Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    31. Svibanj 2021. 23:07

Ja sam počela piti u 2 mjesecu, kažu barem tri mjeseca prije T da se stvore određene zalihe, mada ja zbog lijekova koje trošim pijem Folacin 5mg kojeg mi gin prepiše 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• XOXO
    31. Svibanj 2021. 23:15

Cure uspijem vas popratit povrsno jer mi je pocela guzva na poslu pa radim i od doma kad dodem sa posla. Necu imenovat posebno jer sam zaboravila tocno kome sta uopce zelim rec. 
    Predivno je vidjeti kako se puni gornji dio tablice plusicima. Cestitam svim novim trudnicama ❤️
    Simptomi su meni u prvoj trudnoci bili tocno kao da cu svaki cas dobiti tako da sam danima nosila ulozak i preventivno cak pila tablete jer sam taman bila u ispitnim rokovima pa da me ne bi pocelo bolit kad procurim. Bez straha i panike tijelo se mijenja i sve je to normalno i grcici i probadanja i napuhanost a i nista od navedenog.... Tad sam imala 26 i trudnoca nije bila planirana i niko oko nas nije jos imao djecu. Tako da razumijem cure koje su cekale 30 i neku. Sva sreca da se tako desilo jer ko zna kad bi i dal bi i ja uopce dobila dijete. Svaka cast mladim curama koje se odluce meni je jako lijepo vidjet te mlade roditelje. 
    Kamilica sasvim je normalno cekat vrijeme kad se osjecas spremno. Istih smo godina i ja se uopce ne osjecam staro. Ne znam zasto te toliko muce te godine. Evo ja sam u 12 mj iz prve ostala trudna. (prestali smo se pazit par mj prije al sam u 12 mj prvi put uzela lh testic ubola pik i pokrili samo pik i odmah se ulovilo) tako da ne vidim razlog zasto i ti ne bi ostala trudna iz prvog pokusaja. 
    Bilo je jos tema sto sam mislila pokrit al dok tipkam sam sve zaboravila. Tako da cu poslat jos veliki zagrljaj za Lori i Lozu cure su vas bas s pravom nahvalile stvarno ste divne i uvijek tu. 
    A primjetila sam da su na ovoj temi i sve ostale cure stvarno divne, na nekim temama sto sam bacila pogled ima toliko podbadanja i grozno mi je to. 
    Jos da javim ja jos hvatam O po nekoj mojoj procjeni sutra ili prekosutra bi trebala biti. 
    Laku noc svima 💜

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Inna_92
    31. Svibanj 2021. 23:34

Sekica dobro nam došla i što prije otišla na Trudnice. ❤
    Xoxo sretno u hvatanju O. 😊 Znači mogla bi nam ti za koji tjedan biti na vrhu liste. 🥳😍
    Hope hvala na posjeti, slobodno dođeš češće k nama🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• XOXO
    31. Svibanj 2021. 23:42

Inna_

Sekicadobro nam došla i što prije otišla na Trudnice. ❤
    Xoxo sretno u hvatanju O. 😊 Znači mogla bi nam ti za koji tjedan biti na vrhu liste. 🥳😍
    Hopehvala na posjeti, slobodno dođeš češće k nama🥰

Kako je Loza krenula carati vidim ja sve se selimo na gornji dio liste 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 00:11

Sekica ja sam folnu pila lani pola godine, pa sam napravila pauzu. A trenutno je pijem unutar multivitamina. Narucila sam ju s iherb-a pa cekam da dodje. ☺️Preporuča se piti za vrijeme planiranja trudnoce pa sve do 12-og tjedna. Vidim da imaš hipo, jesi na terapiji trenutno, ili? 
    Xoxo ne osjecam se ja staro opcenito, ali kad su trudnoća i bebe u pitanju, vec sam gerijatrija po godina😅. Zezam se ja. Ali, biološki sat jako brzo otkucava kad se 40-ta bliži. 😌

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Z-MARTA
    01. Lipanj 2021. 00:13

Loza, čaraš li? Pojačaj čaranje, trebaš i sebe i sve nas na listu smjestit, urgent :) 
    Šta mislite kad bih već mogla pišnuti ako mi je danas 21dc... ali... prošli ciklus mi je bio 24 dana, pretprošli 28, pretpretprosli 24, a svi ostali 28, pa sam se pogubila kad je ovulacija. Da računam po starom kad je M bila normalna, danas mi je 7DPO, al sudeći po skraćenom prethodnom ciklusu, možda bih mogla biti i 10 DPO. Osjećam se haj :) odnosno imam blagu stomakobolju i opet onaj metalni ukus ko prošli put, samo sto stvarno ne mogu da vjerujem da bih mogla procurit sad na 21, nije se valjda toliko poremetilo i skratilo. 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Sekica89
    01. Lipanj 2021. 00:34

Kamilica ♥️

Sekicaja sam folnu pila lani pola godine, pa sam napravila pauzu. A trenutno je pijem unutar multivitamina. Narucila sam ju s iherb-a pa cekam da dodje. ☺️Preporuča se piti za vrijeme planiranja trudnoce pa sve do 12-og tjedna. Vidim da imaš hipo, jesi na terapiji trenutno, ili?
    Xoxone osjecam se ja staro opcenito, ali kad su trudnoća i bebe u pitanju, vec sam gerijatrija po godina😅. Zezam se ja. Ali, biološki sat jako brzo otkucava kad se 40-ta bliži. 😌

Jesam, na euthyroxu 75, za vikend 100 i uredni su nalazi. Mogla bi i ja krenuti sa folnom,hvala na savjetu😊

Z-MARTA
    01. Lipanj 2021. 00:38

Jelenko, taj tvoj ginekolog je papak s dna kace, kako bi mi u Bosni rekli. Gle, opste ga nemoj puno slušati , odnosno malo slušaj a malo i nemoj. Ja sam zbog takvog jednog papka mogla ostati bez jajnika kada sam bila 1.godina faksa. Vidio je teratom (tumor) umjesto folikula. Eto. Drugo, trece, četvrto mišljenje - niko nije vidio ama bas nijedan problem. 
    Onda kolegica s posla, u 4. Ili 5. mjesecu joj rekli da se ne iznenadi ako bude morala pobaciti zbog neke ciste na mozgu. Dijete se rodilo, sad će u vrtić, ko bombona je. 
    Tako da ono... grubi su često. Chill ♥️

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

buhtlica23
    01. Lipanj 2021. 07:42

Jutro, svima zelim suncan i uspjesan dan. I poneki plusic 😁🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Jelenko93
    01. Lipanj 2021. 07:43

Marta sva sreća da je on samo zamijena mom gin koji je bombona inače, drag i nježan i smiren, pa se nadam da ovoga neću imati više potrebe viđati, ako dve bude u redu idem kod svog čim se vrati s go 14.6.🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.