Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    31. Svibanj 2021. 20:40

Lori🍀

JutroBambinaaaaatestići su mrak!!Čestitke još jednom, sad se možeš opustiti
    Kako se osjećaš trudnice?
    Što se mojih simptoma tiče - lagani grčevi tu i tamo i blaža vrtoglavica me primi.
    Jelenkoako ti je ovulacija bila točno na sredini ciklusa mislim da možeš već danas testić napraviti. SretnoBuhtliceslažem se sAmeile, možda treba kapima vremena

Svim novim trudnicama čestitke od srca!!😘😘
    Buhtlice sad kad ovo čitam koda vidim sebe i svog muža,mi isto pokušavamo sigurno godinu dana dobrih a i prije tog se nismo pazili tako da neka slična situacija.
    Također sam pila i utrogestane i ostalu terapiju ali od moje ovulacije ništa. Sad ne pijem ništa trenutno ali ni nemam ciklus zato i to me ubija baš.
    Izgleda da ću opet morat krenut s nekim tabletama jer ovako ne ide.
    Isto nam svi kažu kao mladi ste pa imate vrmena ali kad znaš da pokušavate već dugo brineš se jer misliš da nećete uspijeti.

Ma ja ovaj mj nisam popila tablete, sve se nadam ako dode prirodno da mozda dode i O

To se i ja mislim hahah🤣
    Možda bolje prirodno pa ono ko zna,možda se dogodi samo od sebe
    Ma tako je i meni isto,pa mi da Duphaston pa utrogestan i sve to meni pomogne ali kad stanem onda nema ničeg ee to me brine onda
    Točno tako bi i ja,poživčanim kad mi to neko kaže🙈

Tako i ja,bez tableta nema M. Sad sad pila 2 tjedna marulju i pocela sam piti te Evine kapi. Prije toga sam pila Jod. No nista mi to nije pomoglo sa M. Cak sam nekad prije i Femisan pila nista. Jedino uz tablete...

Da,ista situacija i kod mene
    Ja sam popila isto bila jednu bočicu Femisana ali to još prije,sad pijem macinu trenutno
    Imam osjećaj da sam sve probala više ne znam što da uzmem
    Najradije nebi ništa uzimala.
    Čak mi je jednom doktorica bila rekla i to neću nikad zaboravit da nek prođe vremena da se isčistim od svih tih tableta i da će doć sve ma svoje.
    Samo lako je to reć pogotovo kod nas kad nam trebaju tablete da bi uopće imale menstruaciju.
    Točno se nekad ne osjećam ko žensko😪

Bas to, nista viditi cu kako ce mi pomoci kapi te, ako pomognu javim.
    Neki dan mi kolegica na poslu kaze sta se zalis di bi ja bila da nemam M. Jel ti moram reci da sam se skoro rasplakala. Fascinanto je kako neki nimalo ne razmisljaju sto ce reci. Jos da ne zna da pokusavamo nebi nista rekla..
    Ja kad dobijem slavim 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    31. Svibanj 2021. 20:49

Ne znam kako sam ovo uspjela ispada koda sama sa sobom pricam 🤣😅😅😅😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• LaVi
    31. Svibanj 2021. 21:08

Buhtlica javi ako pomognu.
    Hahahah previše smo citirali🤣🤣
    Joojj pa i ja bi se isto tako,baš sam osjetljiva kad netko krene pričati tako o menstruaciji i trudnoći.
    Ne razmišljaju uopće oni glavom svojom
    Ja isto hahaha 🤣🤣

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 21:14

Inna bas tako. 😅 Čekaš da ti prodje M da možeš staviti vaginalete, a onda budu plodni dani pa ne zelim dok je seks, pa kad prodju plodni me strah tog antibiotika ako sam slučajno trudna, tako da ostala mi upala neizlječena. 🤦🏽‍♀️Ako sam slučajno trudna, nadam se da ta upala nece skoditi bebi. Ja jos cekam M da dodje jer i dalje ne vjerujem da je moguće iz prve u mojim godinama. Vidjet ćemo uskoro.☺️ 
    Svim curama pozdrav!  🙋🏼‍♀️Super je sto ste jedna uz drugu.🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Sekica89
    31. Svibanj 2021. 21:38

Pozdrav ekipa,nova sam tu. Imam 31 godinu i od ovog mjeseca moj decko i ja planiramo bebaca. Bila sam na pregledu kod ginekologa i pratio je 2 dana rast folikula, te je pretpostavio da bi ovulacija trebala biti 26.ili 27.05,a i tad sam osjetila da me propada desni jajnik,pa mislim da je tad bila i tad smo intezivno radili na bebaču i sad čekamo 😁
    Nekako sumnjam da bi se uhvatilo iz prve,ali vidjet cemo 😊
    Drago mi je da sam tu sa vama😊😊

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 21:55

Sekica dobrodošla! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Jelenko93
    31. Svibanj 2021. 21:59

Ri hvala na lijepim riječima i željama. Bude valjda oke, kako treba biti bit će, čekam nestrpljivo svog gin pa bi onda trebali već vidjeti kako stvari stoje🤗

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

31. Svibanj 2021. 22:10

Bok curke! Inace sam na sasvim drugoj temi ali dosla sam vam samo pozeliti jos vise plusica nego do sada! 
    Lori  cestitam od srca na T,da ovaj put bude sve po ps-u,uredna i skolska!
    Bambina takoder cestitam na malom cudu,da bude sto dosadnija i sto vise skolska!
    Sigurna sam da cete obje za 8 i po mjeseci imati smotuljke u rukama ☺️☺️
    Jelenko93 vidim da imas istu dijagnozu kao i ja. Jesi iz zg-a ili?kod kojeg neurologa ides na kontrole? I jos jedno pitanjce, jel ti mozda tvoj ginekolog obzirom na bolest dao natuknuti da prirodni porod ne dolazi u obzir? To se neka pitanjca za mene jer je meni moj rekao vec da ne bi obzirom na dijagnozu bas prirodni kad dode jednom do toga daj Boze da dode,pa me zanima kako tvoj dise po pitanju toga? ☺️

Jelenko93
    31. Svibanj 2021. 22:47

Hope ja sam iz Bjelovara, idem na kontrole u zg na rebro u centar za epilepsiju, neurolog nema problema sa prirodnim porodom a ni gin mi nije ništa posebno spominjao, išla sam i u jednu privatnu polikliniku u zg na konzultacije još prije nego sam bila T, kad sam mijenjala terapiju i obavljala sve pretrage i on je rekao da ako je meni oke da prirodno ide bez problema. A koja je tvoja dg točno? 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Sekica89
    31. Svibanj 2021. 23:02

Kamilica ♥️

Sekicadobrodošla! 🤗

Hvala puno😊 Moze pitanjce,koliko je obavezno da vec krenem piti folnu ako planiram trudnocu? Za sad pijem macu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.