Malina_30 kad ti imas za (ne)dobiti? Ja i ti smo onda tu negdje i mene jajnici žigaju al mislim da jos nije O da će biti negdje u sub/ned
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
A11hoces nam napisati svoje simptome i one najprviji😍? Čestitke, to je tako divno čitati pogotovo kad se nađe nas nekoliko u istoj fazi, pa za sve nas nestrpljive još koja riječ više za smirit nestrpljivost 💌😇
Mogu reci kao i Buhtlica, s kojom sam par puta izmjenjivala porukice, da ovo ljetovanje također mi je najdraže i bilo bi divno za povjerovati da plodni dani na moru bi mogli biti plodonosni, mislim koja vjerojatnost da mi je M uranila da imam miran odmor, a gdje ces jos ljepši feeling ispunit ga s takvim prilikama za srećicu♥️Sad me jajnici bole vec dva dana ono cas jedan cas drugi… pokrili smo sve sto se pokrit moze 😬👌🏻
Hvala ti 🥰 Pa moj jedini simptom je bilo probadanje u jajnicima koje je krenilo par dana nakon odnosa i traje i dalje. I stalno sam se osjecala kao dan pred menstruaciju,onaj nelagodan osjecaj u jajnicima kao da cu svaki tren procuriti. Bilo je dana kad bi me toliko jako zabolilo da je to uzas.. Znala sam da to ne mogu umisliti bas hahaha tako da eto,nekako sam po tome pretpostavljala da ce biti T 🤗 Nadam se da ce test potamniti za koji dan pa da budem jos mirnija 😍
• 20.04.2022. 🌷
Atina - O mi je bila cca jucer/prekjučer (po sluzi koja je bila od subote full, i bolovima) tako da tu smo negdje, ali ovaj puta smo sami na moru full daleko i bas smo se "uzeli" u full akciju, ali onak veselo 😂 tako da ako si u prilici, na akcione... budes iskoristila period?
Čudi me to sad da dva dana imam baš probadanja da moram stati da dodem k sebi, na lijevo više, ali i na desno i maternica mi onako povremeno "titra" kao leptirici, pa zato pitam A11 i hvala ti na tome 🥲♥️💌 jer doista imam identično, a reci sluz ili nesto po tom pitanju?
Mislim da bi nam ljeto moglo svima donijeti pluseke ☺️ Kao i činjenica da smo možda na moru i kroz ovaj period više opušteniji od cijele godine🎉
Mi smo do sad onako svaka 2-3 dana neobavezno a sad smo rekli da bi htijeli pokriti svaki dan do utorka ali isto nekako 'neobavezno' ako se to moze tako reć u smislu da neću koristit trakice i mjerit temp jer me to nekako optereri samo - pa sta bude bude
Nadam se da je kod tebe već nesto krenulo ako je ovulacija prošla ;)
11.11 miny anomaly ✅
Atina- O mi je bila cca jucer/prekjučer (po sluzi koja je bila od subote full, i bolovima) tako da tu smo negdje, ali ovaj puta smo sami na moru full daleko i bas smo se "uzeli" u full akciju, ali onak veselo 😂 tako da ako si u prilici, na akcione… budes iskoristila period?
Čudi me to sad da dva dana imam baš probadanja da moram stati da dodem k sebi, na lijevo više, ali i na desno i maternica mi onako povremeno "titra" kao leptirici, pa zato pitam A11 i hvala ti na tome 🥲♥️💌 jer doista imam identično, a reci sluz ili nesto po tom pitanju?
Mislim da bi nam ljeto moglo svima donijeti pluseke ☺️ Kao i činjenica da smo možda na moru i kroz ovaj period više opušteniji od cijele godine🎉
A ja sam ti imala 3,4 dana nakon O bijeli iscjedak dva dana pa je prestalo i evo danas je opet bilo bas dosta toga haha 🤢
• 20.04.2022. 🌷
Oprostite cure nisam vas htjela zbuniti sa svojim porukama i “čudnim” rečenicama. Ne znam ni sama šta sam tu htjela napisati, krivo sam se izrazila. Ne pratim ovulaciju trakicama pa ne znam točno koji dan mi je bila ovulacija.. zato ni ne znam koji mi je dpo. Ja računam da je to bio 5.8 pa da sam sad na 7dpo ali sam htjela reci ako je O bila prije (iako sam skoro 100% sig da nije) da sam onda i na vise dpo. Uglavnom ispričavam se. Strpit ću se sa testom i do (ne) dolaska M i to je to
A11 čestitam draga!!! Jako sam sretna zbog tebe!! Uživaj i pazi se. Želim ti sretnu, zdravu i lijepu trudnoću ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
👩🏼❤️👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
☕️ Vrkuta
🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽
A11 ovo je super pozitivam test za 4 dana prije M 🥳👌👌 Čestitam! Neka tamni🙏
Amelie nasmijalo me ovo s maženjem trbuha 😄 Muž je car😄
Sayuri pa ti si već 24 tt😍, kako vrijeme brzo prolazi 🥰
Buhlica samo uživajte na godišnjem 🥰😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
A11 de si kupila taj testic? Koja je to marka?
U ljekarnii,to ti je Sure Check,mislim da je oko 25 kn.🥰 Drzim ti figee!! 🤍
• 20.04.2022. 🌷
Lavica nadam se da ćeš i ti ugledati plusić neovisno koji dan je bila ovulacija vi ste mlade curke to vam ide u prilog 😁☺️😘
Jučer sam srela jednu poznanicu kaze da je ostala trudna 2 dana prije menge i to neplanskih a ima na 28 dana cikluse i da je bila u šoku jer je s novim dečkom kratko i da je bila uvjerena da tad nista i eto valjda joj je tad bila ovulacija ali stvarno ispadne da tako se najprije desi🤣 a ne ovo brojanje računanje,odbrojavanje dana 🤣🤣🤣
Niki kad ti radis testić?
11.11 miny anomaly ✅
Atina, a nisi pametan u tim danima, a nije i da oni mogu svaki dan al reko ajde da se potrudimo sad na moru...
hvala ti, nadam se naravno, no rano je svakako, a kakva jesam, jos bi mogli jednom ;)
A11 neka neka, to ti je dobro, kazu da i mora biti tog iscjetka jer se stvara zaštitni sloj oko jajasca😍 ajme neka te sva sreća lijepe trudnoce prati na putu 💌 mene je danas i ujutro jako boljelo i kad sam plivala i kad sam zaspala popodne :/
Lavica, nemoj se sekirati, mozemo mi sve tu reci da nam je taj i taj datum O i pomocu trakica i svega, a priroda onda napravi ili kasniji spotting ili nesto drugo... i ja sam prosla toliko "simptoma" do lažnih crtica, treba se opustiti, ispuniti dane hobijima i brzo ce vrijeme proći 🎉🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji