Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    11. Kolovoz 2021. 13:32

Atina25

Kamilica zivis na moru? Jer sam i ja s mora i bas mi je muka od svega zelim da dođe rujan i da se guzve smanje jer običan odlazak do dućana traje i po sat vremena

Zivim u Dalmaciji, u mjestu krcatom turista, i vec mi je odavno dosta guzve, vrucine, nespavanja i ostalih ljetnih "radosti". 😅 Idem autom na plazu iako mi je more 150 m od kuće, a i kad idem s autom pola sata u koloni, nemam gdje parkirati ni staviti rucnik. Divota. 😂 Ti si isto u Dalmaciji ili? ☺️
    Samo ja 6 uci na mojim greskama. 😅Nikad neces biti mladja nego sad, i to iskoristi. Nije lakse u 20-ima, mozda je lakse ostati trudna, ali ostalo nije. Bar meni nije bilo. Tridesete su mi sto puta bolje od dvadesetih. To sam shvatila tek kad sam presla 35 😅 30-35 je mlado, najbolje vrijeme za postati majka, po meni. Dijete ti punoljetno, a ti jos nisi u menopauzi. 😅 Nemoj se opterećivati s godinama. Sve ce doci u najbolje vrijeme. A to ces vidjeti tek kad pogledaš unatrag. ☺️🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Samoja6
    11. Kolovoz 2021. 14:01

Čini mi se da smo sve ovdje s mora... Da odemo u unutrašnjost, očito nam more ne odgovara? 😂
    Kamilice iskreno se nadam da je tako! Jer kad počneš razmišljati (kad ja zadnjih dana) ništa se ne čini tako lijepo... Gledam sve oko sebe, rodile ili trudne, nikakvih problema, sretne, zadovoljne, i ni jedna još nema 30! A ja se tada, u tim godinama nisam osjećala spremnom na to... Sad kad jesam, ne ide... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kamilica ♡
    11. Kolovoz 2021. 14:42

Samoja6

Čini mi se da smo sve ovdje s mora… Da odemo u unutrašnjost, očito nam more ne odgovara? 😂
    Kamilice iskreno se nadam da je tako! Jer kad počneš razmišljati (kad ja zadnjih dana) ništa se ne čini tako lijepo… Gledam sve oko sebe, rodile ili trudne, nikakvih problema, sretne, zadovoljne, i ni jedna još nema 30! A ja se tada, u tim godinama nisam osjećala spremnom na to… Sad kad jesam, ne ide…

Bas iz tog razloga nemas sta zaliti. ☺️ Tada nisi bila spremna. Da jesi, isla bi na bebu. Zasto bi sve imale isti put? Zasto je bolje roditi u 20-ima nego u 30-ima? Di to pise? 🤷🏼‍♀️ Ja svoje 20-e: studentske dane, izlaske, provode i putovanja ne bi nikad mijenjala za radjanje, pelene, kolica i odgovornost. Sve ima svojih prednosti. Roditi rano ima prednost sto sa 40 mozes poceti zivjeti, a djeca vec velika. A roditi kasnije ima prednost sto si prozivjela mladost kako si trebala, i sad si spremna na odgovornost i novi korak u zivotu. U neku ruku zivot opet pocinje. 😀 Od mojih bliskih prijateljica nijedna nije rodila prije 32-e. Tek tada su osjecale spremnost. Nakon godina veze i braka. Nisu zurile ni forsirale da moraju roditi sa 20 i nesto, i nije im zao. Sve su stigle. ☺️ Moje prijateljice koje su rodile u ranim dvadesetima neplanski, su sad vecinom rastavljene, samohrane majke, jer su imale veze jos iz srednje škole, koje nisu izdrzale sve te promjene. Vecinom su frustirane jer nisu planirale dijete. Ja se stvarno nisam nikuda zurila (ocito)😅, i nije mi zao. Da mogu opet, vjerojatno bi sve ponovila. ☺️ Ja se vodim s tim da ako mi je nesto sudjeno to ce se desiti u pravo vrijeme za mene. Ne u pravo vrijeme za nekog drugog. I ne usporedjivati se s drugima je jako vazno. Svi imamo svoj put. A ti nisi nikud zakasnila. Ponovit cu, tek ti je 30.🤗
    Sorry na romanu.😅
    I ti si iz Dalmacije? 😁

