Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 15:01

Hvala vam cure, ali prerano mi se veseliti. Maloprije sam primjetila roskastu boju na WC papiru. Imam grčeve u donjem dijelu. Imam tu neizlječenu upalu, nije valjda spontani. Ginic mi radi tek sutra popodne. Uf.😞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lori🍀
    01. Lipanj 2021. 15:09

Kamilice ovo je plusić  Vidim da pišeš da si vidjela roskasto, reci mi kakvi su grčevi, jesu jaki ili? Znaš li kad ti je bila ovulacija? Samo polako i smireno, nije svako krvarenje spontani. Može biti i implantacija, hematom, puknuće neke kapilarice. Ja se nadam da je nešto od toga i da će sutra crtica biti još tamnija Ako ne daj Bože krene jače krvarenje, posebno svježa krv idi na hitnu, ne čekaj svog ginekologa! Javi nam sve 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• XOXO
    01. Lipanj 2021. 15:26

Kamilica a lijepo sam ti jucer rekla da nema razloga da ne vjerujes da se moze uhvatit iz prve. Cestitam 🤩
    Bez panike sada. Ima puno simptoma koji mogu biti sasvim normalni u pocetku T a i skroz bez simptoma je normalno isto. U trenutku cekanja mi zene pocnemo obracat pozornost na svaki i mali detalj ponekad si mislim da sam mozda i pretjerujemo. Tako da smiri se i polako promatraj ako ti bude nesto bas zabrinjavajuce javi se gin. Nije svaka tockica krvi spontani niti mora znacit da ce nesto krenut naopako. Ja sam u prvoj trudnoci krvarila mjesec dana i rodila zdravo i veliko djete. Opusti se i uzivaj

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Monstera
    01. Lipanj 2021. 15:27

Lori hvala ti puno na opsežnom odgovoru 🤗 Nisam shvatila da me odgovaraš od pretraga, bez brige 🤗  Po ovome šta sam gledala na Breyerovim stranicama, rade oni svakakve pretrage, ne samo na trombofiliju pa najvjerojatnije da ću tamo i otići to napraviti da onda rješim sve jednim udarcem i uzletić do Zagreba će mi dobro doći🙂 Jesi već napisala kad ideš na prvi pregled? Nisam vidila pa te opet pitam 🤗
    XOXO hvala na odgovorima za doktore, ako znaš iz prve ruke,ili druge, kakva je dr.u Poreču bila bi zahvalna 😘 U Croatia osig.sam bila ali bio mi je dr.Zoričić, nije loš ali čovjek je od malo riječi a to mi se baš i ne sviđa 😒
    Ameliee i Inna hvala vam na lijepim željama, nadam se da ću ubrzo i ja imati neke konkretne odgovore 🤗

Kamilica čestitam ti i neka ti bude uredna i mirna trudnoća 🥰

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• XOXO
    01. Lipanj 2021. 15:40

Monstera

Lori hvala ti puno na opsežnom odgovoru 🤗 Nisam shvatila da me odgovaraš od pretraga, bez brige 🤗 Po ovome šta sam gledala na Breyerovim stranicama, rade oni svakakve pretrage, ne samo na trombofiliju pa najvjerojatnije da ću tamo i otići to napraviti da onda rješim sve jednim udarcem i uzletić do Zagreba će mi dobro doći🙂 Jesi već napisala kad ideš na prvi pregled? Nisam vidila pa te opet pitam 🤗
    XOXO hvala na odgovorima za doktore, ako znaš iz prve ruke,ili druge, kakva je dr.u Poreču bila bi zahvalna 😘 U Croatia osig.sam bila ali bio mi je dr.Zoričić, nije loš ali čovjek je od malo riječi a to mi se baš i ne sviđa 😒
    Ameliee i Inna hvala vam na lijepim željama, nadam se da ću ubrzo i ja imati neke konkretne odgovore 🤗

Koliko ja znam dr Zoricic vise nije u Croatiji. Sad su dr Modrusan, dr Markanovic i dr Belci svi odreda super strucni stvarno.  Al kazem cula sam da ne vode trudnoce tamo zasto ne bi znala. 
    Dr u Porecu je odlicna sto se uzv tice prepostavljam i za sve al nisam bila za drugo osim 4d uzv. Detaljna i stvarno si uzme vremena sve pogledati. Ako bacis oko po googlu ima dosta postova di ju jako hvale zene. 
    Moguce da trudnocu mozes i u pulskoj bolnici vodit. Znam zene koje jesu al ne znam tocno kako dodes do toga. U Pulskoj bolnici ima stvarno odlicnih ginekologa, ja npr nikad pored tih doktora ne bi isla za Ri ili Zg ( em mi se ne da vozit se toliko em sam imala samo stvarno dobra iskustva sa ovima... I detaljni i strucni i pristojni bez nekih bespotrebnih ruznih ispada) . Osim one privatne preglede naravno to sve trudnice vole otic u ginekos ili tako negdje 🙂

