Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    31. Svibanj 2021. 17:51

Simptomi su ti grčevi i malo osjetljive grudi, ništa posebno, rano je još za one "prave" simptome mislim😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

buhtlica23
    31. Svibanj 2021. 18:12

LaVi

buhtlica23

Lori🍀

JutroBambinaaaaatestići su mrak!!Čestitke još jednom, sad se možeš opustiti
    Kako se osjećaš trudnice?
    Što se mojih simptoma tiče - lagani grčevi tu i tamo i blaža vrtoglavica me primi.
    Jelenkoako ti je ovulacija bila točno na sredini ciklusa mislim da možeš već danas testić napraviti. SretnoBuhtliceslažem se sAmeile, možda treba kapima vremena

Svim novim trudnicama čestitke od srca!!😘😘
    Buhtlice sad kad ovo čitam koda vidim sebe i svog muža,mi isto pokušavamo sigurno godinu dana dobrih a i prije tog se nismo pazili tako da neka slična situacija.
    Također sam pila i utrogestane i ostalu terapiju ali od moje ovulacije ništa. Sad ne pijem ništa trenutno ali ni nemam ciklus zato i to me ubija baš.
    Izgleda da ću opet morat krenut s nekim tabletama jer ovako ne ide.
    Isto nam svi kažu kao mladi ste pa imate vrmena ali kad znaš da pokušavate već dugo brineš se jer misliš da nećete uspijeti.

Ma ja ovaj mj nisam popila tablete, sve se nadam ako dode prirodno da mozda dode i O 🤣

Imam tablu Duphastona i 2 kutije utrogastana i gin mi pusti kad god trebam. 
    Kad mi neko kaze mladi ste opalila bi ga necim teskim 😂 iako covjek bi pomislio da su ovo najplodnije godine i da ce bit lako ostat trudan. Da sam znala da ce ovako tesko ici nebi se pazili uopce 🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    31. Svibanj 2021. 18:43

Znaci ja danas trebam dobit. Jutros oko cca 7h ujutro isla na wc i na papiru ostao crveni trag. Ali evo do sada jos nista, ni traga krvi na ulosku od tada. Jos mi se ovo nikad nije dogodilo, inace nakon  1-2h sta primjetim da je m stigla, krecu grcevi i bol. Eto, mozda malo nade ali...😑 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• LaVi
    31. Svibanj 2021. 18:58

buhtlica23

LaVi

buhtlica23

Lori🍀

Što se mojih simptoma tiče - lagani grčevi tu i tamo i blaža vrtoglavica me primi.
    Jelenkoako ti je ovulacija bila točno na sredini ciklusa mislim da možeš već danas testić napraviti. SretnoBuhtliceslažem se sAmeile, možda treba kapima vremena

Buhtlice sad kad ovo čitam koda vidim sebe i svog muža,mi isto pokušavamo sigurno godinu dana dobrih a i prije tog se nismo pazili tako da neka slična situacija.
    Također sam pila i utrogestane i ostalu terapiju ali od moje ovulacije ništa. Sad ne pijem ništa trenutno ali ni nemam ciklus zato i to me ubija baš.
    Isto nam svi kažu kao mladi ste pa imate vrmena ali kad znaš da pokušavate već dugo brineš se jer misliš da nećete uspijeti.

Ma ja ovaj mj nisam popila tablete, sve se nadam ako dode prirodno da mozda dode i O 🤣

Kad mi neko kaze mladi ste opalila bi ga necim teskim 😂 iako covjek bi pomislio da su ovo najplodnije godine i da ce bit lako ostat trudan. Da sam znala da ce ovako tesko ici nebi se pazili uopce 🤣🤣

To se i ja mislim hahah🤣
    Možda bolje prirodno pa ono ko zna,možda se dogodi samo od sebe
    Ma tako je i meni isto,pa mi da Duphaston pa utrogestan i sve to meni pomogne ali kad stanem onda nema ničeg ee to me brine onda
    Točno tako bi i ja,poživčanim kad mi to neko kaže🙈

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

• LaVi
    31. Svibanj 2021. 19:03

Jel tko od vas ima iskustva sa kapima macine trave?
    Jesu kome pomogle?

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara
    2/25- Petrova,MPO

buhtlica23
    31. Svibanj 2021. 19:04

LaVi

buhtlica23

LaVi

buhtlica23

Lori🍀

To se i ja mislim hahah🤣
    Ma tako je i meni isto,pa mi da Duphaston pa utrogestan i sve to meni pomogne ali kad stanem onda nema ničeg ee to me brine onda

Tako i ja,bez tableta nema M. Sad sad pila 2 tjedna marulju i pocela sam piti te Evine kapi.  Prije toga sam pila Jod. No nista mi to nije pomoglo sa M. Cak sam nekad prije i Femisan pila nista. Jedino uz tablete...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ri
    31. Svibanj 2021. 19:17

Jelenko znam da te strah i zao mi je da je taj ginekolog tako odreagirao. Stvarno ih ponekad ne razumijem . Ti se opusti i možda ne bi bilo loše da uzimaš Duphastone, meni ih je dao s tim da nisam ni krvarila niti ista ali nakon 2 puta sto se dogodilo - zlu ne trebalo ! Mogu samo pomoći . Ja ti savjetujem da te ne “čačkaju “ dole previše , prije 5 og tjedna se najvjerovatnije ništa nemoze ni viditi . Lijepo se opusti ako možeš brzo će i pregled doći i samo da si dobro i bez jačih bolova  . Ja imam svakodnevno grčeve lagane poput menstruacijskih , ponekad se noću probudim, naravno neusporedivo ali uvijek me malo prepadne , doktor je rekao da je to sasvim normalno . Evo i cure ovdje to mogu potvrditi .Ah to drugo stanje 🙈 , neka nama dodju naše bebice drage 😊 želim ti sreću i odmaraj ako možeš 😘

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Ri
    31. Svibanj 2021. 19:23

Netko je rekao da je Lori posebna . Samo da se i ja nadovežem 😊 Sve su cure drage ali naša Lori bas ima nešto divno i to se bas lijepo osjeti . Za svaku curu ona nadje vremena i uvijek je tu sa svojim savjetima . Bome i naša čarobnica Loza ! Pa evo cure nekako imam potrebu da vam javno kažem HVALA ! I draga Loza vidjet ćeš i ti uskoro svoj + ! I sve ostale drage žene - da se uskoro ostvari ono sto najviše želite ❤️
    A mene je uhvatila neka sentimentalnost vidim , da nema to veze sa “drugim stanjem “ ? 😂 Al bas je onako od srca i iskreno ! Puse svima 🌸

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• LaVi
    31. Svibanj 2021. 19:34

buhtlica23

LaVi

buhtlica23

LaVi

buhtlica23

Lori🍀

To se i ja mislim hahah🤣

Tako i ja,bez tableta nema M. Sad sad pila 2 tjedna marulju i pocela sam piti te Evine kapi. Prije toga sam pila Jod. No nista mi to nije pomoglo sa M. Cak sam nekad prije i Femisan pila nista. Jedino uz tablete…

Da,ista situacija i kod mene
    Ja sam popila isto bila jednu bočicu Femisana ali to još prije,sad pijem macinu trenutno
    Imam osjećaj da sam sve probala više ne znam što da uzmem
    Najradije nebi ništa uzimala.
    Čak mi je jednom doktorica bila rekla i to neću nikad zaboravit da nek prođe vremena da se isčistim od svih tih tableta i da će doć sve ma svoje.
    Samo lako je to reć pogotovo kod nas kad nam trebaju tablete da bi uopće imale menstruaciju.
    Točno se nekad ne osjećam ko žensko😪

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara
    2/25- Petrova,MPO

Delia
    31. Svibanj 2021. 19:40

Evo ja da se opet malo javim 😁 Jesam dosadna, isla sam danas ginekologu na pregled, kaže da mi je maternica malo pomjerena u desnu stranu i zavaljena/zabačena. Na UZV vidi neku bijelu tačku, što mi je prevela da ću ili dobit M ili je rana trudnoća 😅 Znači dobit ću M. Simptoma nemam ama baš nikakvih ni za M ni za T. Preporučila mi je da nakon odnosa ležim još 2 sata u krevetu, uzela bris za papa nalaz i pozvat će me kada bude gotov. 

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.