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Atina25
    11. Kolovoz 2021. 14:51

Samoja Nisam ja bila jos kod dr jer nekako jos mi nije alarmantno,dajem nam jos nekoliko mj fore pa ćemo ić ako bas bude nesto. Šta se tiče godina evo samo primjer, imam hrpu frendica i preko 30 i starijih jos i vole izlazit,nisu jos spremne za imat djecu kazu da bi voljele al trenutno ne i ja se apsolutno slažem s njima - iskreno mislim da nista ne treba na silu i forsirat radi godina. Pa makar to značilo da nikad ih ne dobiju. I sta se tiče godina isto,pa trebalo je proć i to neko vrijeme izlazaka, posla karijere faxa,netko je spreman s 18 netko s 35, a to kad beba dođe jednostavno je tako trebalo biti.. 
    Kamilica Ja sam u Istri nije nista bolje vjeruj mi kaos nad kaosom,najrade bi se zabila u kuću do 1.9 i ne izlazila 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    11. Kolovoz 2021. 14:55

Samoja6

Gledam sve oko sebe, rodile ili trudne, nikakvih problema, sretne, zadovoljne, i ni jedna još nema 30! A ja se tada, u tim godinama nisam osjećala spremnom na to… Sad kad jesam, ne ide…

Jos ovo sam zaboravila komentirat 😁
    To sto vidis oko sebe: sve sretne, zadovoljne....je takva zabluda da ti ne mogu opisati. 😅 To isto govorim iz iskustva iz moje blize okoline. Isto kao danasnji Instagram gdje nitko ne prikazuje svoje lose dane i trenutke, samo highlight dana koji traje par minuta. Pa mi mislimo kako su svi happy, ludilo, kako je svima bolje nego nama, pa se uspoređujemo....zabluda! 😀 To sto se netko smije na kavi, na slikama, na ulici, ne znači da doma ne place, kuka mužu, materi, da ne može spavati jer beba non stop place, da je bole cice od dojenja, da je u depresiji, zivcana, da zavidi svima koje nemaju djecu jer mogu otici na kavu/frizerki/kozmetički/na putovanje, kad god zele.... isto kao sto mi nekad zavidimo njima, vjeruj mi da one puno vise zavide zenama koje imaju svo vrijeme ovog svijeta. Nista nije kako se čini izvana. Lijepo je biti mama (pretpostavljam), ali je istovremeno uzasno tesko, zahtjeva puno odricanja, promjena, odgovornosti i zivaca....i bas zbog toga mi je drago da nisam zurila. Sve u svoje vrijeme. I sve ce doci onda kada treba. ☺️  

Kamilica ♡
    11. Kolovoz 2021. 14:59

Atina25

Samoja Nisam ja bila jos kod dr jer nekako jos mi nije alarmantno,dajem nam jos nekoliko mj fore pa ćemo ić ako bas bude nesto. Šta se tiče godina evo samo primjer, imam hrpu frendica i preko 30 i starijih jos i vole izlazit,nisu jos spremne za imat djecu kazu da bi voljele al trenutno ne i ja se apsolutno slažem s njima - iskreno mislim da nista ne treba na silu i forsirat radi godina. Pa makar to značilo da nikad ih ne dobiju. I sta se tiče godina isto,pa trebalo je proć i to neko vrijeme izlazaka, posla karijere faxa,netko je spreman s 18 netko s 35, a to kad beba dođe jednostavno je tako trebalo biti..
    Kamilica Ja sam u Istri nije nista bolje vjeruj mi kaos nad kaosom,najrade bi se zabila u kuću do 1.9 i ne izlazila