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 16:03

Cure drage, zvala sam ginekologa na mobitel i rekla mu da imam smeckasto-rozo krvarenje, a on meni: a sta sad, ako ode ode. Ja u šoku. Pitala ga mogu li doci sutra, a on kaže prerano je, dodji za 7 dana. Nemam pojma sta da radim. Voljela bi da nisam radila test jutros. 🥺

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Jelenko93
    01. Lipanj 2021. 16:06

Tako je i meni zamjenski gin rekao da je prerano što znam da je ali ne mrtav hladan rekao pa vi još uvijek možete dobit M, ja onak oke znala sam to i sama nisi mi trebao još ti reć to tako ko da je to eto super😤 Imam i dalje grčeve, nekad dosta jake i leđa me bole ali šta, čekam pa kako bude

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Monstera
    01. Lipanj 2021. 16:07

XOXO

Monstera

Lori hvala ti puno na opsežnom odgovoru 🤗 Nisam shvatila da me odgovaraš od pretraga, bez brige 🤗 Po ovome šta sam gledala na Breyerovim stranicama, rade oni svakakve pretrage, ne samo na trombofiliju pa najvjerojatnije da ću tamo i otići to napraviti da onda rješim sve jednim udarcem i uzletić do Zagreba će mi dobro doći🙂 Jesi već napisala kad ideš na prvi pregled? Nisam vidila pa te opet pitam 🤗

Koliko ja znam dr Zoricic vise nije u Croatiji. Sad su dr Modrusan, dr Markanovic i dr Belci svi odreda super strucni stvarno. Al kazem cula sam da ne vode trudnoce tamo zasto ne bi znala.
    Dr u Porecu je odlicna sto se uzv tice prepostavljam i za sve al nisam bila za drugo osim 4d uzv. Detaljna i stvarno si uzme vremena sve pogledati. Ako bacis oko po googlu ima dosta postova di ju jako hvale zene.
    Moguce da trudnocu mozes i u pulskoj bolnici vodit. Znam zene koje jesu al ne znam tocno kako dodes do toga. U Pulskoj bolnici ima stvarno odlicnih ginekologa, ja npr nikad pored tih doktora ne bi isla za Ri ili Zg ( em mi se ne da vozit se toliko em sam imala samo stvarno dobra iskustva sa ovima… I detaljni i strucni i pristojni bez nekih bespotrebnih ruznih ispada) . Osim one privatne preglede naravno to sve trudnice vole otic u ginekos ili tako negdje 🙂

Bila sam prošli mjesec tamo na sistematski pregled pa me on pregledao, tako da još uvijek radi tamo, da 🙂
    Ne tražim ginekologa za voditi trudnoću, nego nekoga tko će me uputiti na daljnje pretrage jer do trudnoće dolazi, ali se ona zbog nekog razloga ne zadrži. Ugl.hvala ti, raspitati ću se još, a nisu ni Rijeka ni Zg ipak tako daleko, naći će se jedan 😉

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    01. Lipanj 2021. 16:09

Kamilica ♥️

Cure drage, zvala sam ginekologa na mobitel i rekla mu da imam smeckasto-rozo krvarenje, a on meni: a sta sad, ako ode ode. Ja u šoku. Pitala ga mogu li doci sutra, a on kaže prerano je, dodji za 7 dana. Nemam pojma sta da radim. Voljela bi da nisam radila test jutros. 🥺

Odmaraj i samo leži na lijevi bok! A dr se može sramiti, mi smo njima samo jedan broj nažalost 🤬

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 16:09

Jelenko93

Tako je i meni zamjenski gin rekao da je prerano što znam da je ali ne mrtav hladan rekao pa vi još uvijek možete dobit M, ja onak oke znala sam to i sama nisi mi trebao još ti reć to tako ko da je to eto super😤 Imam i dalje grčeve, nekad dosta jake i leđa me bole ali šta, čekam pa kako bude

Uzas, ja ne mogu doc k sebi od takvog bezobrazluka. Doslovno mozes umrijeti do idućeg tjedna, a nikoga nije briga. Drzi se 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.