Jelenko, sjenicaaaaa.. 🤗
Pišni još testića pa nam stavi slikicu.. 🤞
Ri, sretno na pregledu! 🥰🥰
Sandričak, još maloooo pa ćeš i ti na pregled.. ❤️ Da li si pomažeš kako u vezi tih mučnina?
Lozice mene isto stavi na listu za 18.6,zaboravila sam da nisam na listi
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ajme pa imamo još jednu trudnicu!!! Jelenko čestitam ti od srca!!!
Znam da se bojiš zbog vanmaternične, budeš malo ranije otišla na pregled pa će to to smiriti. Samo pozitivno
Bambina pa ja mislim da ne trebaš više piškiti ali ako te to smiruje možeš
Kamilice mislim da su strahovi normalni, ponekad kad vidimo oko sebe koliko žena ima probleme onda nas obuzme panika. Ne znam kakav bi ti savjet dala obzirom da i ja imam strah ali trudim se pozitivno razmišljati i raditi stvari koje me opuštaju kad me operu neke neg. misli. Nitko te ne osuđuje, hej, sve je to za ljude Napravi ti testić kad budeš spremna, kasni li ti inače?
Sandričak hvala ti! Žao mi je za mučnine, probaj bombone od đumbira, znam da je nekima pomoglo
Ri sretno sutra, samo polako i smireno, javi nam se obavezno poslije, jedva čekam izvještaj <3
LazyO, Anci<3
Monstera hvala ti!
Uf znam kako se osjećaš, to ganjanje doktora a i same pretrage baš zamaraju. Toliko puta sam bila na vađenju krvi i na uzv nakon missed ab-a da sam rekla ako mi netko još jednom izvadi krv ili proviri dolje da ću dobiti napadaj
Drži se, idi dan po dan i riješi sve što ti bilo koji doktor preporuči. Meni je bilo lakše kad sam dobila sve nalaze koje sam čekala. Želim ti puno sreće
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Znate sta bas to svako je drugaciji. Mi pokusavamo od kad smo u braku bas bas , a ni prije toga se nismo pazili sigurno god dana znaci 3 godine.
Bez obzira na godine i dalje je tu taj strah prisutan da necemo uspjeti. Godine mi idu u prilog,ali opet. Vjerujem da je Vama teze nego meni zbog godina…
Da dosta frendica mi je trudno, neke vec imaju po 2 djece haha. Tako da vremena se mjenjaju. Dok neke jos idu na fakultet, ja sam se odlucila otici raditi i osamostaliti sto prije. Guram 6 godina radnog staza sa 24godine neki da 30 nemaju toliko .. cisti dokaz da je svatko drugaciji i ima drugacije prioritete..
Bambinaa cestitke jos jednom 🤗🤗
Meni je to baš lijepo, radite, volite se i zašto ne biste išli na bebu bez obzira na to što ste mladi. Bit ćeš mlada mama i to je super. Ja sam s 24 god imala debila od dečka s kojim sam se natezala par godina. Hvala Bogu pa smo prekinuli i što sam upoznala mog muža poslije. Da smo se ranije upoznali išli bi ranije na bebu sigurno, ali nema veze, svatko ima svoje vrijeme i ja osjećam da mi je baš sada idealno. Buhtlice draga samo polako i doći će sve na svoje. Držim fige<3
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Draga Lori hvala ti na lijepim riječima! Ne volim baš to tapkanje u mjestu pa sam odlučila stvari malo preuzeti u svoje ruke, naravno ako uspijem ishendlati to sve sa poslom 🤞
Reci mi, vidim ti u potpisu da imaš jednu mutaciju, jesi pretrage na trombofiliju radila privatno ili preko uputnice? Ja bi odradila to privatno pa gledam gdje bi se to dalo napraviti 🙂
I još samo da ti kažem da sam baš sretna radi tvoje trudnoće, zračiš neizmjernom pozitivom i mislim da nema osobe na ovom forumu kojoj ti nisi bila utjeha i podrška. Zaslužuješ svako dobro ❤️ Ovaj put će sve biti u redu, sigurna sam ❤️🥰
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bambina i Jelenko čestitaaaaam cure 🥳🥳🥳 da vam bude uredna i školska i da za 9 mj čuvate svoje bebice u rukama 💙❤💙❤💙
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Slažem se s Monstera, Lori stvarno zrači nekom pozitivom i mirom, vidim da se svima trudi odgovoriti, i bas je draga.😇 Sigurno je ribica u horoskopu 🥰😄
A Lori ja sam u panici otkad sam se rodila 😅
Uvijek neki trepet i stres, ali trudim se opustat se. Tako mi je i sad trta, ali šta je tu je. Ako ne dobijem do ujutro, ujutro cu piskiti, pa sta bude. Zadnji ciklus mi je kasnila skoro dva tjedna, ali tada nismo ciljali, niti sam znala kad mi je ovulacija. 🤷🏼♀️ Brine me jer imam jaku upalu rodnice koju nisam izljecila, jer sve cekam da dobijem M pa onda..
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jelenko, sjenicaaaaa.. 🤗
Pišni još testića pa nam stavi slikicu.. 🤞
Ri, sretno na pregledu! 🥰🥰
Sandričak, još maloooo pa ćeš i ti na pregled.. ❤️ Da li si pomažeš kako u vezi tih mučnina?
Ujutruu kad ustanem odmah prvo sto uradim uzmem neki keks i pojedem ,samo da ne bude prazan zeludac. Jer cim je prazan krecu mucnine. 😒
Lori1988 Nisam znala da imaju bombone od đumbira, ali eto pokusavam sa čajem od đumbira, mada ni on nesto ne pomaze. Zadnje sto mi mozda pomaze su neke kapi koje je ginekolog dao da sipam u vodu i da pijem pre jela. Npr danas sam dobro,tj bolje sto se tice mucnina. Nadam se da ce vas ovaj simptom zaobići. 😘😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ina85 ako čitaš, trebala bi mi jedna ili par informacija 😁 Ako se dobro sjećam ti si iz Pule ili negdje sa Kvarnera? Da li si možda išla negdje privatno kod ginekologa koji te onda uputio na neke konkretne pretrage? Ja sam u fazi traženja dobrog ginekologa na području Istre ili Rijeke pa bi volila čuti tvoje iskustvo. Možeš mi napisati i na mailu (u potpisu mi je) da ne spamamo curama ovdje 😘
Wonderer, Bella, Marty, Belinda u mislima ste mi cure i nadam se da ste dobro ❤️
Dr Lina Stefanic u Porecu ako trazis privatno. Preko zdravstvenog dr Licinic Modrusan u Puli. Odlicne ginekologice. U Croatia poliklinici u puli rade dr Licinic Modrusan i dr Markanovic i privatno al mislim da se tamo ne moze voditi trudnoca tj ne rade preglede trudnicama. Tako sam bar cula al nisam sigurna 100%
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Eto malo me nema i odma plusić!
Jelenko čestitam ti i od srca ti želim urednu trudnoću! ❤️❤️❤️🥳🥳🥳
Objavit ću ažuriranu listu za danas, upisala sam Marinci novi datum, ali čini mi se i da je još netko rekao novi datum a ja sam zaboravila upisati 🤦♀️ ispričavam se i molim da se cura javi i ponovi datum 😁
Također pozivam sve koje još nisu da nam se pridruže u odbrojavanju, vidite da dijelim plusiće šakom i kapom 🥳🥳🥳🥳
.
Još jedna lijepa vijest - krenula moja m 🥳🥳
Dobro sam pretpostavila kad je bila o 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji