Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    16. Ožujak 2021. 21:05

Bebolino, cestitam, kad ponoviš test, objavi slikicu 😊. Za nas koji nismo na Facebooku, moze li se negdje pronaći detaljnije o tom pripravku? Ja npr ne mogu ući na njen profil, zatvoren je.
    Bella, samo polako i opušteno, testirat ćeš se kad budeš spremna, a mi smo uvijek spremne veselit se skupa s tobom 🥰.
    Marty, Rio Mare, isto vrijedi i za vas 🥰🥰!
    Angela, ima još vremena da se pojavi plusić 😃.
    Angeleyes, Iva, žao mi je, pratimo se ovaj ciklus u dan, držim 🤞🤞.
    Sandricak, nadam se da dragi nece trebat u urologa 😎😁.
    Sunshine, dobrodošla natrag i hvala što si napisala svoj nalaz, meni će svakako uskoro dobro doći za usporedbu.
    Ginny, ma zapravo meni samo nije jasno sto je kod bbt "moje normalno", a na sto je utjecala korona. Npr, nista mi ne znaci pratiti bbt nakon utvrđivanja O - ne pada znacajno niti kad dobijem M, teski flat u 2. dijelu ciklusa. Nek ti Tommyne trakice donesu plus 😘!
    LazyO, kad su ti se datumi tako ustimali, zelim ti bebaca za rođendan ili najkasnije za Bozic 😎🤞❤!
    Zujalice draga, jedva cekam tvoje testice, u oba O termina 😁😁😁😁.
    Sarita, kad si rekla da ti je operacija? Nadam se sto prije, da ta bol ostane iza tebe 🤗.
    T.loza, proc ce i taj banana period a ti ces u međuvremenu postat dr.sc. plodnosti i iskoristit to odma prvi ciklus 😘😘.
    Bambina, svakako pokrij 14. dc 🙃🙂.
    Curka, falis nam, javi se cesce, neovisno o raspolozenju 😘.
    Hope, sretno!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sunshine10
    16. Ožujak 2021. 21:07

A da bas ima ružan nekako naziv 🤔 ali to su kao neke neodredjene stanice koje nemaju neko posebno znacenje. I ja sam se prepala bila kad mi je receno, odmah nekako pomislis na najgore. Ali nije, samo zaboravi da to postoji. To jednostavno samo od sebe nestane 💋💕

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

curka93
    16. Ožujak 2021. 21:31

Sunshine10

Curka93evo i mene malo kasnim sa vasim komentarima . Jesil li pročitala prethodne stranice koje smo pisale oko ASCUSA? Uglavnom meni je 07/2029 na papi otkriven. Tada mi je svakako ginekolog dao poligynax vaginalete sa kojim sam ja I zavrsila dok je nalaz stigao. I rekli su mi da nema potrebe vise ista da koristim da se to u vecini slucajeva samo povuce I da trebam ponoviti papu nakon 6 mj. Također mi je receno da mogu raditi na bebi da to nista ne smeta (I ja znam jednu djevojku kojoj je u trudnoci otkriveno I sve je proslo u najbolje redu). Prosli mjesec sam ponovila papu I nema vise. Povuklo se samo . Citala sam na netu da to moze da se desi usljed stresnih situacija dole sto je kod mene vanmaterična I odstranjen desni jajovod.

Ja sam imala takodjer stresno razdoblje tada tak da ocito je to to...cak mi je i m izostala taj mj....sad bumo vidili kaj bu bilo obzirom da mi je i dalje stresno🤦

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    16. Ožujak 2021. 21:32

Wonderer

Bebolino, cestitam, kad ponoviš test, objavi slikicu 😊. Za nas koji nismo na Facebooku, moze li se negdje pronaći detaljnije o tom pripravku? Ja npr ne mogu ući na njen profil, zatvoren je.
    Bella, samo polako i opušteno, testirat ćeš se kad budeš spremna, a mi smo uvijek spremne veselit se skupa s tobom 🥰.
    Marty, Rio Mare, isto vrijedi i za vas 🥰🥰!
    Angela, ima još vremena da se pojavi plusić 😃.
    Angeleyes, Iva, žao mi je, pratimo se ovaj ciklus u dan, držim 🤞🤞.
    Sandricak, nadam se da dragi nece trebat u urologa 😎😁.
    Sunshine, dobrodošla natrag i hvala što si napisala svoj nalaz, meni će svakako uskoro dobro doći za usporedbu.
    Ginny, ma zapravo meni samo nije jasno sto je kod bbt "moje normalno", a na sto je utjecala korona. Npr, nista mi ne znaci pratiti bbt nakon utvrđivanja O - ne pada znacajno niti kad dobijem M, teski flat u 2. dijelu ciklusa. Nek ti Tommyne trakice donesu plus 😘!
    LazyO, kad su ti se datumi tako ustimali, zelim ti bebaca za rođendan ili najkasnije za Bozic 😎🤞❤!
    Zujalice draga, jedva cekam tvoje testice, u oba O termina 😁😁😁😁.
    Sarita, kad si rekla da ti je operacija? Nadam se sto prije, da ta bol ostane iza tebe 🤗.
    T.loza, proc ce i taj banana period a ti ces u međuvremenu postat dr.sc. plodnosti i iskoristit to odma prvi ciklus 😘😘.
    Bambina, svakako pokrij 14. dc 🙃🙂.
    Curka, falis nam, javi se cesce, neovisno o raspolozenju 😘.
    Hope, sretno!

Ma ne zelim vam kvariti raspoloženje vidim da ste vesele i takve ostanite💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    16. Ožujak 2021. 21:34

Sunshine10

A da bas ima ružan nekako naziv 🤔 ali to su kao neke neodredjene stanice koje nemaju neko posebno znacenje. I ja sam se prepala bila kad mi je receno, odmah nekako pomislis na najgore. Ali nije, samo zaboravi da to postoji. To jednostavno samo od sebe nestane 💋💕

Super sad mi je fakat lakse...bila sam dobila neke vaginalete to sam potrošila pa pretpostavljam da tog vise nema🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Sunshine10
    16. Ožujak 2021. 21:38

curka93

Sunshine10

Super sad mi je fakat lakse…bila sam dobila neke vaginalete to sam potrošila pa pretpostavljam da tog vise nema🤗

Da, sada samo zaboravi na to I ono ce samo proci . Vec sam danas pisala I tloza . Mozes nekada staviti kantarionovo ulje na sterilnu gazu I na gacice I preko noci . A moze I muž staviti kantarionovo ulje 🍆, posluzi kao dobar lubrikant a ujedno I tebi pomogne 😂 a mozes I mjesavina  kantarionovog, maslinovog I meda  I u to utopiti tampon  I staviti na par sati. 💋

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Sarita_00
    16. Ožujak 2021. 21:41

Curka ma biti će to sve u redu ❤️ Stres udara na sve strane. Samo nam ostaje koliko-toliko prilagoditi se svemu i ne dat da nas toliko stresira ❤️ 
    Wonderer čekam da mi jave kad ću. Rekli su mi zvati me kada budu imali raspored za 4. mjesec. Sad me malo strah da neće sve pauzirati zbog korone jer je PGŽ opet počela dosta rasti 😕 Nadat ću se da neće. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bachata
    16. Ožujak 2021. 21:55

Pozdrav..... Ma imala bi jedno pitanja ako je itko upoznat s tim. Naime, dns sam slušala na radiu(nezz koja stanica moguće radio Dalmacija) kako je babica jedna iz cluba trudnica Eva, rekla kako se mladim ženama ne govori zašto dolazi toliko do spontanih pobačaja a radi se o tome kako žena kaže.... Da se ne bi ni u kojem slučaju smjelo raditi ultrazvuk pregled prije 8og tjedna trudnoće a najbolje kad se uđe u drugo tromjesečje jer da od 6 trudnoća 4 budu spontana zbog tih turbulencijama i malog ploda.
    Da li iko zna više o tome čisto da se informiram jer kako sam imala već spontani a radila sam vaginalnih ultrazvuk već sam 6tjedana pa nezz da nije možda to razlog pa da znam za iduće pute?
    Da li itko ima slična iskustva ili mišljenje o svemu tome?
    Thanx anyway 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 22:11

Bachata nemam saznanja o tome i prvi put čujem za to 🤷‍♀️
    Sunshine ma sad meni twk nije jasno zašto ja moram imati zaštićene odnose i prestati raditi na bebi na 2mj, a tebi i curki nije tako rečeno? Sad sam malo zbunjena i ljuta na svog ginekologa 🙈 okej, meni piše taj CIN 1, a ne znam koliko se to razlikuje od ASCUSa s obzirom da i jedno i drugo uzrokuje pad imuniteta 🤷‍♀️🤷‍♀️ razumijem i taj streptokok što su mi našli na brisevima i da tad nema seksa, ali 2mj?!? Jooooj 🤦‍♀️ evo, vratilo mi se raspoloženje od kada sam saznala za CIN 1 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Ožujak 2021. 22:20

t.loza

Bachata nemam saznanja o tome i prvi put čujem za to 🤷‍♀️
    Sunshine ma sad meni twk nije jasno zašto ja moram imati zaštićene odnose i prestati raditi na bebi na 2mj, a tebi i curki nije tako rečeno? Sad sam malo zbunjena i ljuta na svog ginekologa 🙈 okej, meni piše taj CIN 1, a ne znam koliko se to razlikuje od ASCUSa s obzirom da i jedno i drugo uzrokuje pad imuniteta 🤷‍♀️🤷‍♀️ razumijem i taj streptokok što su mi našli na brisevima i da tad nema seksa, ali 2mj?!? Jooooj 🤦‍♀️ evo, vratilo mi se raspoloženje od kada sam saznala za CIN 1

Loziceee ja sam davno prije imala taj CIN 1, pokusat cu sutra nać nalaz al sam 99% uvjerena da zbog togaa mi nisu "zabranjeni" odnosi tj "kondom" odnosi.. 🤷‍♀️🙆‍♀️💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.