Slazem se sto si napisala samoja 👏☺️
    Ajme, tebi je onda jos gore u Istri 😂 i ja bi najradije u karantenu do 01.09. Tjesim se da je najgore iza nas, i da ce brzo proci. 😅

Atina25
    11. Kolovoz 2021. 15:15

Kamilica e super si to napisalaa.. Instagram je zlo,i to isto - kod drugih je uvijek trava zelenija. Svi to mislimo, zato vjeruj mi Samoja6 uzivaj dok ste jos solo ti i dečko/muž - usredotočite svoje vrijeme na vas dva i iskoristite sve - znači putovanja, večere filmove,kave,šetnje, odi na kavu s prijateljicama, vani na koncert, kad dijete dođe sve se promijeni, samo nemoj puno tugovati radi toga. 
    Ja sam se za sezonu naučila već, uvijek dobijem slom tako sredinom 8mj i tjesim se da jos par tjedana i gotovo,al ajde drago mi je radi ljudi iznajmljivača,restorana da ipak dolaze turisti i gosti radi corone i svega.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

buhtlica23
    11. Kolovoz 2021. 15:30

Pozdrav curke, malo sam vas zapostavila ( nadam se da se ne ljutite), ali to je zato sto je poceo godisnji. Ne stignem ni pisati jer sam ili na plazi ili u sobi khm 😂😅, ili razgledavamo grad stalno nesto da mi dan traje 48 h bilo bi mi malo 🤣😂

Za prijavit nemam nista, M je prosla u nedjelju kod mene ako i bude O sigurno nece biti sada. Iako ne vjerujem da ce je bit ali se vise ni ne opterecujem.

Samoja totalno te razumijem jer sam i ja imala takav psihicki pad prije cc 2 mjeseca i trajalo je par dana. No sad sam se pomirila sa tim da  ce bit kad bude. Necu se uopce sekirat oko neceg na sto ne mogu utjecati. Drzi se, bit ce bolje!

Amelie nadam se da makar malo uzivas na moru. Mi bili prijepodne na plazi milina. Okupali se, izasli iz vode nabila sesir, i gledam u more,sunce djecicu kako skakucu po vodi i bas sam uzivala u suncu moru i osjecala sam se bas ispunjeno i sretno. A dugo se tako nisam osjecala. Bas mi je trebao ovaj godisnji 😁

Kamilice kako to mislis dosta ti je moraaa 🤔🤔😂😂😂😂
    Salim se, totalno kuzim sto oces reci prevelike guzve ..
    Kako si ?

Svima ostalima pusicee 😘😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavica1234
    11. Kolovoz 2021. 18:23

Joj drage moje cure ja stvarno ne znam šta da mislim više..pa meni se sad cijelo lice osulo od prištića  priznajem i inače imam problema sa aknama ali sad su mi baš izbili pristići po cijelom licu (kao pred mengu).. a trebam dobiti tek 20.8! Zbunjuje me sad sve to.. bolovi dole tri dana kojih danas više nema tj u tragovima još lagani pritisak osjećam tu i tamo, pristići, bolne i otečene cicke.. jesam ja to u pms-u ili imam simptome trudnoće ?? Umrem od želje da znam.. imam test doma ali ne želim se bezveze testirati i bacati test dok ne vidim hoće M izostati, ali s druge strane nemogu više podnijeti ovo ne znanje. Znam da mi ni vi ne možete previše pomoći ali uhhh moram se nekome izjadati  

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

Lavica1234
    11. Kolovoz 2021. 18:28

Je li moguće da se implatacija dešavala ova tri dana dok me bolilo i da je to sad to? Da krenu nekakvi “simptomi” ili? Možda mi možete pomoći vi mame koje ste već prošle to sve ? 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.