Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    07. Srpanj 2021. 21:54

Ola curke! 😎
    Kamilice nadam se da je poplava uskoro postati mirni potočić. 🤞
    Buffy i kod mene još stidljive trakice, očekujem O za nekih 7-10 dana, ali mislim da ćemo mi polako krenuti s pripremama. 🐇🐇
    Babe dobrodošla, upisah te na listu, veselim se zajedničkom odbrojavanju. Nadam se da će ti ovaj ciklus biti dobitan! 🤞Inače od marulje bježim kao vrag od tamjana, kao dijete su me tankali jer sam imala kronične bronhitise pa mi je zato zadnja od opcija koju sam voljna probati.
    Lozice aj ti na neki glečer mađijat, a ja ću te opskrbljivati kuhanim vinom, možda proradi… 😅🙈
    Buhtlice i NanaJ klasična priča našeg zdravstva, svatko tepe po svojem. 😡 No tnx, podsjetile ste me da se vratim kuhanju vrutke, totalno sam ju smetnula s uma. 😂
    Lori hej draga, lijepo te ponovno vidjeti. ❤️ Hvatam, hvatam O, još su stidljive trakice, danas sam 13 dc, a meni O izgleda bude tako 20-21 dc pa nisam više nervozna kao prije. 🙈 Drago mi je da si dobro i da T lijepo napreduje. Velika pusa tebi i malenoj mrvici! 😘❤️
    Sekice iako se ti ne nadaš, ja se baš nadam i držim ogromne 🤞 da M ne dođe i da sutra ujutro popiškiš ➕! 🥰

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Loza 💙😇
    07. Srpanj 2021. 22:03

Kamilice kod nas su opasne vrućine, ali pronalazim načine za rashladit se. Eto žao mi je što postoje smetnje koje uzrokuju moje mađijanje 🤷‍♀️ nažalost nism baš temeljito pratila neko vrijeme pa ne znam što se događa, jesi mi dobro? ❤️
    Ameliee mani me kuhanog vina, daj neko pivo rađe 😁 samo strpljivo i uhvatit ćeš pik, vi svejendo pokrivajte ove dane 😁
    Lori daj bolje pobacaj malo prašine curama kad su moje magije oslabile 🧚‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sekica89
    07. Srpanj 2021. 22:59

Ameliee

Ola curke!😎
    Kamilicenadam se da je poplava uskoro postati mirni potočić.🤞
    Buffyi kod mene još stidljive trakice, očekujem O za nekih 7-10 dana, ali mislim da ćemo mi polako krenuti s pripremama.🐇🐇
    Babedobrodošla, upisah te na listu, veselim se zajedničkom odbrojavanju. Nadam se da će ti ovaj ciklus biti dobitan!🤞Inače od marulje bježim kao vrag od tamjana, kao dijete su me tankali jer sam imala kronične bronhitise pa mi je zato zadnja od opcija koju sam voljna probati.
    Loziceaj ti na neki glečer mađijat, a ja ću te opskrbljivati kuhanim vinom, možda proradi…😅🙈
    BuhtliceiNanaJklasična priča našeg zdravstva, svatko tepe po svojem.😡No tnx, podsjetile ste me da se vratim kuhanju vrutke, totalno sam ju smetnula s uma.😂
    Lorihej draga, lijepo te ponovno vidjeti.❤️Hvatam, hvatam O, još su stidljive trakice, danas sam 13 dc, a meni O izgleda bude tako 20-21 dc pa nisam više nervozna kao prije.🙈Drago mi je da si dobro i da T lijepo napreduje. Velika pusa tebi i malenoj mrvici!😘❤️
    Sekiceiako se ti ne nadaš, ja se baš nadam i držim ogromne🤞da M ne dođe i da sutra ujutro popiškiš➕!🥰

Amelie hvala na lijepim zeljama. Bit ce nam jedan dan svima veliki +

Z-MARTA
    08. Srpanj 2021. 02:54

Joj ne mogu vam opisat količinu tuge jer nam je javljeno da je naša maca uginula. Udomili smo je zbog glupe ginekologinje koja je rekla da mačke mogu biti uzrok neobjašnjive neplodnosti i drugi vlasnik je vodio veterinaru gdje je navodno uginula od stresa i tuge, a prije bih rekla od anestezije jer su je sedirali da bi je pregledali. Šta da vam kažem, ta maca nam je bila kao dijete i slomljena sam. Mogu misliti kako je zaista izgubiti dijete. TSH mi je vjerovatno skočio na milijardu. 
    Neka me bar neka od vas obrađuje sa +, Naprimjer Sekica. Sretno Sekice. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Ameliee
    08. Srpanj 2021. 06:16

