga da i ja dobijem taj plus ovaj mjesec 🙏🏽
Meni je taman danas 6. dan od ovulacije (tj od najplodnijeg dana) a ako se možda primilo sve to i ranije taman sam ajmo reci na nekih 9 ili 10 dana od oplodnje ako je do oplodnje došlo u prvim danima ovulacije. Čitala sam sve moguće o implataciji i svemu u zadnjih par dana, čini mi se da sve znam na pamet već hehehe
Ali dobro kažeš A11 svaka žena je drukčija, mogu ja ovako nagađati do prekosutra. Vi mi samo držite fige da M ne dođe i to je ono najbitnije 🙏🏽🙏🏽
hej, ja sam sa druge teme, ali znam nekad i tu čitati i rijetko pisati. Meni je u oči upala ta tvoja računica dpo dana. Jel radiš lh trakice? pišeš o najplodnijem danu, da li to pratiš po menstrualnom kalentaru? Ako si npr. 6dpo, znači dan Ovulacije ti je nulti dan pa plus 6, ne možeš nikako 'zanijeti' prije bezobzira na plodne dane, ako me razumiješ ili sam ja tebe krivo shvatila?! Svakako ti je prerano raditi test. Pogotovo ako ti zapravo ne znaš ni kad ti je točno O bila. Strpi se radije do dana očekivane menge.
👩33g
👨42g
👦4g
Trudnice🤰:
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Nikki777 18.08. - 6 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 6 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 8 dana ❤️
Malina_30 26.08. - 14 dana ❤️
Atina25 27.08. - 15 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 17 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 23 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 27 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 37 dana ❤️
Iako je noć, novi je dan pa sam stavila listu za svaki slučaj. Sutra nam je zadnji dan na moru, čeka me turbo program, ja pop ako uspijem pronaći sve naše stvari što je malena u ovih 7 dana posakrivala po apartmanu. 🤦♀️
Kamilice, SamoJa ajde da ja vas pofuram fino samnom u unutrašnjost, taman za vikend najavljuju finih 40-41 celzijevih, ali šta je je - nema gužve… 😂😂
Buhtlice legice moja draga, drago mi je što uživaš, prštiš mi smirenošću i pozitivom, samo se ti opusti i uživaj s dragim. 😘 Znaš šta, koliko god sam se umorila, koliko god je znalo biti čupavih trenutaka, koliko god je stvari pošlo po zlu, ovaj mi je godišnji najljepši i najdraži ikada!! ❤️❤️
Lavice moram priznati da sam se, kao i Simba, pogubila u tvojim “danima”. Pretpostavljam da ne znaš kada ti je bila ovulacija stoga ne znaš jesi li 6 dpo ili možda čak 9–10 dpo. U svakom slučaju slažem se sa curama, definitivno je prerano za ikakve testove, tek za 8 dana netrebaš dobiti. Strpi se još, možeš ti to! 💪
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Cure koje razmišljate o simptomima trudnoće drugi dan nakon seksa probajte to ne raditi, jer je jos def rano za nesto a i simptomi pms-a su slični.. Ja test ne bi radila prije nego mi menga bas zakasni nema smisla jer se gube živci i novac a kamoli tek 6 dan nakon ovulacije,prerano, strpite se curke, iskreno se nadam da je to to A1 i Lavica ;)
Ja cu samo reć jedan moj primjer - jedan ciklus su me sise počele boljeti a inače me ne bole, bila sam napuhnuta onda sam zaključila da je to sigurno dobitan ciklus da sam T vec sam racunala sve zivo jer su bas bili neki simptomi koji inače nisu, onda je dosla menga i ne moram ni reć da sam bila extra extra extra razočarana. Uglavnom sad sam prestala i nije da ne razmišljam o tom,al ako tako krenem zivjet da svaki dan osluškujem i gledam kako ću sjest mogu se oprostit sa zdravim razumom
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Neću raditi test,, borim se već dva sata da ga ne napravim .. mislim da ću otići od kuće samo da nisam blizu testa hahaha uhhh baš sam katastrofa.. i jako se bojim razočaranja.. opet će mi slomiti srce ako dođe M ili ako ugledam prazan test bez plusićadanas sam baš gledala jedan video di su muž i žena napokon dočekali dugoooo očekivanu trudnoću i ja sam se rasplakala i samo se prekrižila i zamolila Boga da i ja dobijem taj plus ovaj mjesec 🙏🏽
Prije ovulacije ne može doći do oplodnje, zapravo se ta 3 - 4 dana prije ovulacije zovu plodni dani jer je mogućnost začeća velika dosta i ako imate odnose u tim danima ( sa činjenicom da spermiji mogu preživjeti čak do 5 dana) i onda kad nastupi ovulacija moguće je da taj spermij koji 'čeka' oplodi jajnu stanicu. Tu je manja vjerojatnost da se dogodi trudnoća nego kad se ima odnos na dan ovulacije ili dan ranije (zato sve cure traže taj pik :D) Jer tu su najveće šanse za ostat trudne. Ali oplodnja se nikako ne može dogoditi prije ovulacije znači ovih 9 - 10 dana nije baš neka računica. To pišem čisto ako napraviš test da se ne razočaraš. Broji si npr 10 dana od ovulacije i tu već možeš napravit test ako želiš ;))) SRETNO
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Drage moje,ja toliko pricam drugim curama da se pokusaju strpit i onda ja napravim test 4 dana prije ocekivane M..bas sam uzor 🤣 Meni izgleda kao pozitivan,odnosno vidi se druga svijetla crta i pokusavam ostavit sliku tu al jednostavno ne zeli 🤦 Stisnem na ovu ikonu gore,stisnem unesi fotografiju al onda pise da se dogodila greska i ne zeli,a htjela bi vase misljenje. Heelp
• 20.04.2022. 🌷
Drage moje,ja toliko pricam drugim curama da se pokusaju strpit i onda ja napravim test 4 dana prije ocekivane M..bas sam uzor 🤣 Meni izgleda kao pozitivan,odnosno vidi se druga svijetla crta i pokusavam ostavit sliku tu al jednostavno ne zeli 🤦 Stisnem na ovu ikonu gore,stisnem unesi fotografiju al onda pise da se dogodila greska i ne zeli,a htjela bi vase misljenje. Heelp
Uploadaj preko ovog linka https://imgbb.com/ pa nam zaljepi da vidimoo. 😍😍
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji