Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica1234
    10. Kolovoz 2021. 12:44

Pozdrav žene, nadam se da ste mi sve dobro danas 
    Evo malo da vam se i ja javim. Pratila sam i čitala vaše poruke ovih dana, ljubomorna sam na sve vas koje uživate moru  
    Kod mene još uvijek nema ništa novo, ovulacija je bila 5.8 pokrili smo dane prije i dan ovulacije.. pa sad bumo vidjeli. Moramo priznati da me već dan dva dole sve nešto bolucka i osjećam kao pritisak.. noge su mi ful otečene i sva sam nikakva i iskreno se nadam da to nisu predmenstrualni simptomi (nekako mi je za PMS još prerano)  trebala bi (ne)doći 20.8 šta vi mislite? 
    Puse svima 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    👩🏼‍❤️‍👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
    ☕️ Vrkuta
    🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽

• A11
    10. Kolovoz 2021. 17:07

Lavica1234

Pozdrav žene, nadam se da ste mi sve dobro danas
    Evo malo da vam se i ja javim. Pratila sam i čitala vaše poruke ovih dana, ljubomorna sam na sve vas koje uživate moru
    Kod mene još uvijek nema ništa novo, ovulacija je bila 5.8 pokrili smo dane prije i dan ovulacije.. pa sad bumo vidjeli. Moramo priznati da me već dan dva dole sve nešto bolucka i osjećam kao pritisak.. noge su mi ful otečene i sva sam nikakva i iskreno se nadam da to nisu predmenstrualni simptomi (nekako mi je za PMS još prerano) trebala bi (ne)doći 20.8 šta vi mislite?
    Puse svima

Ti si onda tu negdje sa mnom i sa Niki777 (po datumu)..ti trebas (ne) dobiti 20.,Niki 18.,ja 16. 🤣
    Ne znam,mene isto tako stalno boli u jajnicima i osjecam pritisak. Inace,kad trebam dobiti M ne osjecam bas bolove i pritisak 10 dana prije nego eventualno dan prije nego cu dobiti. Drzim fige da ne dode 20.8.☺️

• 20.04.2022. 🌷

Inna_92
    10. Kolovoz 2021. 18:35

Amelie vidim po datuma da se bliži vrijeme nedolaska M. Imaš li kakve simptome? 🥰
    Lavica držim fige da su ovo pravi simptomi za 👶😍
    A11 kao što kažeš - testiraj, ali ne prerano.
    Meni je baš lijepo kad sam u DPO fazi i zamišljam si da sam već trudna😄, piškenje me samo bacalo prerano u depru.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lavica1234
    10. Kolovoz 2021. 19:31

A11 i Niki77 baš mi je drago što smo tu negdje za (ne)dobit i što ću svama sada odbrojavati dane do testića (nadam se da ni jedna od nas neće dobiti mengu 🙏🏽) 
    A11 isto je i kod mene.. inače uvijek imam bolove i grčeve ali svega par dana prije, nikad 10 (i više) dana ranije - ne smeta mi sve ovo samo zato što znam zašto je možda tako. Baš sam rekla dragom neki dan da me boli dole i da sam nikakva kaže -on meni odmah “ma ti si trudna”, znam da je to sve predpostavka ali ihhh kako to volim čuti 
    Niki777 i A11 hajmo sada jedna po jedna javiti naše plusiće 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Niki777 upravu si, sve je lakše uz ovaj forum i kad zajedno s nekim prolaziš sve ovo 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Lavica1234
    10. Kolovoz 2021. 19:32

Ex_inna_ hvala ti, ja se isto nadam da jesu ❤️

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Lavica1234
    10. Kolovoz 2021. 19:36

Jadne mi, pojma nemamo, može bit sve, a ne mora biti ništa. Razmišljam upravo kako je to sve zeznuto.. negdje duboko u sebi sam svjesna da (ako smo i uspjeli ovaj mjesec) je prerano za neke jače simptome.. a opet s druge strane zbunjuje me sve to što mi se događa. Nekad se uplašim da si možda samo sve i umišljam od silne želje  šteta što ne možemo znati odmah .. nego se mi jadne mučimo i čekamo ne dolazak menge .. 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Lavica1234
    10. Kolovoz 2021. 19:38

Kao sto Ex_inna_ kaže - piškenje i minus me uvijek samo samo baci u depru. Neću vise uopće piškiti dok M ne izostane i to par dana. Lakše mi je nekako kad dobijem nego kad ugledam minus .. 

22 g 🙋🏼‍♀️
    23 g 🙋🏽‍♂️
    ☕️ Vrkuta

Inna_92
    10. Kolovoz 2021. 19:38

Žene evo naručila sam po prvi put čajeve od vrkute i stolisnika i danas si prvi put spremila.
    Znate li možda točno u kojem dijelu ciklusa i u kojoj dozi se smiju piti? Na internetu pišu svakakve informacije, ne znam kome vjerovati 🤔
    Pomiješala sam ih u omjeru 1:1, baš mi je fino 😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Ameliee
    10. Kolovoz 2021. 21:14

Lavice na isti nam je dan bila O. 🙈 Tako smo i mi slično pokrili, valjda će biti nešto. 🤞 Što se tiče simptoma, ja osobno ne priznajem ništa osim izostanka M, samo zbunjuju jer su slični pa ih iskreno ni ne pratim. 🤷‍♀️
    Ex_inna heej draga, ma kod mene ništa po pitanju simptoma, nit za dobit nit za ne dobit. 😂😂 A to što kažeš za dpo, danas ako na plaži nije bilo 20 trudnica nije niti jedna, a ja se nesvjesno počela maziti po trbuhu kad kaže meni moj romantičar na sav glas: “Šta se gladiš po pupku, proradili plinovi, aa?” 🤦‍♀️
    Što se pak tiče čajeva, nisam radila mix već čistu vrutku, pravim ju kao po uputama, ali zapravo sve odokativno bubam, pila sam je do O iako je puno oprečnih mišljenja na netu oko toga u kojim ju djelovi treba/ne treba piti.

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• malina_30
    10. Kolovoz 2021. 22:24

Lavica, A11, takoder za simptome... iako meni je tzv. Danas O., a plodni dani plodniji no ikad zadnjih 3-4 dana (ona famozna sluz dva puta za redom u toku dva dana 10-15cm) i kako smo aktivni ovih dana, tako me danas i jucer cuka u jajniku (iz kojeg znam da mi O.dolazi) i sad ti ga znaj jel to nesto se dogodilo... a pritisak na tu stranu stalno... jucer sam uvecer osjetila cak i pod prstima onako tvrđu maternicu... ako se to tako moze zvat... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.