Trudnice🤰:
     💞 Ninica6➕
    ⬇️🔜🤰
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    Sekica89 07.07. -  1 dan kasni ❤️
    Malenileptirić 12.07. - 4 dana ❤️
    Marinci 16.07. - 8 dana ❤️
    Bluew 17.07. - 9 dana ❤️
    LaVi 25.07. - 17 dana ❤️
    Ameliee 26.07. - 18 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Babe 05.08. - 28 dana ❤️
    Buhtlica 07.08. - 30 dana ❤️
    Kamilica 10.8. - 33 dana ❤️

Dobro jutro svima! 💕
    Lozice jesi i ti na istoku? Ma pokrivamo koliko stignemo, dosta sam neopterećena s lovom, ova mi vrućina ne da ni da se sekiram. 😂 Ništa, idem osloboditi koju policu u frigidigiju, napuniti je pivom za tebe i pripremiti se za pljusak plusića! 💪 Kako je na novom poslu?
    MartaZ jako mi je žao zbog mace. 😢
    Sekice sretnooo! 😢

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Sekica89
    08. Srpanj 2021. 07:42

Jutro svima! Marta, suosjecam za macu,imam i ja svog macora vec 6 godina i ne bih ga dala za nista.
    Piškila maloprije test i kao sto sam mislila, 1 crtica samo, tako da sad cekam da mi dodje vjestica,pa cemo opet u odbrojavanje 😊

• Malenileptirić
    08. Srpanj 2021. 11:17

Sekica89

Jutro svima! Marta, suosjecam za macu,imam i ja svog macora vec 6 godina i ne bih ga dala za nista.
    Piškila maloprije test i kao sto sam mislila, 1 crtica samo, tako da sad cekam da mi dodje vjestica,pa cemo opet u odbrojavanje 😊

Žao mi je, ali ideš dalje💪💪💪. I ja isto čekam vjesticu, svi simptomi od prošlog tjedna su nestali, osjećam se odlično zapravo 😆 nista ne boli, ne steže tako da ju očekujem sada u nedjelju, ponedjeljak. Ali ide se godišnji u novom ciklusu pa se veselim.
    I ja imam malog mačića, zavukao se pod kožu, tako da kužim kako je teško kad se nešto desi s našim malim čudovištima... 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Sekica89
    08. Srpanj 2021. 11:42

Malenileptirić

Sekica89

Žao mi je, ali ideš dalje💪💪💪. I ja isto čekam vjesticu, svi simptomi od prošlog tjedna su nestali, osjećam se odlično zapravo 😆 nista ne boli, ne steže tako da ju očekujem sada u nedjelju, ponedjeljak. Ali ide se godišnji u novom ciklusu pa se veselim.
    I ja imam malog mačića, zavukao se pod kožu, tako da kužim kako je teško kad se nešto desi s našim malim čudovištima…

Ja prošli ciklus "imala" sve simptome trudnoće, a ono šipak. Tako da sam rekla da više nit cu citat o simptomima niti pratit jel imam koji. Samo opusteno i to je to😁

Lara19
    08. Srpanj 2021. 13:09

Bok cure, da li je neka od vas isla na MR hipofize, u koju kliniku ste isle i koliko ste cekale i platile? Zvala sam nekoliko klinika danas. Preko hzzo-a termin se moze tek u zimi dobiti, a privatno su cijene podjednake od 1600 na dalje.

Prolaktin mi je visok pa zbog toga moram. Jos sam dobila i tablete za stitnjacu, inzulinsku rezistenciju, D vitamin, na 23 dan ciklusa vaditi krv, te moram odraditi MR hipofize i drugi put pijem antibiotik za izoliranu ureaplasmu,kad se toga rijesim mogu na provjeru prohodnosti jajovoda.

Uglavnom stalno mislim da nesto polako rjesavam, na kraju lopta problema postaje sve veca i stalno treba vaditi nekakve nalaze 🙄 da li ste i vi u takvoj situaciji? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Inna_92
    08. Srpanj 2021. 14:38

Drage cure, samo da vas pozdravim, nisam stigla čitati još zaostatke s teme, ali uzet ću si vremena preko vikenda 😘

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.